- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Sen yine de elmanın birini ye nasılsa akşam evde de yeniyorEki Görüntüle 2596207
bugünün öğlen yemeği.
tuppeerrde yoğurtlu çorba var . bol pirinçli kısmı kaldı akşam .onu aldım geldim . bu kez de böyle olsun dedim.
ve elma havuç vs gibi atıştırmalıklar . çekemcemde kuruüzüm . iyi oluyor . tatlı istediğimde atıyorum ağzıma 1 avuç.
limonu da suyuma sıkıp içiyorum .
Yoo öyle düşünme haşlanmış yumurta yediğimde ekmeği hiç aramazdım vakti zamanındabiberi ekmek yerine hayal edip yiyorum doğrusu bende hiç memnun değilim bu durumdan her şey zayıflamak için ve bebek için
inersin inşallah . olur . burda oluyor o verme işi. eğlenerek .Hoşbulduk yaş arttıkça kilolar daha zor gidiyor maalesef kızımdan sonra sporsuz diyetsiz 63 e inmiştim
Şimdi inemedim maalesef anladım ki artık daha fazla hareket etmem lazım
elmanın birini yedim . havucu yedim .Sen yine de elmanın birini ye nasılsa akşam evde de yeniyor
az koyuyorum artık . artmaması için daha küçük tabaklarda yemek koyuyorum . daha az koyuyorum . yetmezse istiyorlar .Çocukların tabağı demeyin bana dün yemedim de buzdolabı saklama kaplarıyla doldu
aile hekimliğinde yapılıyor illa hastaneye gerek yok canm . aç karnına git saat 9 gibi gittim . kimseler yoktu . 2 kişi vardı önümde. sağlık ocağı en kolayı.Ben de tahlil yaptırmak istiyorum da hastaneye gitmeye korkar oldum
doktor beni tanısaydı . bi otur , kurtlu musun bacım , derdi.Geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey çıkmaz doktor seni tanısaydım eminim biraz dinlen derdi sonuçları bizimle paylaş
Anladım canım belki yeniden hazırlasın tabak yaptıģım yemeklerden koy istedigin kadarAslında tabak hazırlamanın çok önemi var benim gibi olunca ne gözün ne karnın doyuyor eskiden kendimede servis açar tabağımı bitirir üstüne çocuklardan kalanı yerdim şimdi önce onları besliyorum kalanı yiyorum az gelirse kendimede alıyorum
Çocuklu evde olacak o kadar canım canları sağolsunZaten olduğu kadar oluyor canım hiçbirşey tam olmuyor ben toplarken arkamdan dağıtıyorlar
Saol canım aslında ne yediğini bilmek açısından güzel tabi tabak hazırlamak fazla vakitte almıyor yaptığımız yemeklerden koy oldu bittisağ ol kuzum .ruhum genç.
halsizlik yorgunluk ve 3 yıldır da kan vermediğimi düşününce. bi baktırayım dedim .
Allah kabul etsin . baş ağrısı olur . razamanda da ilk 2-3 gün oluyor . açlığa alışana kadar vucut bi değişime ayak uydurma şeysi yaşıyor .
tabaklar , sunum . bayıldım . yine şahaaane bir foto ile içimi açtın .
tabak hazırlamak önemli.
akşam ben de buna dikkat edeceğim .
hep ayaküstü yiyorum . işten gelince önce yemeğim ısınınaa kadar bi elma . ardından biraz bitter . yemeğim ısınınca yemeğimi yiyorum . 1 koca tabak ıspanak yemeği yedim . sanıyorum başka biri için 2 tabaklık bi ıspanak yemeğiydi.
sonra 2 havuç . oturduğum yerde . tv karşısına geçince yanı.
sonra 1 kase kereviz salatası. yoğurtlu.
arkasından 4 adet keçiboynuzu
ve sütlü kahve. türk kahvesi.
dün akşam yediklerim . çok fazla saçma sapan .
oturup düzenli yedim diyelim . ama acıkma oluyor illa. sonra hep atıştırıyorum .
bunu bırakıp daha düzenli tabak hazırlamalıyım . senin gibi. daha doyurucu.
Benim arada yaptığım bir diyet.
bunu gördüm kızlar .
kilo vermek isteyenler için uygun olabilir . damak tadınıza uyuyorsa tabi.
benim en sevdiğim şeylere zaten . meyveli ve yoğurtlu mamalar . ama bunu yapmaya ihtiyacım yok bence. zaten fit bi gacıyım.
Maşallah canım.kan tahlili sonuclarım gayet iyiymiş . demir vs . hepsi iyiymiş . bi tek b12 düşükmüş biraz . ilaç verdi.
günlük alınan kalori çok az vücut kendini savunmaya alırsa kilo vermek zorlaşabilir 1000 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ederim
Kahvaltı Kalori1 Dilim Ekmek 691 Dilim Peynir 853 Yeşil Zeytin 21Öğle Yemeği 2 Kepçe Lahana Çorbası 30Ara Öğün 3 Kepçe Lahana Çorbası 45Akşam 1 Parça Lahmacun 601 Bardak Ayran 76Çeyrek Elma 14Toplam Alınan Kalori 400
çocuklar şimdi kaç yaşlarındaHoşbulduk yaş arttıkça kilolar daha zor gidiyor maalesef kızımdan sonra sporsuz diyetsiz 63 e inmiştim
Şimdi inemedim maalesef anladım ki artık daha fazla hareket etmem lazım
sağlık ocağında yaptır aile hekimliği tahlil için en kolayı oluyor ama saat 10 a kadar kan alıyorlarBen de tahlil yaptırmak istiyorum da hastaneye gitmeye korkar oldum
ben dün niyetliydim kendim yiyemeyince kalanları birbirlerine yedirdimÇocukların tabağı demeyin bana dün yemedim de buzdolabı saklama kaplarıyla doldu
ben çocukların peşinde tüm gün koşturuyorum sayılır mıAynen aynen ama o da işe yaramadı çünkü hareket yoktu artık yürüyorum ama
sen @demirleke yi henüz tanımıyorsunSen yine de elmanın birini ye nasılsa akşam evde de yeniyor
fincana koyup içseydin kuzumiş yerinde kaşığımı eve götürmüştüm . makinaya atarım diye.
geri getirmeyince çay kaşığı ile yemek zorunda kaldım.
ben bunu biliyorum aslında yapmak istiyorum ama henüz cesaret edemiyorum kardeşim ve dayım yaptılar çok güzel sonuç aldılar @Pamuk92 canım ne dersin beraber yapalımmı benim cesarete ihtiyacım var
bunu gördüm kızlar .
kilo vermek isteyenler için uygun olabilir . damak tadınıza uyuyorsa tabi.
benim en sevdiğim şeylere zaten . meyveli ve yoğurtlu mamalar . ama bunu yapmaya ihtiyacım yok bence. zaten fit bi gacıyım.
Ben hurmayı suyun içinde bekletmiyordum. Ondan iyi bir sonuç alamadım sanırım. Siz bekletin mutlakagünlük alınan kalori çok az vücut kendini savunmaya alırsa kilo vermek zorlaşabilir 1000 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ederim
çocuklar şimdi kaç yaşlarında
sağlık ocağında yaptır aile hekimliği tahlil için en kolayı oluyor ama saat 10 a kadar kan alıyorlar
ben dün niyetliydim kendim yiyemeyince kalanları birbirlerine yedirdim
ben çocukların peşinde tüm gün koşturuyorum sayılır mı
sen @demirleke yi henüz tanımıyorsun
fincana koyup içseydin kuzum
ben bunu biliyorum aslında yapmak istiyorum ama henüz cesaret edemiyorum kardeşim ve dayım yaptılar çok güzel sonuç aldılar @Pamuk92 canım ne dersin beraber yapalımmı benim cesarete ihtiyacım var
Inşallah cnm inanıyorumbu kez verirsin pamikcum insallah
het sefer yeni yap ki faydasını gör safrancim.
1 kerelik 450 ml kadar çikar benim
bazen büyük olanda yaparim.800 ml
icerim hepsini 15 -20 dk ya.
zaten su da koyuyorum.başka türlü dönmüyor. su da koydugunu düşünürsen kalorisi düşük .hepsini güplet.
Olur yapalım cnm tam izlemedim birazdan izlicem ne zaman başlıyoruzgünlük alınan kalori çok az vücut kendini savunmaya alırsa kilo vermek zorlaşabilir 1000 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ederim
sağlık ocağında yaptır aile hekimliği tahlil için en kolayı oluyor ama saat 10 a kadar kan alıyorlar
canim benim yaaa güldürdün beni.günlük alınan kalori çok az vücut kendini savunmaya alırsa kilo vermek zorlaşabilir 1000 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ederim
hos geldin tanit kendini ve kaç yaşindasın. kaç kisunhanimlar merhaba bende araniza katilmak istiyorummm zayiflamak icin motivasyonunuza ihtiyacim var
canim bilmiyorum. ben yapmadim hic .asl8nda yapmayi dusunmuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?