Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun her şeyin sebebi stres ama takma bu kadar sen elinden geleni yapıyosun zaten atlatırlar inşallah sen az da olsa bir şeyler yedir ilaçlarını ver iyileşirler bizde de var iki tane

Amaaaan zaten işte dışarda insanlarla uğraşıyoruz akşam eve gelince insan yatıp uzanmak istiyor eşler eve çocuklara rağmen

Ben de evde abartıyorum diye işte kahvaltıyı az yapıyorum mesela

Maşallah yürü yaa ne güzel ben sabahları zorla 1 saat zaman ayırmaya çalışıyorum biraz kilo versem akşamları da ip atlıycam da dizimden korkuyorum biraz

Haklısın bugün 10. gün kilo veremediysem sebebi akşamları kaçırıyor olmam değilse gün içinde sorun yok
evet canım . haklısın .
benim de canım akşamları fıstık . ceviz , keçiboynuzu, süt , yoğurt vs çekiyor ve yiyorum . yemek sonrası.
aslında gün içinde yeterli fındık fıstık yiyeyom . akşam bunları tüketmeye gerek yok . fazladan alıyorum . hiç olmazsa sağlıklı düşüncesindeyim .

Sabah sabah zor olmadı mı akşamdan pişirseydin keşke

İlk çocuklar öyle canım yaa yapamadık herhalde biz yemeğe alıştıramadık benim de kızım öyle mesela akşama kadar önüne yemek koyma acıktım demez desede 2 lokmayla doyar

Öyle yaa çocukları bir yerde tutmak imkansız sobanın yanında terler dışarda üşürler kaloriferi bile biraz açsan terliyorlar koşturunca sonrası hastalık

Sabah sabah zor olmadı mı akşamdan pişirseydin keşke
zor oldu canım . üst baş değiştirdim . parfümlendim ama hala burnuma yemek kokusu geliyor . rahatsız oldum .
akşamdan pişirmedim . nohutu akşam eve gidnce ıslattım çünkü.
normalda 24 saat beklerim . ertesi akşam pişiririm dedim ama şimdi çocuklar park istiyor ya . akşam zor olacak düşüncesi de oldu. neyse sabah pişirmek daha zorlu. kokulu.

Benim oğlumda geçen kış 2 yaşındaydı ayda bir bronşit oldu antibiyotik aldık maaşallah bu kış sadece 2 kez hastalandı çabuk atlattık inşallah daha hasta olmazlar

İlk çocuklar öyle canım yaa yapamadık herhalde biz yemeğe alıştıramadık benim de kızım öyle mesela akşama kadar önüne yemek koyma acıktım demez desede 2 lokmayla doyar
ilk çocuk nedendir bilinmez öyle oluyor .
ablam da benim çoook zayıfmış . doktor doktor gezdirmiş annem . doktor kızmış anneme. hiç uğraşma o büyüyünce diyet yapacak . kilo sorunu olacak . bunu düşün demiş . ve gerçekten öyle oldu. sürekli diyet halinde ve al ver durumunda

Bana da fikir oldu ben de yapıyım akşam ıslatırım yarın akşama bu gün yetişmez

Akşam yan çizmekten kastım hafif bir şekilde geçirmek demek istedim canım yani hurma yiyemeyebilirim dedim ama akşam yemek yiyince dün sabah ile bu sabah arasında kiloda fark oynamadı
Maalesef ben de de öyle 2 gündür aynıyım kendime makarnayı yasaklıyorum

Kızım 1 yaşında falandı tv programında bir doktor çıkıyordu izlerdim hep işte çocuklara kilo aldıran boy uzatan tariler verirdi bir gün bir anne aradı kızım 2 yaşında 20 kilo ne yapacağımı şaşırdım diye ondan sonra bıraktım kızımın kilosunu sorun etmeyi hasta olmasın yeter diye düşünmeye başladım

Bi kusan da benim buyuk kizim cocugum her hasta oldugunda gunlerce kusabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…