Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sen yine de elmanın birini ye nasılsa akşam evde de yeniyor

Hoşbulduk yaş arttıkça kilolar daha zor gidiyor maalesef kızımdan sonra sporsuz diyetsiz 63 e inmiştim
Şimdi inemedim maalesef anladım ki artık daha fazla hareket etmem lazım
inersin inşallah . olur . burda oluyor o verme işi. eğlenerek .
elmanın birini yedim . havucu yedim .
öğlen yoğurtlu çorba ve 1 elma kaldı.
arada kuruüzüm de yedim .
kahvaltı yapamıyorum evde . ondan
Çocukların tabağı demeyin bana dün yemedim de buzdolabı saklama kaplarıyla doldu
az koyuyorum artık . artmaması için daha küçük tabaklarda yemek koyuyorum . daha az koyuyorum . yetmezse istiyorlar .
Ben de tahlil yaptırmak istiyorum da hastaneye gitmeye korkar oldum
aile hekimliğinde yapılıyor illa hastaneye gerek yok canm . aç karnına git saat 9 gibi gittim . kimseler yoktu . 2 kişi vardı önümde. sağlık ocağı en kolayı.
zaten hastaneye yolluyorlar kanı. sonuçlar hastaneden geliyor .
Geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey çıkmaz doktor seni tanısaydım eminim biraz dinlen derdi sonuçları bizimle paylaş
doktor beni tanısaydı . bi otur , kurtlu musun bacım , derdi.

Anladım canım belki yeniden hazırlasın tabak yaptıģım yemeklerden koy istedigin kadar
Zaten olduğu kadar oluyor canım hiçbirşey tam olmuyor ben toplarken arkamdan dağıtıyorlar
Çocuklu evde olacak o kadar canım canları sağolsun

Saol canım aslında ne yediğini bilmek açısından güzel tabi tabak hazırlamak fazla vakitte almıyor yaptığımız yemeklerden koy oldu bitti

bu sabah kahvaltı hazırladım çocuklara . 6 adet tost . ve 1 tepsi kek pişirdim .
sabah sabah fırın açtım . saat daha 7 olmamıştı.
waffle makinası ile uzun süreceği için kek tepsisinde pişirdim . daha az vakit aldı
o ara giyindim . namaz . ve evden koşarak çıkış . gerçekten koşuyorum yanlız durağa giden yolu. yürümeye kalkarsan 5 dk sürüyor çünkü. koşuturunca 1 -2 dk.

Benim arada yaptığım bir diyet.
Ama kilonun hiç kalıcılığı olmadı.
7 gün yapmak gerekiyormuş belki o yuzden.
Benim diyetler 2 gün sürdü hep.

günlük alınan kalori çok az vücut kendini savunmaya alırsa kilo vermek zorlaşabilir 1000 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ederim
Hoşbulduk yaş arttıkça kilolar daha zor gidiyor maalesef kızımdan sonra sporsuz diyetsiz 63 e inmiştim
Şimdi inemedim maalesef anladım ki artık daha fazla hareket etmem lazım
çocuklar şimdi kaç yaşlarında
Ben de tahlil yaptırmak istiyorum da hastaneye gitmeye korkar oldum
sağlık ocağında yaptır aile hekimliği tahlil için en kolayı oluyor ama saat 10 a kadar kan alıyorlar
Çocukların tabağı demeyin bana dün yemedim de buzdolabı saklama kaplarıyla doldu
ben dün niyetliydim kendim yiyemeyince kalanları birbirlerine yedirdim
Aynen aynen ama o da işe yaramadı çünkü hareket yoktu artık yürüyorum ama
ben çocukların peşinde tüm gün koşturuyorum sayılır mı
sen @demirleke yi henüz tanımıyorsun
iş yerinde kaşığımı eve götürmüştüm . makinaya atarım diye.
geri getirmeyince çay kaşığı ile yemek zorunda kaldım.
fincana koyup içseydin kuzum
ben bunu biliyorum aslında yapmak istiyorum ama henüz cesaret edemiyorum kardeşim ve dayım yaptılar çok güzel sonuç aldılar @Pamuk92 canım ne dersin beraber yapalımmı benim cesarete ihtiyacım var

Ben hurmayı suyun içinde bekletmiyordum. Ondan iyi bir sonuç alamadım sanırım. Siz bekletin mutlaka

Ben yarın 2 günlük kabak detoksu yapacağım. Marketten bulmuşken kabak aldım geçen gün. Tartı öncesini bekledim yapmak için

Inşallah cnm inanıyorum
Olur yapalım cnm tam izlemedim birazdan izlicem ne zaman başlıyoruz

canim benim yaaa güldürdün beni.
beni daha tanimiyor napsin. neyve yemeden duramam. cejmecede duracagina midemde durmali
hanimlar merhaba bende araniza katilmak istiyorummm zayiflamak icin motivasyonunuza ihtiyacim var
hos geldin tanit kendini ve kaç yaşindasın. kaç kisun
hedefin nedir

İzledim diyet videosunu kaç gün yapıcaz peki 1 haftami yoksa 5 gün fln mi @demirleke N nnnadal ?
canim bilmiyorum. ben yapmadim hic .asl8nda yapmayi dusunmuyordum.
aksam d smart sıkıntı çikardı carsiya indim. bir yer buldum. kuru erik ve fistik aldim kendim icin.
kuru erik de olur bence.
yogurt var evde yapabilirim yarin.
aslinda insan 5 gun dayanabilir mi buna bilemiyorum.
kolay bi sey degil
ama yapilabilir.
özellikle fazla kilo vermek isteyenler dayanmali sanki dayanabildigi yere kadar tabi. 3 gun de olur .2 gunde.

benim damak zevkime cok uygun gibi .yani yapabilirim erikle.
ve asil kan tahlili sonucumda atladim.
sekerim sinira dayanmıs.
zaten gebeliklerimde de belliydi.
şekerim fazlaydi
ekmek makarna borek ekmek tum gebeliklerimde yasaklandiydi.
ilk cocukta ciktiginda sonuc yanlis olabilir zayifsin demisti doktir ama riske girmeyelim diyete uy dediydi.
ikinci hamielikte de ayni sey olunca saglaması gibi oldu.
ve 3. cocuk yine sekerim fazla falan.
bugun de gördüm ki seker icin dikkat etmem lazim.
hani meyve yemek lazim seker olunca ama findik .fistik ya da süt yogurt ayran ile birlikte yemeliymisim.
falan falan.
belki ani gelen yorgunluk sebebi de bu sekerdi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…