Eğer akşam çok yemediysen iyi gitmişsin maşallah umarım bende düzene koyacağımBugün kü menüm
Sabah iki adet çubuk peynir
4 adet zeytin
Biraz bal ve iki dilim ekmek
Ara öğün yarım armut 3 kaşık yoğurt ve tarçın
Akşam üzeri yürüyüş yaptım 6 bin adım atmışım ama kaynanamlarda biraz yedim acıkmışım yürüyüşün üzerine orada ne yedim bilmiyorum valla herşeyi yedim :))
Sen de hoş Geldin canım..Başlayalım vallaMerhaba kızlar memleketten döndüm tabi bu arada kilo aldım yediğim herşeye anne eli değmiştiyemeseydim ayıp olurdu artık evime geldiğime göre ipin ucunu biryerden tutmak gerekiyor cuma gününe kadar alıştırma yapayım cuma başlangıç bildirimi yaparak start vereyim artık çok sayfa birikmiş okuyamadım genel olarak iyisinizdir inşallah sersum muhtarcığımda geldiğine göre başlayayım artık ficans canım cuma listesinde adımı görmek hoşuma gitti teşekkür ederim eee yarışıyormuyuz şimdi kaç kilo oldun en son aramızda 3 kilo vardı eminim şimdi fark çoktur
BaşarılarHafta sonu lahana çorbamı yaptım en az 3 gün kahvaltı dışında sadece onu yiycem inşallah
Merhaba kızlar memleketten döndüm tabi bu arada kilo aldım yediğim herşeye anne eli değmiştiyemeseydim ayıp olurdu artık evime geldiğime göre ipin ucunu biryerden tutmak gerekiyor cuma gününe kadar alıştırma yapayım cuma başlangıç bildirimi yaparak start vereyim artık çok sayfa birikmiş okuyamadım genel olarak iyisinizdir inşallah sersum muhtarcığımda geldiğine göre başlayayım artık ficans canım cuma listesinde adımı görmek hoşuma gitti teşekkür ederim eee yarışıyormuyuz şimdi kaç kilo oldun en son aramızda 3 kilo vardı eminim şimdi fark çoktur
Günaydın kızlar
Sabah
Kaysı yumurta z.yagli limonlu
Peynir zeytin
1 dilim çavdar
Bu hafta dr uma söz verdim hiç kaçamak yok
Dün akşam misafirlikteydim . Kaçamak yapacağımı bildiğimden gündüz baya az yedim.
Ama akşam ikramliklardan yedim hep.
Ondan bugün elde kalan detoks içecekleri değerlendirmeye karar verdim.
Sabah
Yeşil detoks içeceği
Ara
Kahve ve 1 gün kurusu
Öğlen
Yarım greyfurt ( uzun zamandır greyfurt yemiyordum nasıl yendiğini bile unutmuşum. Geçen detoks suyunu acilastordi deyince @demirleke kabuğu Soyman gerekiyordu dedi hatırladım o zaman. Bunda öyle yedim, baya lezzetliydi)
Akşam planım
1 bardak detoks suyu
1 ıspanaklı yumurta.
Eline sağlık cnm benide eklemişsin tşkler artık bende başlamalıyım diyete listemi tamamlıyım burdayım inşallah21.02.2020 Tarihli Kilo Bildirim Listesi
KİLO Verenler
@Zeyytiin %2.31
Safransari %1.99
@okuyucuu % 1.644
Aytanesii %0.99
Ara verenler
@hayal_hatun
@zeze_35
N nnnadal
sersum nerelerdesin canım
@aaadddaaamezunumuz özletme kendini
@demirlekeolmazsa olmazımız
@izole
@BESTEKIZ
@Pamuk92
Unuttuğum varsa affola
AYNI KALANLAR
@ertugrulunhalimesi
KİLO ALANLAR
ficans
Hoşgeldin cnm çok mutlu oldum diyete dönmene benimde ciddi ciddi başlamam gerek kaç kilo oldum bilmiyorum cuma bildirim yaparımMerhaba kızlar memleketten döndüm tabi bu arada kilo aldım yediğim herşeye anne eli değmiştiyemeseydim ayıp olurdu artık evime geldiğime göre ipin ucunu biryerden tutmak gerekiyor cuma gününe kadar alıştırma yapayım cuma başlangıç bildirimi yaparak start vereyim artık çok sayfa birikmiş okuyamadım genel olarak iyisinizdir inşallah sersum muhtarcığımda geldiğine göre başlayayım artık ficans canım cuma listesinde adımı görmek hoşuma gitti teşekkür ederim eee yarışıyormuyuz şimdi kaç kilo oldun en son aramızda 3 kilo vardı eminim şimdi fark çoktur
Hoşgeldin hep birlikte gidecek kilolar inşallah benimde yaşım 34 boyum 158 kilom net olmamakla birlikte 80 küsürlüSelam Kızlar ben de geldim Yaşım 43- Boyum 1,53- Maalesef ki maalesef bugün ki kilom 70.80
Hadi inşallah cnm takipteyim seniGünaydın kızlar
Sabah
Kaysı yumurta z.yagli limonlu
Peynir zeytin
1 dilim çavdar
Bu hafta dr uma söz verdim hiç kaçamak yok
Canım Ramazan'a 2 ay kaldı tam. Benim hedef 2 ayda 3 kilo vermek.Eline sağlık cnm benide eklemişsin tşkler artık bende başlamalıyım diyete listemi tamamlıyım burdayım inşallah
Hoşgeldin cnm çok mutlu oldum diyete dönmene benimde ciddi ciddi başlamam gerek kaç kilo oldum bilmiyorum cuma bildirim yaparım
Ramazana kadar verebildiği iz kadar verelim
Hoşgeldin hep birlikte gidecek kilolar inşallah benimde yaşım 34 boyum 158 kilom net olmamakla birlikte 80 küsürlühergün yarım saatte olsa spor yapmaya çalışacağım Bayadır yapıyorum ara ara akşam 7 den sonra hiçbir şey yemezsem iyi veririm kilo
Hadi inşallah cnm takipteyim seni
Canım dün sabah ve öğlen normal beslendikleri ama akşam oturmada abarttim. Buraya yazmadım ondan görmedin.Kız bu ne hiç bişe yememişsinki geçmişi okuyamadım önceki gün çokmu yemiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?