Sen de tez zamanda atlatırsın inşallah canım psikologa gitmen iyi olmuş başedemeyince yardım almak en iyisicanim zaten pakikojik boyutlar kilo aldirsigi icin oncr onlari cozmek gerekiyor yoksa diyet yaoamayiz versek de aliriz ki cok cok haklisin ne zaman paylasmak iatersen dinleriz istemezsen saygi duyarim ben 2 aydir psikologa gidiyorum o nedenle sorunlari cozmeden kilo verilemeyecegini yada alinabilecegini biliyorum o nednele cok gelemiyorum ama senin cozum bulacagina inancim tam
Az kaldı sarfamcığım halledeceğim inşallahCanım inşallah sende cozersin problemleri.
Yaptım canım ama baya geç kaldım yatılı misafirler var yatığım yer belli değil doğru düzgün oturamadım bileM mochachocolate canım sen kilo bildirimi yapmıyor musun ?
Saol canım bakalım öyle böyle verecez hepimiz inşBen de diyorum görmedim mi acaba, sağlık olsun canım, tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
Çok teşekkür ederim geç bildirim yapmama rağmen eklemişsin canım listeye ellerine sağlık21.02.2020 Tarihli Kilo Bildirim Listesi
KİLO Verenler
@Zeyytiin %2.31
Safransari %1.99
@okuyucuu % 1.644
M mochachocolate % 1.417
Aytanesii %0.99
Ara verenler
@hayal_hatun
Z zeze_35
N nnnadal
sersum nerelerdesin canım
A aaadddaaamezunumuz özletme kendini
@demirlekeolmazsa olmazımız
@izole
@BESTEKIZ
@Pamuk92
Unuttuğum varsa affola
AYNI KALANLAR
@ertugrulunhalimesi
KİLO ALANLAR
ficans
Cok teşekkür ederim geç bikdirim yapmama rağmen eklemişsin canım listeye ellerine sağlık
Ay canım çok ince düşüncelisin teşekkür ederimGüzel kilo vermişsin canım eklememek olmazdı
Ben seni listede göremeyince sordum.Çok teşekkür ederim geç bildirim yapmama rağmen eklemişsin canım listeye ellerine sağlık
Liste yapıldıktan sonra bildirim yaptım sağolsunBen seni listede göremeyince sordum.
Meğer ekliymisin.
Ellerine sağlık canım..21.02.2020 Tarihli Kilo Bildirim Listesi
KİLO Verenler
@Zeyytiin %2.31
Safransari %1.99
@okuyucuu % 1.644
Aytanesii %0.99
Ara verenler
@hayal_hatun
Z zeze_35
N nnnadal
sersum nerelerdesin canım
A aaadddaaamezunumuz özletme kendini
@demirlekeolmazsa olmazımız
@izole
@BESTEKIZ
@Pamuk92
Unuttuğum varsa affola
AYNI KALANLAR
@ertugrulunhalimesi
KİLO ALANLAR
ficans
Sen de benim gibi 1 ileri 1 geri..Ben de eşim gelince sıfırladım maalesef..Etkisi gitti yine başladık ...Umarım işe yarayacakEvet canım akupunktura başladım ama ben gene bildiğin gibi
İlk hafta veremedim, 2. hafta 1 kilo verdim, 3. hafta yarım kilo aldım
Canım diyetisyenle devam etsenSelam kızlar...
Eşim gittiğinden beri modum düştü gene gelemedim..
Akupunktur sıfırladı tabii..1 Hafta ara vermiştim..Çok da etkilemedi gibi geliyor..Umarım işe yarar bakalım...
Hepiniz iyisinizdir umarım...
Bunu bırakamam şimdi canım paket aldım..Ama olmazsa bakıcaz çaresine..Açıkçası çok fazla para da vermek istemem..Canım diyetisyenle devam etsen
Mesela Merve Atalay di sanırım. O baya iyi Ankara'da. Gerçi fiyatı da fazladir belki.
Bende akapuntur yerine diyetisyene başlasan, 2 ayda 10 kilo gitmişti şimdiye.
Ellerine sağlık canım..
Sen de benim gibi 1 ileri 1 geri..Ben de eşim gelince sıfırladım maalesef..Etkisi gitti yine başladık ...Umarım işe yarayacak
Selam kızlar...
Eşim gittiğinden beri modum düştü gene gelemedim..
Akupunktur sıfırladı tabii..1 Hafta ara vermiştim..Çok da etkilemedi gibi geliyor..Umarım işe yarar bakalım...
Hepiniz iyisinizdir umarım...
Merhabalar gruba hoşgeldin ben buranın demirbaşlarındanım memlekete gittim ara verdim bundan sonra buralardayım inşallah ne güzel ikiz kızların varmış Allah bağışlasın umarım en yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın tabi bendeHosbuldum .tesekkur ederim.36 yaşındayım. Ikiz kızlarım var.polikistik over hastasıyım.bundan dolayi kilo alıyorum,.74 kiloyum. 165 boyum.simdilik 10 kilo hedefim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?