sağ ol kuzum .ruhum genç.çok şükür canım memlekete gittim geldim tempoya devam büyük oğlanı sabah babasıyla okula gönder küçükleri besle giydir biraz ortalığı topla okula git çocuğu al saat 1 i geçiyor eve gel öğlenlik hazırla besle arada Süpürge akşam yemeği yap gün bitiyor her fırsatta oyun oynuyoruz ne kendime ne spora vakit kalıyor bu akşam mutfağı bile toplayamadım sadece yemekleri dolaba koydum
Hayırdır canım neden kan verdin
Allah kabul etsin . baş ağrısı olur . razamanda da ilk 2-3 gün oluyor . açlığa alışana kadar vucut bi değişime ayak uydurma şeysi yaşıyor .Sahur
Mantarlı 2 yumurta
2 galeta
Az şekerli Türk kahvesi
İftar
1 küçük tabak bulgur pilavı üzerine az bezelye
Su bile içemedim fena başarısı oldu
tabaklar , sunum . bayıldım . yine şahaaane bir foto ile içimi açtın .Eki Görüntüle 2596109
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir tabakta yok ama 2 dilim kaşar lor peyniri
Ceviz fındık fıstık
Armut mandalina
Maydanoz dereotu fındık turp
Süt
Eki Görüntüle 2596113
Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Mor lahana
Turşu
Acıbiber
Maydanoz
Turp
Ayran
Bir avuç fındık
Bol bol su çay kahve böğürtlen çayı içiyorum şimdide
tabak hazırlamak önemli.Saol ablamda öyle çocuklar bazen yarısını bırakıyor ziyan olması diye yer öyle önemli olan dikkat etmen tabak hazırlamanın önemi yokta işte ne yediğimi bileyim diye yapıyorum
Teşekkür ederimBaşarılar
Geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey çıkmaz doktor seni tanısaydım eminim biraz dinlen derdi sonuçları bizimle paylaşcumartesi pazar çok fazla yorgundum . elim kolum kalkmasa da çarşıya inmekten ve ev işi yapmaktan geri durulmadı.
yemek , çamaşır , süpür vs .
ve hafta sonu pert gezdim . pazar günü acile gittik . ve doktor sadece parol verdi. vucut yorgunluğuma. tahlil yapmadı.
ben de dün kan verdim . ondan nadal cım .
Zeytinyağlı yumurta yapardım da limonu hiç denememiştimGünaydın kızlar
Sabah
Kaysı yumurta z.yagli limonlu
Peynir zeytin
1 dilim çavdar
Bu hafta dr uma söz verdim hiç kaçamak yok
Diyete ara verme ona yürüyüş ekleSelam kızlar
Bugün akupunktur randevum vardı, gene artı kilo ile gittim
Dr ara verelim dedi
Kilolarını düşünme, onları rahat bırak dedi, hazır değilsin dedi...
Ben de öyle yapayım bakalım, kilo diyet biraz ara vereyim, ama buralardayım, takipteyim
Ekmeksiz hayat keşke tekrar dönebilsemsabah 8.00-- 2 çerliston 2 salatalık 0 ekmek 1 aydır ekmek yok hayatmda-- öğlene kadar yarım piko çikolara- öğlen yemeği ciğer 3 kaşık-16.00a kadar salata bu saaate kadar sanırım 500 kaloriyi geçmemişşmdir :))
Hoşbulduk gebelik dışında 65 i geçtiğimi hatırlamıyorum 3 yıldır 66 dan aşağıya inemedim bu kez kararlıyım 2 gündür sabahları birer saat yürüyorumEline sağlık cnm benide eklemişsin tşkler artık bende başlamalıyım diyete listemi tamamlıyım burdayım inşallah
Hoşgeldin cnm çok mutlu oldum diyete dönmene benimde ciddi ciddi başlamam gerek kaç kilo oldum bilmiyorum cuma bildirim yaparım
Ramazana kadar verebildiği iz kadar verelim
Hoşgeldin hep birlikte gidecek kilolar inşallah benimde yaşım 34 boyum 158 kilom net olmamakla birlikte 80 küsürlühergün yarım saatte olsa spor yapmaya çalışacağım Bayadır yapıyorum ara ara akşam 7 den sonra hiçbir şey yemezsem iyi veririm kilo
Hadi inşallah cnm takipteyim seni
biberi ekmek yerine hayal edip yiyorum doğrusu bende hiç memnun değilim bu durumdan her şey zayıflamak için ve bebek içinEkmeksiz hayat keşke tekrar dönebilsem
Oğlum 3 yaşında 4 yıldır ekmek yiyorum maalesef
Hoşbulduk kızımdan kalan kiloları yine burda vermiştim ben şimdi de oğlumdan kalan kiloları sizinle vermeye karar verdim inşallah hepimiz fazla kilolarımızı veririzMerhaba canım hoşgeldin aramıza
Hoşbulduk yaş arttıkça kilolar daha zor gidiyor maalesef kızımdan sonra sporsuz diyetsiz 63 e inmiştimAllah kabul etsin nadalım
ay hoş geldin.
yaş olarak bana yakın biri geldi nihayettt.
25 martta ben de 43 oluyorum
Ben de tahlil yaptırmak istiyorum da hastaneye gitmeye korkar oldumkan verdim bugün. yarin sonuç alacagım bakalım.
Ayyyy menünü çok beğendim kendim de yiyince akşam yüz buldum şimdiEki Görüntüle 2596109
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir tabakta yok ama 2 dilim kaşar lor peyniri
Ceviz fındık fıstık
Armut mandalina
Maydanoz dereotu fındık turp
Süt
Eki Görüntüle 2596113
Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Mor lahana
Turşu
Acıbiber
Maydanoz
Turp
Ayran
Bir avuç fındık
Bol bol su çay kahve böğürtlen çayı içiyorum şimdide
Çocukların tabağı demeyin bana dün yemedim de buzdolabı saklama kaplarıyla doldufark senden değil benden ötürü açılmıştır zaten canım
Allah razı olsun canım senin yaş 43 olsada ruhun 25
ayy özlemişim bu güzel sunumları görmeyi ellerine sağlık bende hep kendime özel birşey yapacam diyorum ama hep çocukların kalan tabaklarında kendimi buluyorum
Aynen aynen ama o da işe yaramadı çünkü hareket yoktu artık yürüyorum amaAslında tabak hazırlamanın çok önemi var benim gibi olunca ne gözün ne karnın doyuyor eskiden kendimede servis açar tabağımı bitirir üstüne çocuklardan kalanı yerdim şimdi önce onları besliyorum kalanı yiyorum az gelirse kendimede alıyorum
Yapacak bir şey yok bazen babamız dır dır etse de diyorum büyüdüklerinde onlar da seni beğenmeyecekZaten olduğu kadar oluyor canım hiçbirşey tam olmuyor ben toplarken arkamdan dağıtıyorlar
Bir hafta önce benim de böyle sıralanıyordu akşam yediklerim çocuklara ne verdiysemsağ ol kuzum .ruhum genç.
halsizlik yorgunluk ve 3 yıldır da kan vermediğimi düşününce. bi baktırayım dedim .
Allah kabul etsin . baş ağrısı olur . razamanda da ilk 2-3 gün oluyor . açlığa alışana kadar vucut bi değişime ayak uydurma şeysi yaşıyor .
tabaklar , sunum . bayıldım . yine şahaaane bir foto ile içimi açtın .
tabak hazırlamak önemli.
akşam ben de buna dikkat edeceğim .
hep ayaküstü yiyorum . işten gelince önce yemeğim ısınınaa kadar bi elma . ardından biraz bitter . yemeğim ısınınca yemeğimi yiyorum . 1 koca tabak ıspanak yemeği yedim . sanıyorum başka biri için 2 tabaklık bi ıspanak yemeğiydi.
sonra 2 havuç . oturduğum yerde . tv karşısına geçince yanı.
sonra 1 kase kereviz salatası. yoğurtlu.
arkasından 4 adet keçiboynuzu
ve sütlü kahve. türk kahvesi.
dün akşam yediklerim . çok fazla saçma sapan .
oturup düzenli yedim diyelim . ama acıkma oluyor illa. sonra hep atıştırıyorum .
bunu bırakıp daha düzenli tabak hazırlamalıyım . senin gibi. daha doyurucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?