Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün kü menüm
Sabah iki adet çubuk peynir
4 adet zeytin
Biraz bal ve iki dilim ekmek

Ara öğün yarım armut 3 kaşık yoğurt ve tarçın

Akşam üzeri yürüyüş yaptım 6 bin adım atmışım ama kaynanamlarda biraz yedim acıkmışım yürüyüşün üzerine orada ne yedim bilmiyorum valla herşeyi yedim :))

Eğer akşam çok yemediysen iyi gitmişsin maşallah umarım bende düzene koyacağım

Sen de hoş Geldin canım..Başlayalım valla

Hoşgeldin canım, aradaki fark açılmadı, yerimde sayıyorum

Günaydın kızlar
Sabah

Kaysı yumurta z.yagli limonlu
Peynir zeytin
1 dilim çavdar

Bu hafta dr uma söz verdim hiç kaçamak yok

Süper menü hadi inşallah

Dün akşam misafirlikteydim . Kaçamak yapacağımı bildiğimden gündüz baya az yedim.

Ama akşam ikramliklardan yedim hep.
Ondan bugün elde kalan detoks içecekleri değerlendirmeye karar verdim.

Sabah
Yeşil detoks içeceği

Ara
Kahve ve 1 gün kurusu

Öğlen
Yarım greyfurt ( uzun zamandır greyfurt yemiyordum nasıl yendiğini bile unutmuşum. Geçen detoks suyunu acilastordi deyince @demirleke kabuğu Soyman gerekiyordu dedi hatırladım o zaman. Bunda öyle yedim, baya lezzetliydi)

Akşam planım
1 bardak detoks suyu
1 ıspanaklı yumurta.

Kız bu ne hiç bişe yememişsinki geçmişi okuyamadım önceki gün çokmu yemiştin

Eline sağlık cnm benide eklemişsin tşkler artık bende başlamalıyım diyete listemi tamamlıyım burdayım inşallah
Hoşgeldin cnm çok mutlu oldum diyete dönmene benimde ciddi ciddi başlamam gerek kaç kilo oldum bilmiyorum cuma bildirim yaparım
Ramazana kadar verebildiği iz kadar verelim
Selam Kızlar ben de geldim Yaşım 43- Boyum 1,53- Maalesef ki maalesef bugün ki kilom 70.80
Hoşgeldin hep birlikte gidecek kilolar inşallah benimde yaşım 34 boyum 158 kilom net olmamakla birlikte 80 küsürlü hergün yarım saatte olsa spor yapmaya çalışacağım Bayadır yapıyorum ara ara akşam 7 den sonra hiçbir şey yemezsem iyi veririm kilo
Günaydın kızlar
Sabah

Kaysı yumurta z.yagli limonlu
Peynir zeytin
1 dilim çavdar

Bu hafta dr uma söz verdim hiç kaçamak yok
Hadi inşallah cnm takipteyim seni

Canım Ramazan'a 2 ay kaldı tam. Benim hedef 2 ayda 3 kilo vermek.

Kız bu ne hiç bişe yememişsinki geçmişi okuyamadım önceki gün çokmu yemiştin
Canım dün sabah ve öğlen normal beslendikleri ama akşam oturmada abarttim. Buraya yazmadım ondan görmedin.

Şimdi yazayım.
2 minik dereotlu poğaça
Yarım dilim revani
Yarım dilim mozaik tatlısı
Küçük bir avuç karışık çerez
Yarım portakal
Yarım elma

Akşamdan bunları yeyince sabah istahim olmadi. Bir de vicdan azabı çektim çok yedim diye ondan az yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…