- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Canım beni uyarmissin meyve ye diye dün.benim hesaba göre 600 kal . civarı almışsın .
ama yine de düşük değil mi canım . çocuklar da var , yetişebildin mi . enerjin nasıldı.
ara öğünlerde bi şeyler yeseydin diye düşündüm. 1 elma gibi. yarım muz gibi.
Maşallah Allah bağışlasınKızım 7 oğlum 3 yaşında
bende saat 12 gibi 1 tane elma yedim simdilik....Canım beni uyarmissin meyve ye diye dün.
Akşam yemeğinden sonra bildirim yaptım, akşamı yazamadım.
2 dilim elma
2 dilim greyfurt yedim.
cuma günü tartı günühanimlar tarti gununuz varmi acaba???bide kac kilosunuz merak etdimmm
Ben çok yiyordum yaaa çocuklara yapa yapa 1 haftadır bir iki kaçık en fazlaekmek makarna pilav yemiyorum he.bi de yesem demek ki seker firlayacakmiş
Eveeet ben de haziran gibi ev taşırken 66 ya inmiştim 68 70 derken 72 yi görünce dur dedim kendimehosbulduk hanimlar 31 yasindayim guncel kilom 73.6 gecen yaz 64 67 kiloydum yine hedefim once67 kilo sonra 64 kiloyu gormek
Ne yersen ye yürüyüş şartEki Görüntüle 2596607
Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta zeytinyağ tereyağ döktüm
Zeytin peynir
Tereyağ
Ceviz fındık fıstık
1 tane kuru incir
Incir tatlı diye başka meyve koymadım
Turp
Maydanoz dereotu
Böğürtlen çayı
Öglen
Türk kahvesi
Gün boyu limonlu tarçınlı su
Eki Görüntüle 2596621
Akşam 16.40
Taze fasulye
Konserve zeytinyağlı biber kızartması
Közbiber
2 dilim tavuk göğsü
Acıbiber
Yoğurt
1 tane ceviz
1 saat yürüyüş yaptım
Şimdide türk kahvesi içiyorum
Hoşgeldin cuma günü herkesinkini görürsün ama ben bu sabah 84 geldim en son 2 ay önce 80 le ara vermiştim cuma ilk bildirimi yapıp baştan başlayacağım biraz bırakınca kilolar alıp başını gidiyorhanimlar tarti gununuz varmi acaba???bide kac kilosunuz merak etdimmm
Ben diyet yaptığımı bile söylemiyorumcanım benim . bi de koca var tabi karışan .
çok bilmişler.
Çok katılıyorum ekmek, pilav, makarna 3 yıldır ileri geri bile olmadı hep 68 de takıldım inemedim bu kış bir de üste alınca kendime geldim geçmişte çavdar ekmeğiyle 52 lere inmişliğim var çünküof kuzum . akşamı sağlam tutmuşsun .
senin gibi karbonhidrat yesem şeker bende hepten zıplar . yani yemediğim halde üst sınıra gelmiş . bi de yesem yani.
menüde çok karbonhidrat var . bezelye , bulgur pilavı . kussus . ama sabah ekmek yememişsin mesela. o da iyi bi şey .
ekmeği karbonhidratı çıkarmaya çalış hayatından . yoksa iki ileri bi geri olur nadalım . pileaassss
ay bende 74 gordum stop yeter dedim 10 kilo aldim en son bi kot pantolon siparis verdim ve bana suan dar inadina degistirmicem diyete basladim suan eski kilomda olsaydim cok shik dururdu uzerimde pantolonun hevesine diyete basladimEveeet ben de haziran gibi ev taşırken 66 ya inmiştim 68 70 derken 72 yi görünce dur dedim kendime
sabah tartıldım . 51.9
yeterli . kış mevsimi için .
yazım 50.5 -51 oldum hep . ramazan sonrası başladı taaa ki aralık ayına kadar .
ne zaman yılbaşı , doğum günü , sevgililer günü , ortancanın 5 ocakta doğum günü derken . bol pasta oldu evde .ve yedim .
şimdi benim doğum günüsü yaklaşıyor ya . o zaman da yedikten sonra pasta gelmez eve uzun zaman .
her sene aynı şey oluyor .
ocak , şubat , mart ayı pasta sık alıyor eşim .
alma desem de çocuklar al al tutturuyorlar babaya.
sanki yiyorlar . maksat ekşın olsun onlara. yediklerinden değil . üfleniyor , kesiliyor . hoş geliyor sıpalara.
[/QUOT
Ne güzel bur
Ben de o kiloları görebilecek miyim acabaaaasabah tartıldım . 51.9
yeterli . kış mevsimi için .
yazım 50.5 -51 oldum hep . ramazan sonrası başladı taaa ki aralık ayına kadar .
ne zaman yılbaşı , doğum günü , sevgililer günü , ortancanın 5 ocakta doğum günü derken . bol pasta oldu evde .ve yedim .
şimdi benim doğum günüsü yaklaşıyor ya . o zaman da yedikten sonra pasta gelmez eve uzun zaman .
her sene aynı şey oluyor .
ocak , şubat , mart ayı pasta sık alıyor eşim .
alma desem de çocuklar al al tutturuyorlar babaya.
sanki yiyorlar . maksat ekşın olsun onlara. yediklerinden değil . üfleniyor , kesiliyor . hoş geliyor sıpalara.
Diyet uygula diye bir site var geçmiş diyetlerini menülerini de görebiliyorsun orda hesaplıyorumbebişim . yani kalori yanlış hesaplamış olmadın mı bilemedim . az hesaplamışsın sankim.
yeşil zeytin tanesi 21 kalori çıkıyor
yağda yumurta 92 kalori çıkıyor
2 kaşık pilav 130 kalori çıkıyor
gerçi totalde aldığın kalori yine de düşük kalsa da . hepten bu kadar da düşük olmaz diye düşünüyorum .
hatalı mıyım bilmiyorum . bi kontol et listeni istersen . nereden hesaplatıyorsun .
Zayıflar yaa hani normaller de aslında bir kaç gün hasta olsalar hemen çöküyolarzorla yedirme canım . çok mu zayıflar ondan mı üstüne düşüyorsun .
iyileşince iştahı artar merak etme.
hasta olunca benimkiler de yemez ama iyileşince toparlanıp yemeye başlarlar.
ye ye demek de çocuğa eziyet .
artmasın çöpe gitmesin diye baskı yapmak olmuyor . ben de zamanında yaptım o hatayı. ama küçük tabaklarda az koyunca bitiriyorlar . ben de gerilmiyorum . ye diye.
Kahvaltıyı 9 buçuk gibi yedim çorbayı 12- 1 arası yumurta da olunca akşama kadar acıkmadım akşam da 6 gibibenim hesaba göre 600 kal . civarı almışsın .
ama yine de düşük değil mi canım . çocuklar da var , yetişebildin mi . enerjin nasıldı.
ara öğünlerde bi şeyler yeseydin diye düşündüm. 1 elma gibi. yarım muz gibi.
İnşallah hedef 4 ayda 15 kilo olsuntamamdir canim bende foto atmayi dusunuyordum hatta tarti fotolarida paylasalim derim tabi tmm derseniz hanimlar motive edelim birbirimizi ins saglikli bir sekilde kurtuluruz fazlaliklarimizdan
Maaşallaah Allahım onları bize bağışlasınbir de çocukların yaşını öğrenemedim . nadal sormuştu ama yazdın da görmedim mi ki.
benimkiler 13- 9- 4 buçuk yaşında.
Evet ama çalışmamayı düşünemiyorum değilse ömrüm evde tıkınarak geçecekmişşşçalışıyor musun miraycan.
küçüklermiş canımcım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?