Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sevindim begenmene.
gdeyfurt acı canim çeker bazen. dış zarini soymam. ama onu istrmeyince zarı soymak gerek illa.

detoks içeceği taze olarak tuketmiyir musun ki safranci.. vitamini kaybolmasın öyle. bekletme fazla. 1 saat kadar olur belki ama .nasil tukettigini anlamamış olabilirim.yanlis yazmiş olmayayim

Canım her defasında yenı hazirlamadim.
İçinde c vitamini kalmıyor yani çoğu zaman.

Canım Ramazan'a 2 ay kaldı tam. Benim hedef 2 ayda 3 kilo vermek.
Ne güzel benimde 3 ayda 10-12 civari (yoruldum yıllarca 3 asagi 5 yukari)
Normal bence çokta abartılı değil sen sağlıklı yemeğe alıştığın için fazla gelmiş ertesi gün detoks yapman
Bence hiç Usenme cnm taze yapmaya çalış etrafta gida zehirlenmeleri, virüsler firtlamisken kalan yemekleri ısıtmaya korkar oldum

bu kez verirsin pamikcum insallah
het sefer yeni yap ki faydasını gör safrancim.

1 kerelik 450 ml kadar çikar benim
bazen büyük olanda yaparim.800 ml
icerim hepsini 15 -20 dk ya.
zaten su da koyuyorum.başka türlü dönmüyor. su da koydugunu düşünürsen kalorisi düşük .hepsini güplet.

Biraz önce sahur yaptım 4 tane mantar iki yumurta ile mantarlı yumurta ve 2 tane galeta yedim 1 tane az şekerli Türk kahvesi içtim
Allah kabul etsin nadalım
Selam Kızlar ben de geldim Yaşım 43- Boyum 1,53- Maalesef ki maalesef bugün ki kilom 70.80
ay hoş geldin.
yaş olarak bana yakın biri geldi nihayettt.
25 martta ben de 43 oluyorum

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir tabakta yok ama 2 dilim kaşar lor peyniri
Ceviz fındık fıstık
Armut mandalina
Maydanoz dereotu fındık turp
Süt

Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Mor lahana
Turşu
Acıbiber
Maydanoz
Turp
Ayran
Bir avuç fındık
Bol bol su çay kahve böğürtlen çayı içiyorum şimdide

Hoşgeldin canım, aradaki fark açılmadı, yerimde sayıyorum

Süper menü hadi inşallah
fark senden değil benden ötürü açılmıştır zaten canım
Allah kabul etsin nadalım

ay hoş geldin.
yaş olarak bana yakın biri geldi nihayettt.
25 martta ben de 43 oluyorum
Allah razı olsun canım senin yaş 43 olsada ruhun 25
ayy özlemişim bu güzel sunumları görmeyi ellerine sağlık bende hep kendime özel birşey yapacam diyorum ama hep çocukların kalan tabaklarında kendimi buluyorum

Allah kabul etsin hoşgeldin N nnnadal baya oldu görmeyeli seni napıyon nasılsın
çok şükür canım memlekete gittim geldim tempoya devam büyük oğlanı sabah babasıyla okula gönder küçükleri besle giydir biraz ortalığı topla okula git çocuğu al saat 1 i geçiyor eve gel öğlenlik hazırla besle arada Süpürge akşam yemeği yap gün bitiyor her fırsatta oyun oynuyoruz ne kendime ne spora vakit kalıyor bu akşam mutfağı bile toplayamadım sadece yemekleri dolaba koydum
kan verdim bugün. yarin sonuç alacagım bakalım.
Hayırdır canım neden kan verdin

Saol ablamda öyle çocuklar bazen yarısını bırakıyor ziyan olması diye yer öyle önemli olan dikkat etmen tabak hazırlamanın önemi yokta işte ne yediğimi bileyim diye yapıyorum

Saol ablamda öyle çocuklar bazen yarısını bırakıyor ziyan olması diye yer öyle önemli olan dikkat etmen tabak hazırlamanın önemi yokta işte ne yediğimi bileyim diye yapıyorum
Aslında tabak hazırlamanın çok önemi var benim gibi olunca ne gözün ne karnın doyuyor eskiden kendimede servis açar tabağımı bitirir üstüne çocuklardan kalanı yerdim şimdi önce onları besliyorum kalanı yiyorum az gelirse kendimede alıyorum

Ooo canım maşallah sen sayarken benim başım döndüm zamanda çabuk geciyor herşeyi bir güne sığdıramıyor ki yine iyi idare ediyonuz evli bayanlar tebrik ediyorum hepinizi iş biter mi canım hangisine yetişecen bırak ara sırada dağınık kalsın yarın yine toplanacak nasıl olsa boşver canım

Zaten olduğu kadar oluyor canım hiçbirşey tam olmuyor ben toplarken arkamdan dağıtıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…