Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayyyy menünü çok beğendim kendim de yiyince akşam yüz buldum şimdi
Saol canım sağlıklı şeyler yedikten sonra önemi yok canım
kan tahlili sonuclarım gayet iyiymiş . demir vs . hepsi iyiymiş . bi tek b12 düşükmüş biraz . ilaç verdi.
Oo iyi bari canım şükür önemli bişey çıkmamış her sağlıcakla kalın güzel hatunlar

Saol canım aslında alışınca zevkle hazırlıyorsun tabağı bir dene sonrası gelir canım

canim benim yaaa güldürdün beni.
beni daha tanimiyor napsin. neyve yemeden duramam. cejmecede duracagina midemde durmali

hos geldin tanit kendini ve kaç yaşindasın. kaç kisun
hedefin nedir
hosbulduk hanimlar 31 yasindayim guncel kilom 73.6 gecen yaz 64 67 kiloydum yine hedefim once67 kilo sonra 64 kiloyu gormek

Aman canım şekere dikkat önceden tatlı yedinmi rahatsız olurdum geç saatlerde yeme meyveleri b12 düşük çıktı demiştin galiba o etkiler yorgunluk falan ondada olabilir geçmiş olsun canım

Aman canım şekere dikkat önceden tatlı
hosbulduk hanimlar 31 yasindayim guncel kilom 73.6 gecen yaz 64 67 kiloydum yine hedefim once67 kilo sonra 64 kiloyu gormek
Hoşgeldin canım her beraber zayıflayacaz inş

Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta zeytinyağ tereyağ döktüm
Zeytin peynir
Tereyağ
Ceviz fındık fıstık
1 tane kuru incir
Incir tatlı diye başka meyve koymadım
Turp
Maydanoz dereotu
Böğürtlen çayı
Öglen
Türk kahvesi
Gün boyu limonlu tarçınlı su

Akşam 16.40
Taze fasulye
Konserve zeytinyağlı biber kızartması
Közbiber
2 dilim tavuk göğsü
Acıbiber
Yoğurt
1 tane ceviz
1 saat yürüyüş yaptım
Şimdide türk kahvesi içiyorum

Son düzenleme:
kan tahlili sonuclarım gayet iyiymiş . demir vs . hepsi iyiymiş . bi tek b12 düşükmüş biraz . ilaç verdi.
iyi hadi sevindim canım
Benim arada yaptığım bir diyet.
Ama kilonun hiç kalıcılığı olmadı.
7 gün yapmak gerekiyormuş belki o yuzden.
Benim diyetler 2 gün sürdü hep.
kardeşim kilo kalıcı oluyor ama 7 gün yapmak lazım demişti

İzledim diyet videosunu kaç gün yapıcaz peki 1 haftami yoksa 5 gün fln mi @demirleke N nnnadal ?
kardeşim 7 demişti ama ben 5 düşünüyorum önümüzdeki pazartesi başlasak olurmu araya haftasonu girsin istemiyorum koca nutuku istemiyorum
Yeni gelenlere hoagelniz aramiza diyorum
Nadal canim sakin en zorundan baslama.doner donmez hemen pes edeblirsin nacizhane fikrim alistirma yap nirmal ve saglikli beslenerek
bu hafta alıştırma haftasındayım canım kiloma bile bakmıyorum

Bugün yediklerim
Sabah
1 dilim peynir
5 zeytin
3 ceviz büyüklüğünde domates
2 yaprak marul
4 mantarlı 2 yumurta
2 tavuk köfte

1 sade nescafe

Öğle
4 kaşık kuskus

1 sade nescafe

Akşam
1 kase tavuklu çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık bezelye

1 çeyrek armut
1 fincan ıhlamur
4 kare bitter çikolata

harika görünüyor yine canım . afiyet olsun . enfes
Aman canım şekere dikkat önceden tatlı yedinmi rahatsız olurdum geç saatlerde yeme meyveleri b12 düşük çıktı demiştin galiba o etkiler yorgunluk falan ondada olabilir geçmiş olsun canım
doktor olan akrabalardan birine attım tahlili. o da aradı. b12 düşük ama çok düşük değil . yani alt sınıra yakın . ama doktor ilaç verdiyse iyi yapmış . olabilir . ama vermeyebilirdi de dedi

ve yorgunluğum ani geliyor yani aniden geliyor . durup dururken ben bi yatayım diyorum. kıvrılıyorum . özellikle evde oluyor . işte daha dengeli yiyor olabilirim . çünkü her daim mutfak yok . ne getirdiysem o var .
arada işte de oluyordu ama o nadir . yediğim şeyler ile ilgili büyük ihtimal .

akrabamız şeker hastası olup olmadığını açlık tokluk inisülini baktırarak öğrenirsin .onu bi yaptır . ona göre diyet verilir ya da verilmez dedi.
boş yere meyve kısıtlamasına da gitmemiş olursun diye tavsiye etti.
meyveyi azaltayım mı diye sormuştum çünkü.

canım benim . bi de koca var tabi karışan .
çok bilmişler.

of kuzum . akşamı sağlam tutmuşsun .
senin gibi karbonhidrat yesem şeker bende hepten zıplar . yani yemediğim halde üst sınıra gelmiş . bi de yesem yani.
menüde çok karbonhidrat var . bezelye , bulgur pilavı . kussus . ama sabah ekmek yememişsin mesela. o da iyi bi şey .
ekmeği karbonhidratı çıkarmaya çalış hayatından . yoksa iki ileri bi geri olur nadalım . pileaassss

hoş geldin . vereceksin burda birlikte . menülerini az az yazmaya başla mesela sabahtan . resim ekleyebiliyorsan güzel oluyor .ekleyemezsen sıkıntı yok . ben de her zaman ekleyemiyorum .

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek

Ara
Kahve 1 gün kurusu
1/3 muz

Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 but, çeyrek patates li haşlama
Yoğurt
az yemişsin . tebrik ederim kuzum . meyve de ye ama . meyve yemiyorsun . günlük 1 elma kahvaltına ya da öğlen yemeine eklemelisin diye düşünüyorum .

bugün canım şu dün attığım videodaki yoğurtlu şeyden canım çekti.
kahvaltı için ve öğlen için aynı şeyi getirdim .
kahvaltı için 1 bardak yoğurt
içine 9 tane kuru erik. hurmadan daha küçük geldi gözüme daha çok koydum .
2 tatlı kaşığı cihaa
2 tatlı kaşığı keten tohumu

öğlen yine aynısı .

ara yapabilirim . keçiboynuzu getirdim . ondan yerim 1-2 tane.

akşamı bilmiyorum.
başka şeyler yerim . omlet olabilir . ya da eve vardığımda markete girmişsem sebze vs almışsam onu pişirebilirim .

sabah tartıldım . 51.9
yeterli . kış mevsimi için .
yazım 50.5 -51 oldum hep . ramazan sonrası başladı taaa ki aralık ayına kadar .
ne zaman yılbaşı , doğum günü , sevgililer günü , ortancanın 5 ocakta doğum günü derken . bol pasta oldu evde .ve yedim .
şimdi benim doğum günüsü yaklaşıyor ya . o zaman da yedikten sonra pasta gelmez eve uzun zaman .
her sene aynı şey oluyor .
ocak , şubat , mart ayı pasta sık alıyor eşim .
alma desem de çocuklar al al tutturuyorlar babaya.
sanki yiyorlar . maksat ekşın olsun onlara. yediklerinden değil . üfleniyor , kesiliyor . hoş geliyor sıpalara.

canım benim . bi de koca var tabi karışan .
çok bilmişler.
sorma ya bazen kendilerini tıp hekimi sanıyorlar konuşmaya başlayınca ne hekimi olduğunu hatırlatıyorum bide trip atıyor
evet haklısın karbonhidrat olmazsa doymayacağımı hissediyorum ama dün yediklerim azar azardı ve kız kucağımdaydı benden çok o yedi zaten ben yine yediğimi anlamadım doymadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…