Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sen de tez zamanda atlatırsın inşallah canım psikologa gitmen iyi olmuş başedemeyince yardım almak en iyisi

Kahvaltı

Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
1 parça peynir
1 hindi salam

Öğlen
Yeşil detoks içeceği
3 sikim etsiz çiğ köfte (komşum getirdi)

Akşam
1 dilim somon (tam bitmedi) firinda
2 elma dilim patates fırında
Salata

Balık çok doyurucuydu. Artık içecek içerim sadece inşallah.

Çok teşekkür ederim geç bildirim yapmama rağmen eklemişsin canım listeye ellerine sağlık

Bugün kü menüm misafirlikte olunca fazla geldi
Sabah iki adet çubuk peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Yarım biber
Birtane yumurta iki dilim ekmek
Çay

Öğlen
Bir adet su böreği
İki kaşık pilav
İki kaşık etli kuru
Salata
Bir su bardağı kızılcık şerbeti
Bir kase çorba
Birtane but
Bir dilim baklava
Çay

Akşam 3 adet mercimek köftesi
Marul
Çay

Ellerine sağlık canım..
Evet canım akupunktura başladım ama ben gene bildiğin gibi
İlk hafta veremedim, 2. hafta 1 kilo verdim, 3. hafta yarım kilo aldım
Sen de benim gibi 1 ileri 1 geri..Ben de eşim gelince sıfırladım maalesef..Etkisi gitti yine başladık ...Umarım işe yarayacak

Canım diyetisyenle devam etsen
Mesela Merve Atalay di sanırım. O baya iyi Ankara'da. Gerçi fiyatı da fazladir belki.

Bende akapuntur yerine diyetisyene başlasan, 2 ayda 10 kilo gitmişti şimdiye.

Canım diyetisyenle devam etsen
Mesela Merve Atalay di sanırım. O baya iyi Ankara'da. Gerçi fiyatı da fazladir belki.

Bende akapuntur yerine diyetisyene başlasan, 2 ayda 10 kilo gitmişti şimdiye.
Bunu bırakamam şimdi canım paket aldım..Ama olmazsa bakıcaz çaresine..Açıkçası çok fazla para da vermek istemem..

Ellerine sağlık canım..
Sen de benim gibi 1 ileri 1 geri..Ben de eşim gelince sıfırladım maalesef..Etkisi gitti yine başladık ...Umarım işe yarayacak

Bir ileri bir geri oldu, ben de sıfırladım, başa döndüm, yarın tekrar başlayalım inşallah

Merhaba kızlar memleketten döndüm tabi bu arada kilo aldım yediğim herşeye anne eli değmişti yemeseydim ayıp olurdu artık evime geldiğime göre ipin ucunu biryerden tutmak gerekiyor cuma gününe kadar alıştırma yapayım cuma başlangıç bildirimi yaparak start vereyim artık çok sayfa birikmiş okuyamadım genel olarak iyisinizdir inşallah sersum muhtarcığımda geldiğine göre başlayayım artık ficans canım cuma listesinde adımı görmek hoşuma gitti teşekkür ederim eee yarışıyormuyuz şimdi kaç kilo oldun en son aramızda 3 kilo vardı eminim şimdi fark çoktur

Hosbuldum .tesekkur ederim.36 yaşındayım. Ikiz kızlarım var.polikistik over hastasıyım.bundan dolayi kilo alıyorum,.74 kiloyum. 165 boyum.simdilik 10 kilo hedefim.
Merhabalar gruba hoşgeldin ben buranın demirbaşlarındanım memlekete gittim ara verdim bundan sonra buralardayım inşallah ne güzel ikiz kızların varmış Allah bağışlasın umarım en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın tabi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…