sevindim begenmene.Dün akşam misafirlikteydim . Kaçamak yapacağımı bildiğimden gündüz baya az yedim.
Ama akşam ikramliklardan yedim hep.
Ondan bugün elde kalan detoks içecekleri değerlendirmeye karar verdim.
Sabah
Yeşil detoks içeceği
Ara
Kahve ve 1 gün kurusu
Öğlen
Yarım greyfurt ( uzun zamandır greyfurt yemiyordum nasıl yendiğini bile unutmuşum. Geçen detoks suyunu acilastordi deyince @demirleke kabuğu Soyman gerekiyordu dedi hatırladım o zaman. Bunda öyle yedim, baya lezzetliydi)
Akşam planım
1 bardak detoks suyu
1 ıspanaklı yumurta.
Canım her defasında yenı hazirlamadim.sevindim begenmene.
gdeyfurt acı canim çeker bazen. dış zarini soymam. ama onu istrmeyince zarı soymak gerek illa.
detoks içeceği taze olarak tuketmiyir musun ki safranci.. vitamini kaybolmasın öyle. bekletme fazla. 1 saat kadar olur belki ama .nasil tukettigini anlamamış olabilirim.yanlis yazmiş olmayayim
Merhaba canım hoşgeldin aramızaSelam Kızlar ben de geldim Yaşım 43- Boyum 1,53- Maalesef ki maalesef bugün ki kilom 70.80
Ne güzel benimde 3 ayda 10-12 civariCanım Ramazan'a 2 ay kaldı tam. Benim hedef 2 ayda 3 kilo vermek.
Normal bence çokta abartılı değil sen sağlıklı yemeğe alıştığın için fazla gelmiş ertesi gün detoks yapmanCanım dün sabah ve öğlen normal beslendikleri ama akşam oturmada abarttim. Buraya yazmadım ondan görmedin.
Şimdi yazayım.
2 minik dereotlu poğaça
Yarım dilim revani
Yarım dilim mozaik tatlısı
Küçük bir avuç karışık çerez
Yarım portakal
Yarım elma
Akşamdan bunları yeyince sabah istahim olmadi. Bir de vicdan azabı çektim çok yedim diye ondan az yedim.
Bence hiç Usenme cnm taze yapmaya çalış etrafta gida zehirlenmeleri, virüsler firtlamisken kalan yemekleri ısıtmaya korkar oldumCanım her defasında yenı hazirlamadim.
İçinde c vitamini kalmıyor yani çoğu zaman.
Güleyim mi aglayayım mı bilemedim canım yaben eğleniyorum ama zayıflayamıyorumm
bu kez verirsin pamikcum insallahNe güzel benimde 3 ayda 10-12 civari(yoruldum yıllarca 3 asagi 5 yukari)
Normal bence çokta abartılı değil sen sağlıklı yemeğe alıştığın için fazla gelmiş ertesi gün detoks yapman
Bence hiç Usenme cnm taze yapmaya çalış etrafta gida zehirlenmeleri, virüsler firtlamisken kalan yemekleri ısıtmaya korkar oldum
het sefer yeni yap ki faydasını gör safrancim.Canım her defasında yenı hazirlamadim.
İçinde c vitamini kalmıyor yani çoğu zaman.
Allah kabul etsin nadalımBiraz önce sahur yaptım 4 tane mantar iki yumurta ile mantarlı yumurta ve 2 tane galeta yedim 1 tane az şekerli Türk kahvesi içtim
ay hoş geldin.Selam Kızlar ben de geldim Yaşım 43- Boyum 1,53- Maalesef ki maalesef bugün ki kilom 70.80
Çıkınca haber ver canımkan verdim bugün. yarin sonuç alacagım bakalım.
fark senden değil benden ötürü açılmıştır zaten canımHoşgeldin canım, aradaki fark açılmadı, yerimde sayıyorum
Süper menü hadi inşallah
Allah razı olsun canım senin yaş 43 olsada ruhun 25Allah kabul etsin nadalım
ay hoş geldin.
yaş olarak bana yakın biri geldi nihayettt.
25 martta ben de 43 oluyorum
ayy özlemişim bu güzel sunumları görmeyi ellerine sağlık bende hep kendime özel birşey yapacam diyorum ama hep çocukların kalan tabaklarında kendimi buluyorumEki Görüntüle 2596109
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir tabakta yok ama 2 dilim kaşar lor peyniri
Ceviz fındık fıstık
Armut mandalina
Maydanoz dereotu fındık turp
Süt
Eki Görüntüle 2596113
Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Mor lahana
Turşu
Acıbiber
Maydanoz
Turp
Ayran
Bir avuç fındık
Bol bol su çay kahve böğürtlen çayı içiyorum şimdide
çok şükür canım memlekete gittim geldim tempoya devam büyük oğlanı sabah babasıyla okula gönder küçükleri besle giydir biraz ortalığı topla okula git çocuğu al saat 1 i geçiyor eve gel öğlenlik hazırla besle arada Süpürge akşam yemeği yap gün bitiyor her fırsatta oyun oynuyoruz ne kendime ne spora vakit kalıyor bu akşam mutfağı bile toplayamadım sadece yemekleri dolaba koydum
Hayırdır canım neden kan verdinkan verdim bugün. yarin sonuç alacagım bakalım.
Saol ablamda öyle çocuklar bazen yarısını bırakıyor ziyan olması diye yer öyle önemli olan dikkat etmen tabak hazırlamanın önemi yokta işte ne yediğimi bileyim diye yapıyorumfark senden değil benden ötürü açılmıştır zaten canım
Allah razı olsun canım senin yaş 43 olsada ruhun 25
ayy özlemişim bu güzel sunumları görmeyi ellerine sağlık bende hep kendime özel birşey yapacam diyorum ama hep çocukların kalan tabaklarında kendimi buluyorum
Aslında tabak hazırlamanın çok önemi var benim gibi olunca ne gözün ne karnın doyuyor eskiden kendimede servis açar tabağımı bitirir üstüne çocuklardan kalanı yerdim şimdi önce onları besliyorum kalanı yiyorum az gelirse kendimede alıyorumSaol ablamda öyle çocuklar bazen yarısını bırakıyor ziyan olması diye yer öyle önemli olan dikkat etmen tabak hazırlamanın önemi yokta işte ne yediğimi bileyim diye yapıyorum
Ooo canım maşallah sen sayarken benim başım döndüm zamanda çabuk geciyor herşeyi bir güne sığdıramıyor ki yine iyi idare ediyonuz evli bayanlar tebrik ediyorum hepinizi iş biter mi canım hangisine yetişecen bırak ara sırada dağınık kalsın yarın yine toplanacak nasıl olsa boşver canımçok şükür canım memlekete gittim geldim tempoya devam büyük oğlanı sabah babasıyla okula gönder küçükleri besle giydir biraz ortalığı topla okula git çocuğu al saat 1 i geçiyor eve gel öğlenlik hazırla besle arada Süpürge akşam yemeği yap gün bitiyor her fırsatta oyun oynuyoruz ne kendime ne spora vakit kalıyor bu akşam mutfağı bile toplayamadım sadece yemekleri dolaba koydum
Hayırdır canım neden kan verdin
Zaten olduğu kadar oluyor canım hiçbirşey tam olmuyor ben toplarken arkamdan dağıtıyorlarOoo canım maşallah sen sayarken benim başım döndüm zamanda çabuk geciyor herşeyi bir güne sığdıramıyor ki yine iyi idare ediyonuz evli bayanlar tebrik ediyorum hepinizi iş biter mi canım hangisine yetişecen bırak ara sırada dağınık kalsın yarın yine toplanacak nasıl olsa boşver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?