canım normalde 10 gün önce başlayacaktımafiyet olsun canım . zaman nasıl geçiyor evde. çalışmayacak mısın . ya da işe ne zaman başlıyorsun .
çok geçmiş olsun hepinize Rabbim şifa versinKizlar soranlar olmus benim kizlar hastaydi 2 haftadir ben de hasta oldum kizlar durmuyor uyuyamiyor oksurumekten kusuyorlar kucuk kizim 8 dis patlatti bu arada hepsi ustuste geldi uykusuzluktan coktum bi gece kucuk kizim hic uyumadi ayagimda salliyorum o arada esim geldi ver ben uyuturum sen yat dedi kizim cok agladi ben de butun stresimle dislerimi sıkmısım cenem kitlendi kac gundur az biraz duzelir gibi oldu ama yine de eskisi gibi degil agriyor cenem bugun doktora gidecegim duzelir insaallah
inşallah canım oğlum 8 aylıkken gelmiştim eski kilomaBişey olmaz boyunda varmış hamilesin normal kilo olması sağlıklı olunda önemli olan o canım doğum yapınca verirsin zaten
Evet evet hep çaydan sudan olur ay allah'ım yaO arada bizde faydalanmış olduk :)) burdaki kilo ortalaması 100 onuda görmüş oldumyediklerine bakılırsa hiçte şaşırmadm zayıflayanı ölmüş gözüyle bakıyorlar kendi gibekleride aslında yok çay şişirmis midelerini diyorlar :))
Yok canım aniden gelen misafirlere 1 2 hazır şey koy elinden geldikçe yapmaya çalış ona laf ediyorlar bir çay koydu diye onlar için yoksa gelen misafirin başımızın üstünde yeri var canım elimden geldikçe alırımda yaparımda güleryüz hoşsohbet olsun yeter ki dime canım sevdigin kişiler olunca daha farklı rahat oluyor insanamin canım .
kuru çay koymazdım belki . eşime bu saatte mi haber verilir , gelirken bi şeyler al pastaneden dediydim . gerek yok onlar getirecek demişti. zaten her şey planlıymış . eşimi 3-4 gün önceden arayıp haber etmişler . ama söyleme demişler . çok telaşe müdürüyüm . çok stres olurum böyle sıkışık zamanlarda . ama gelenleri görünce dünyalar benim oldu. çok sevdiğim kişilerdi
Eskilerden olduğunu anladım canım iyi yapmışsın gel tabii bizede hem sohbet hem fikir olur güzel besleniyorsun sende canımCanım 3 sene önce gelmiştim foruma
kızlarla güzel vakit geçirdik epeydir gelemiyorsun tekrar geldim
Sağolasın canım teşekkür ederim
inşallah canımEskilerden olduğunu anladım canım iyi yapmışsın gel tabii bizede hem sohbet hem fikir olur güzel besleniyorsun sende canım
Rabbim sabırlar şifalar versin cnm bilirim o stresi tez zamanda geçer inşKizlar soranlar olmus benim kizlar hastaydi 2 haftadir ben de hasta oldum kizlar durmuyor uyuyamiyor oksurumekten kusuyorlar kucuk kizim 8 dis patlatti bu arada hepsi ustuste geldi uykusuzluktan coktum bi gece kucuk kizim hic uyumadi ayagimda salliyorum o arada esim geldi ver ben uyuturum sen yat dedi kizim cok agladi ben de butun stresimle dislerimi sıkmısım cenem kitlendi kac gundur az biraz duzelir gibi oldu ama yine de eskisi gibi degil agriyor cenem bugun doktora gidecegim duzelir insaallah
Az önce yediler ev halkı akşama daha birşey yapmam dedim acıkırlarsa aperatif hazırlarıminşallah canım
Akşama ne yapıyorsunuz kızlar
Ben orman kebabı yapıyorum
Oğlum için az da pilav yapacağım ama ben yemem sanırım belki 2 kaşık
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca perişan oluyoruz benimkileri üçüde hastaKizlar soranlar olmus benim kizlar hastaydi 2 haftadir ben de hasta oldum kizlar durmuyor uyuyamiyor oksurumekten kusuyorlar kucuk kizim 8 dis patlatti bu arada hepsi ustuste geldi uykusuzluktan coktum bi gece kucuk kizim hic uyumadi ayagimda salliyorum o arada esim geldi ver ben uyuturum sen yat dedi kizim cok agladi ben de butun stresimle dislerimi sıkmısım cenem kitlendi kac gundur az biraz duzelir gibi oldu ama yine de eskisi gibi degil agriyor cenem bugun doktora gidecegim duzelir insaallah
Ben fırına patatesli karnıbahar havuç tavuk karıştırdım fırına attım şehriye çorbası ve işkembe çorbası da var ben yemek istemiyorum ama eşim telefonda bu akşam yemek yiyeceksin dedi o yüzden hurmaları erken yemeyeceğim eğer yemek yemezsem hurmaları yeriminşallah canım
Sıkma canını eşinle aranı bozma gündüz yaparsın o bile yeterBen fırına patatesli karnıbahar havuç tavuk karıştırdım fırına attım şehriye çorbası ve işkembe çorbası da var ben yemek istemiyorum ama eşim telefonda bu akşam yemek yiyeceksin dedi o yüzden hurmaları erken yemeyeceğim eğer yemek yemezsem hurmaları yerim
@Pamuk92 canım bu akşam sana sözümü tutamazsam şimdiden özür dilerim evde huzursuzluk çıkmasın diye 1 parça tavuk ve karnıbahar yiyebilirim ama yarın yine hurma
bravo canim. sebzellerden yeseydin. açlık gmemesi için.Sabah
7 hurma
1 fincan rezene çayı
1 fincan sade nescafe
Öğle
7 hurma
1 kaşık kuskus (pişirirken tadına tuzuna baktım)
Akşam
1 parça tavuk baget
Az karnıbahar fırında
1 kaşık salata
Çay çay çay
3-4 tane soslu mısır
Ellerine sağlık afiyet olsun canım çok guzel olmuştur eminim dünden az bir tavuk kalmıştı yanina salata közbiber yoğurtlaması yaptım canım bendeinşallah canım
Afiyet olsun canım çok düşük beslenipte dirençten düşmeyin kızlar ne zaman bitiyordu hurma diyetiBen fırına patatesli karnıbahar havuç tavuk karıştırdım fırına attım şehriye çorbası ve işkembe çorbası da var ben yemek istemiyorum ama eşim telefonda bu akşam yemek yiyeceksin dedi o yüzden hurmaları erken yemeyeceğim eğer yemek yemezsem hurmaları yerim
@Pamuk92 canım bu akşam sana sözümü tutamazsam şimdiden özür dilerim evde huzursuzluk çıkmasın diye 1 parça tavuk ve karnıbahar yiyebilirim ama yarın yine hurma
bende en az şekilde geçiştirdim canım zaten hastasın falan diye arıza çıkarıyorbravo canim. sebzellerden yeseydin. açlık gmemesi için.
aburcubur vs tatli vs yeme.
zahmet cektin bosa gitmesin
canım ilk gün hesapladım 1080 kal yapıyor ve hiç acıktırmıyo cuma günü son gün olacak ama ben akşamları yan çizebilirimAfiyet olsun canım çok düşük beslenipte dirençten düşmeyin kızlar ne zaman bitiyordu hurma diyeti
akşam önemli nokta . akşam yan çizmemek için önlemler almalısın .bende en az şekilde geçiştirdim canım zaten hastasın falan diye arıza çıkarıyor
canım ilk gün hesapladım 1080 kal yapıyor ve hiç acıktırmıyo cuma günü son gün olacak ama ben akşamları yan çizebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?