Saol canım sağlıklı şeyler yedikten sonra önemi yok canımAyyyy menünü çok beğendim kendim de yiyince akşam yüz buldum şimdi
Oo iyi bari canım şükür önemli bişey çıkmamış her sağlıcakla kalın güzel hatunlarkan tahlili sonuclarım gayet iyiymiş . demir vs . hepsi iyiymiş . bi tek b12 düşükmüş biraz . ilaç verdi.
Saol canım aslında alışınca zevkle hazırlıyorsun tabağı bir dene sonrası gelir canımsağ ol kuzum .ruhum genç.
halsizlik yorgunluk ve 3 yıldır da kan vermediğimi düşününce. bi baktırayım dedim .
Allah kabul etsin . baş ağrısı olur . razamanda da ilk 2-3 gün oluyor . açlığa alışana kadar vucut bi değişime ayak uydurma şeysi yaşıyor .
tabaklar , sunum . bayıldım . yine şahaaane bir foto ile içimi açtın .
tabak hazırlamak önemli.
akşam ben de buna dikkat edeceğim .
hep ayaküstü yiyorum . işten gelince önce yemeğim ısınınaa kadar bi elma . ardından biraz bitter . yemeğim ısınınca yemeğimi yiyorum . 1 koca tabak ıspanak yemeği yedim . sanıyorum başka biri için 2 tabaklık bi ıspanak yemeğiydi.
sonra 2 havuç . oturduğum yerde . tv karşısına geçince yanı.
sonra 1 kase kereviz salatası. yoğurtlu.
arkasından 4 adet keçiboynuzu
ve sütlü kahve. türk kahvesi.
dün akşam yediklerim . çok fazla saçma sapan .
oturup düzenli yedim diyelim . ama acıkma oluyor illa. sonra hep atıştırıyorum .
bunu bırakıp daha düzenli tabak hazırlamalıyım . senin gibi. daha doyurucu.
Afiyet olsun ellerine sağlık canım mantarlı yumurtamı bide yanındaki ne oluyor güzele benziyor canımSabah kahvaltım
Eki Görüntüle 2596217
hosbulduk hanimlar 31 yasindayim guncel kilom 73.6 gecen yaz 64 67 kiloydum yine hedefim once67 kilo sonra 64 kiloyu gormekcanim benim yaaa güldürdün beni.
beni daha tanimiyor napsin. neyve yemeden duramam. cejmecede duracagina midemde durmali
hos geldin tanit kendini ve kaç yaşindasın. kaç kisun
hedefin nedir
Aman canım şekere dikkat önceden tatlı yedinmi rahatsız olurdum geç saatlerde yeme meyveleri b12 düşük çıktı demiştin galiba o etkiler yorgunluk falan ondada olabilir geçmiş olsun canımcanim bilmiyorum. ben yapmadim hic .asl8nda yapmayi dusunmuyordum.
aksam d smart sıkıntı çikardı carsiya indim. bir yer buldum. kuru erik ve fistik aldim kendim icin.
kuru erik de olur bence.
yogurt var evde yapabilirim yarin.
aslinda insan 5 gun dayanabilir mi buna bilemiyorum.
kolay bi sey degil
ama yapilabilir.
özellikle fazla kilo vermek isteyenler dayanmali sanki dayanabildigi yere kadar tabi. 3 gun de olur .2 gunde.
benim damak zevkime cok uygun gibi .yani yapabilirim erikle.
ve asil kan tahlili sonucumda atladim.
sekerim sinira dayanmıs.
zaten gebeliklerimde de belliydi.
şekerim fazlaydi
ekmek makarna borek ekmek tum gebeliklerimde yasaklandiydi.
ilk cocukta ciktiginda sonuc yanlis olabilir zayifsin demisti doktir ama riske girmeyelim diyete uy dediydi.
ikinci hamielikte de ayni sey olunca saglaması gibi oldu.
ve 3. cocuk yine sekerim fazla falan.
bugun de gördüm ki seker icin dikkat etmem lazim.
hani meyve yemek lazim seker olunca ama findik .fistik ya da süt yogurt ayran ile birlikte yemeliymisim.
falan falan.
belki ani gelen yorgunluk sebebi de bu sekerdi bilemiyorum
Aman canım şekere dikkat önceden tatlıcanim bilmiyorum. ben yapmadim hic .asl8nda yapmayi dusunmuyordum.
aksam d smart sıkıntı çikardı carsiya indim. bir yer buldum. kuru erik ve fistik aldim kendim icin.
kuru erik de olur bence.
yogurt var evde yapabilirim yarin.
aslinda insan 5 gun dayanabilir mi buna bilemiyorum.
kolay bi sey degil
ama yapilabilir.
özellikle fazla kilo vermek isteyenler dayanmali sanki dayanabildigi yere kadar tabi. 3 gun de olur .2 gunde.
benim damak zevkime cok uygun gibi .yani yapabilirim erikle.
ve asil kan tahlili sonucumda atladim.
sekerim sinira dayanmıs.
zaten gebeliklerimde de belliydi.
şekerim fazlaydi
ekmek makarna borek ekmek tum gebeliklerimde yasaklandiydi.
ilk cocukta ciktiginda sonuc yanlis olabilir zayifsin demisti doktir ama riske girmeyelim diyete uy dediydi.
ikinci hamielikte de ayni sey olunca saglaması gibi oldu.
ve 3. cocuk yine sekerim fazla falan.
bugun de gördüm ki seker icin dikkat etmem lazim.
hani meyve yemek lazim seker olunca ama findik .fistik ya da süt yogurt ayran ile birlikte yemeliymisim.
falan falan.
belki ani gelen yorgunluk sebebi de bu sekerdi bilemiyorum
Hoşgeldin canım her beraber zayıflayacaz inşhosbulduk hanimlar 31 yasindayim guncel kilom 73.6 gecen yaz 64 67 kiloydum yine hedefim once67 kilo sonra 64 kiloyu gormek
iyi hadi sevindim canımkan tahlili sonuclarım gayet iyiymiş . demir vs . hepsi iyiymiş . bi tek b12 düşükmüş biraz . ilaç verdi.
kardeşim kilo kalıcı oluyor ama 7 gün yapmak lazım demiştiBenim arada yaptığım bir diyet.
Ama kilonun hiç kalıcılığı olmadı.
7 gün yapmak gerekiyormuş belki o yuzden.
Benim diyetler 2 gün sürdü hep.
kardeşim 7 demişti ama ben 5 düşünüyorum önümüzdeki pazartesi başlasak olurmu araya haftasonu girsin istemiyorum koca nutuku istemiyorum
bu hafta alıştırma haftasındayım canım kiloma bile bakmıyorumYeni gelenlere hoagelniz aramiza diyorum
Nadal canim sakin en zorundan baslama.doner donmez hemen pes edeblirsin nacizhane fikrim alistirma yap nirmal ve saglikli beslenerek
harika görünüyor yine canım . afiyet olsun . enfesEki Görüntüle 2596607
Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta zeytinyağ tereyağ döktüm
Zeytin peynir
Tereyağ
Ceviz fındık fıstık
1 tane kuru incir
Incir tatlı diye başka meyve koymadım
Turp
Maydanoz dereotu
Böğürtlen çayı
Öglen
Türk kahvesi
Gün boyu limonlu tarçınlı su
Eki Görüntüle 2596621
Akşam 16.40
Taze fasulye
Konserve zeytinyağlı biber kızartması
Közbiber
2 dilim tavuk göğsü
Acıbiber
Yoğurt
1 tane ceviz
1 saat yürüyüş yaptım
Şimdide türk kahvesi içiyorum
doktor olan akrabalardan birine attım tahlili. o da aradı. b12 düşük ama çok düşük değil . yani alt sınıra yakın . ama doktor ilaç verdiyse iyi yapmış . olabilir . ama vermeyebilirdi de dediAman canım şekere dikkat önceden tatlı yedinmi rahatsız olurdum geç saatlerde yeme meyveleri b12 düşük çıktı demiştin galiba o etkiler yorgunluk falan ondada olabilir geçmiş olsun canım
canım benim . bi de koca var tabi karışan .kardeşim 7 demişti ama ben 5 düşünüyorum önümüzdeki pazartesi başlasak olurmu araya haftasonu girsin istemiyorum koca nutuku istemiyorum
bu hafta alıştırma haftasındayım canım kiloma bile bakmıyorum
of kuzum . akşamı sağlam tutmuşsun .Bugün yediklerim
Sabah
1 dilim peynir
5 zeytin
3 ceviz büyüklüğünde domates
2 yaprak marul
4 mantarlı 2 yumurta
2 tavuk köfte
1 sade nescafe
Öğle
4 kaşık kuskus
1 sade nescafe
Akşam
1 kase tavuklu çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık bezelye
1 çeyrek armut
1 fincan ıhlamur
4 kare bitter çikolata
hoş geldin . vereceksin burda birlikte . menülerini az az yazmaya başla mesela sabahtan . resim ekleyebiliyorsan güzel oluyor .ekleyemezsen sıkıntı yok . ben de her zaman ekleyemiyorum .hosbulduk hanimlar 31 yasindayim guncel kilom 73.6 gecen yaz 64 67 kiloydum yine hedefim once67 kilo sonra 64 kiloyu gormek
az yemişsin . tebrik ederim kuzum . meyve de ye ama . meyve yemiyorsun . günlük 1 elma kahvaltına ya da öğlen yemeine eklemelisin diye düşünüyorum .Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 1 gün kurusu
1/3 muz
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 but, çeyrek patates li haşlama
Yoğurt
sorma ya bazen kendilerini tıp hekimi sanıyorlar konuşmaya başlayınca ne hekimi olduğunu hatırlatıyorum bide trip atıyorcanım benim . bi de koca var tabi karışan .
çok bilmişler.
evet haklısın karbonhidrat olmazsa doymayacağımı hissediyorum ama dün yediklerim azar azardı ve kız kucağımdaydı benden çok o yedi zaten ben yine yediğimi anlamadım doymadım bileof kuzum . akşamı sağlam tutmuşsun .
senin gibi karbonhidrat yesem şeker bende hepten zıplar . yani yemediğim halde üst sınıra gelmiş . bi de yesem yani.
menüde çok karbonhidrat var . bezelye , bulgur pilavı . kussus . ama sabah ekmek yememişsin mesela. o da iyi bi şey .
ekmeği karbonhidratı çıkarmaya çalış hayatından . yoksa iki ileri bi geri olur nadalım . pileaassss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?