Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydııııın şimdiden eline sağlık
Yaşım: 43
Boyum: 1.53
Başlangıç kilom:70.80
Geçen Hafta:69.80
Güncel Kilom:69.70
Muhtemelen ödem gitti benim yağlar yerinde duruyor daha çok spor daha sıkı diyet lazım bana

Ben de geçen hafta öyle olmuştum üstelik işyerinde kereviz+lahana yaptı bana da yarım saat yürüdüm de anca geçti biraz daha sürse acile gidecektim nerdeyse

1-2 dilim ama biz hep aç olunca tabii sebze zararsız diye abartıyoruz

Ben de geçen hafta öyle olmuştum üstelik işyerinde kereviz+lahana yaptı bana da yarım saat yürüdüm de anca geçti biraz daha sürse acile gidecektim nerdeyse
yapıyor canım . çiğ olarak tüketilince lahana bende de yapar . özellikle mor lahana beni geçen yıl mahvetti yine.
bilemedim işte.
sodayı 2 şişe içtim . yanlış yazmışım .
aslında acile gitmem gerekiyordu. ama eşimi aramaya korktum . gaz problemim olduğunu bilir ve niye yedin o kadar turp diye kızar diye arayamadım . yerlerde kıvrandım resmen . yuvarlandım falan . çok kötüydü.
sen de dikkat ek canım . mor lahana , çiğ lahana, turp vs . bunları az yemek lazım .
benim abartma huyum var yediğim şeyi. hele ki sebze ise.

Gidemedim kuzum ac geziyorum ya kizlar durmuyor annem geldi o da zaptedemedi dun gittik arabada ortaligi ayaga kaldirdi kucuk kizim doktorun kapisindan geri donduk sivi beslenmeye basladim corba yogurt gibi of of esneyemiyorum bile basim da agriyor
Canım öyle olurmu ya hiç oyalayacak birileri yokmu cocukları uyuduklarında falan gitsen böyle geçermi canım sanada yazık

Çabalarına degdi canim maşallah ne güzel kilo vermişsin

Maşallah maşallah ne güzel vermişsiniz

Lahana çorbasından oldu benim yaaa üstelik 1 haftada 2 kez neyse ki acile gitmeden atlattım
Dediğim gibi turp hani yemeğin yanında 1-2 dilim yersin de rendeleyince sebzeler bir de az görünüyor tuz limon da ekleyince acılığı da gidiyor bu defa abartıyoruz ben havuç yapıyorum sırf kızım yesin diye bütün verince birini bile bitirmiyor rendeleyince 2 tane yiyor

05.03.2020 Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
2 Yeşil Zeytin
14​
Öğle Yemeği
4 kepçe lahana çorbası
60​
1 dilim ekmek
69​
Akşam
6 yaprak sarması
160​
Balık ekmek
250​
Greyfurt
100​
Toplam Alınan Kalori
807​
Sabah 1 saat öğleden sonra 1 saat yürüdüm işe yaradı sanırım 3-4 gün lavaboya gidememiştim bugün karnım boşaldı resmen

Kara turp fenaaaa kız o acı oluyor ya nasıl yedin babam ondan öksürük için ballı kür yapıyor iyi geliyormuş

Maşallah maşallah ne güzel vermişsiniz
siz tartılmadınız mı acap

evet katılıyorum .
Kara turp fenaaaa kız o acı oluyor ya nasıl yedin babam ondan öksürük için ballı kür yapıyor iyi geliyormuş
yok bebişim . gayet güzel gitti. az şeker . az tuz ve limon sıktım .
enfestttiii. ben severim öyle acılı sebzeleri.
acı olmasının bi nedeni var belki bu sebzenin de. beni çok yeme demek istiyor . ama ben acılık sevdiğimden çook yedim
ağrı olunca pişman oldum tabi . iş işten geçti o an .

Bakıııın hala pazartesi gün ki kilomdayım

Neyse sağlık olsun cnm bidahakine ölçülü yersin ciddi birşey olmamış şükür

Tartıldım tartıldım lavabodan çıkınca koşa koşa tartıya gittim de ne göreyim 59.70 geçen hafta da 59.80 dim maalesef
canım .
akşamları kalori çok alıyorsun . gün içinde almadığın kaloriyi alıyorsun
6 yaprak sarması160
Balık ekmek250
Greyfurt100

kalorinin 510 kalorisini akşam almısnı. ve çok gereksiz yere balık ekmek yemişsin . balık ye . ekmeği yeme. 6 tane sarma.
vs vs . bunlar seni sabit tutar kilo olarak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…