Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağ ol kuzum .ruhum genç.

halsizlik yorgunluk ve 3 yıldır da kan vermediğimi düşününce. bi baktırayım dedim .
Sahur
Mantarlı 2 yumurta
2 galeta
Az şekerli Türk kahvesi

İftar
1 küçük tabak bulgur pilavı üzerine az bezelye

Su bile içemedim fena başarısı oldu
Allah kabul etsin . baş ağrısı olur . razamanda da ilk 2-3 gün oluyor . açlığa alışana kadar vucut bi değişime ayak uydurma şeysi yaşıyor .
tabaklar , sunum . bayıldım . yine şahaaane bir foto ile içimi açtın .

Saol ablamda öyle çocuklar bazen yarısını bırakıyor ziyan olması diye yer öyle önemli olan dikkat etmen tabak hazırlamanın önemi yokta işte ne yediğimi bileyim diye yapıyorum
tabak hazırlamak önemli.
akşam ben de buna dikkat edeceğim .
hep ayaküstü yiyorum . işten gelince önce yemeğim ısınınaa kadar bi elma . ardından biraz bitter . yemeğim ısınınca yemeğimi yiyorum . 1 koca tabak ıspanak yemeği yedim . sanıyorum başka biri için 2 tabaklık bi ıspanak yemeğiydi.
sonra 2 havuç . oturduğum yerde . tv karşısına geçince yanı.
sonra 1 kase kereviz salatası. yoğurtlu.

arkasından 4 adet keçiboynuzu

ve sütlü kahve. türk kahvesi.

dün akşam yediklerim . çok fazla saçma sapan .
oturup düzenli yedim diyelim . ama acıkma oluyor illa. sonra hep atıştırıyorum .
bunu bırakıp daha düzenli tabak hazırlamalıyım . senin gibi. daha doyurucu.

bugünün öğlen yemeği.
tuppeerrde yoğurtlu çorba var . bol pirinçli kısmı kaldı akşam .onu aldım geldim . bu kez de böyle olsun dedim.

ve elma havuç vs gibi atıştırmalıklar . çekemcemde kuruüzüm . iyi oluyor . tatlı istediğimde atıyorum ağzıma 1 avuç.

limonu da suyuma sıkıp içiyorum .

cumartesi pazar çok fazla yorgundum . elim kolum kalkmasa da çarşıya inmekten ve ev işi yapmaktan geri durulmadı.
yemek , çamaşır , süpür vs .
ve hafta sonu pert gezdim . pazar günü acile gittik . ve doktor sadece parol verdi. vucut yorgunluğuma. tahlil yapmadı.
ben de dün kan verdim . ondan nadal cım .

Geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey çıkmaz doktor seni tanısaydım eminim biraz dinlen derdi sonuçları bizimle paylaş

Diyete ara verme ona yürüyüş ekle

Ekmeksiz hayat keşke tekrar dönebilsem
Oğlum 3 yaşında 4 yıldır ekmek yiyorum maalesef

Hoşbulduk gebelik dışında 65 i geçtiğimi hatırlamıyorum 3 yıldır 66 dan aşağıya inemedim bu kez kararlıyım 2 gündür sabahları birer saat yürüyorum

Ekmeksiz hayat keşke tekrar dönebilsem
Oğlum 3 yaşında 4 yıldır ekmek yiyorum maalesef
biberi ekmek yerine hayal edip yiyorum doğrusu bende hiç memnun değilim bu durumdan her şey zayıflamak için ve bebek için

Allah kabul etsin nadalım

ay hoş geldin.
yaş olarak bana yakın biri geldi nihayettt.
25 martta ben de 43 oluyorum
Hoşbulduk yaş arttıkça kilolar daha zor gidiyor maalesef kızımdan sonra sporsuz diyetsiz 63 e inmiştim
Şimdi inemedim maalesef anladım ki artık daha fazla hareket etmem lazım

Ayyyy menünü çok beğendim kendim de yiyince akşam yüz buldum şimdi

Çocukların tabağı demeyin bana dün yemedim de buzdolabı saklama kaplarıyla doldu

Aynen aynen ama o da işe yaramadı çünkü hareket yoktu artık yürüyorum ama

Bir hafta önce benim de böyle sıralanıyordu akşam yediklerim çocuklara ne verdiysem
Allah ne verdiyse demiş gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…