hahahah.sorma ya bazen kendilerini tıp hekimi sanıyorlar konuşmaya başlayınca ne hekimi olduğunu hatırlatıyorum bide trip atıyor
evet haklısın karbonhidrat olmazsa doymayacağımı hissediyorum ama dün yediklerim azar azardı ve kız kucağımdaydı benden çok o yedi zaten ben yine yediğimi anlamadım doymadım bile
kız yemişse iyi bari. afiyet olsun pamuğaa.sorma ya bazen kendilerini tıp hekimi sanıyorlar konuşmaya başlayınca ne hekimi olduğunu hatırlatıyorum bide trip atıyor
evet haklısın karbonhidrat olmazsa doymayacağımı hissediyorum ama dün yediklerim azar azardı ve kız kucağımdaydı benden çok o yedi zaten ben yine yediğimi anlamadım doymadım bile
kızçe de yiyecek mi bunlardanEki Görüntüle 2596692
Bu sabahki kahvaltım
2 küçük domates
5 zeytin
1 kuru incir
Beyaz peynir
Mantarlı yumurta (3 mantar 1 yumurta)
Doğru söylüyosun ama benim kızım da tabağını bitirince fazla istemiyor bilerek fazla koyuyorum oğlumun da iştahı yok bu ara herhalde antibiyotik tıkadı çocuğu hastaydı geçen haftainersin inşallah . olur . burda oluyor o verme işi. eğlenerek .
elmanın birini yedim . havucu yedim .
öğlen yoğurtlu çorba ve 1 elma kaldı.
arada kuruüzüm de yedim .
kahvaltı yapamıyorum evde . ondan
az koyuyorum artık . artmaması için daha küçük tabaklarda yemek koyuyorum . daha az koyuyorum . yetmezse istiyorlar .
aile hekimliğinde yapılıyor illa hastaneye gerek yok canm . aç karnına git saat 9 gibi gittim . kimseler yoktu . 2 kişi vardı önümde. sağlık ocağı en kolayı.
zaten hastaneye yolluyorlar kanı. sonuçlar hastaneden geliyor .
doktor beni tanısaydı . bi otur , kurtlu musun bacım , derdi.
bebişim . yani kalori yanlış hesaplamış olmadın mı bilemedim . az hesaplamışsın sankim.Günaydın kızlaar dün bunları yemişim;
Kahvaltı Kalori1 Dilim Ekmek 691 Dilim Peynir 854 Yeşil Zeytin 21Öğle Yemeği 2 Kepçe Lahana Çorbası 30Zeytinyağlı yumurta 77Akşam 2 Yemek Kaşığı Pirinç Pilavı 521 Bardak Ayran 76Lahana Çorbası 30Toplam Alınan Kalori 447
zorla yedirme canım . çok mu zayıflar ondan mı üstüne düşüyorsun .Doğru söylüyosun ama benim kızım da tabağını bitirince fazla istemiyor bilerek fazla koyuyorum oğlumun da iştahı yok bu ara herhalde antibiyotik tıkadı çocuğu hastaydı geçen hafta
benim hesaba göre 600 kal . civarı almışsın .bebişim . yani kalori yanlış hesaplamış olmadın mı bilemedim . az hesaplamışsın sankim.
yeşil zeytin tanesi 21 kalori çıkıyor
yağda yumurta 92 kalori çıkıyor
2 kaşık pilav 130 kalori çıkıyor
gerçi totalde aldığın kalori yine de düşük kalsa da . hepten bu kadar da düşük olmaz diye düşünüyorum .
hatalı mıyım bilmiyorum . bi kontol et listeni istersen . nereden hesaplatıyorsun .
tamamdir canim bende foto atmayi dusunuyordum hatta tarti fotolarida paylasalim derim tabi tmm derseniz hanimlar motive edelim birbirimizi ins saglikli bir sekilde kurtuluruz fazlaliklarimizdanhoş geldin . vereceksin burda birlikte . menülerini az az yazmaya başla mesela sabahtan . resim ekleyebiliyorsan güzel oluyor .ekleyemezsen sıkıntı yok . ben de her zaman ekleyemiyorum .
hosbuldukkkkk bu arada yazmayi unutmusumtamamdir canim bende foto atmayi dusunuyordum hatta tarti fotolarida paylasalim derim tabi tmm derseniz hanimlar motive edelim birbirimizi ins saglikli bir sekilde kurtuluruz fazlaliklarimizdan
bir de çocukların yaşını öğrenemedim . nadal sormuştu ama yazdın da görmedim mi ki.Doğru söylüyosun ama benim kızım da tabağını bitirince fazla istemiyor bilerek fazla koyuyorum oğlumun da iştahı yok bu ara herhalde antibiyotik tıkadı çocuğu hastaydı geçen hafta
Zor zor hem ev hem iş hayatımız koşturmacayla geçiyorbu sabah kahvaltı hazırladım çocuklara . 6 adet tost . ve 1 tepsi kek pişirdim .
sabah sabah fırın açtım . saat daha 7 olmamıştı.
waffle makinası ile uzun süreceği için kek tepsisinde pişirdim . daha az vakit aldı
o ara giyindim . namaz . ve evden koşarak çıkış . gerçekten koşuyorum yanlız durağa giden yolu. yürümeye kalkarsan 5 dk sürüyor çünkü. koşuturunca 1 -2 dk.
Yok o uyurken yedim rahat birşey yemek mümkün değil o uyanıkken çok şükür yemeğe çok hevesli yemeyen çocuk çok zor büyükle hala uğraşıyorumkızçe de yiyecek mi bunlardan
çalışıyor musun miraycan.Zor zor hem ev hem iş hayatımız koşturmacayla geçiyor
küçüklermiş canımcım .Kızım 7 oğlum 3 yaşında
düşük hesaplıyor canım . bilemedim . sen kendini nasıl hissettin dün . iyiyim diyorsan tamamdır.1 Adet Yeşil Zeytin Kaç Kalori? - Diyetisyen - Tuğçe Sert
kişiye özel diyet programı hazırlama sırasında yeşil zeytin, sahip olduğu özellikler nedeniyle kullanımına sıkça başvurulan bir besin olarak öne çıkar.www.diyetisyentugcesert.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?