süpersin canım yaaaBefore
10.12.2019 70.3 kilo başlangıç.
Eki Görüntüle 2601124
Eki Görüntüle 2601129
After=
06.03.2020 58.6 3. Hedefim 55.
Eki Görüntüle 2601128 Eki Görüntüle 2601127
canım çenen nasıl oldu. düzeldi mi . doktora gidemedin galiba.
Vaavvv maşallah cnm süper incelmişsin tebriklerBefore
Eki Görüntüle 2601124
Eki Görüntüle 2601129
After=
Muhteşemsin canım 55 ne kalmış canım sen hayli hayli verirsin maşallahBefore
Eki Görüntüle 2601124
Eki Görüntüle 2601129
After=
Çok güzel olmuşsun canım maşallah karın bel bölgem gitmiş kollar popo incelmiş daha ne olsun ayakta alkışlıyorum seniBefore
Eki Görüntüle 2601124
Eki Görüntüle 2601129
After=
Duzelmedi canim 2 kilo yu buna borcluyum sevinsem mi uzulsem mi bilemedimcanım çenen nasıl oldu. düzeldi mi . doktora gidemedin galiba.
Vaavvv maşallah cnm süper incelmişsin tebrikler
Muhteşemsin canım 55 ne kalmış canım sen hayli hayli verirsin maşallah
Çok güzel olmuşsun canım maşallah karın bel bölgem gitmiş kollar popo incelmiş daha ne olsun ayakta alkışlıyorum seni
Sagolun kizlar sadece ben den bekliyorsunuz hic siz paylasmiyorsunuz
Çenene noldu çıktı m8 acaba ben hafızlık yaparken bir arkadaş ağrısından betona koyardı çenesini gitmediği doktor kalmadı çemen düşüyor bidaha konuşmama riskin vr falan dediler çok korktum ama çıkmış yerinden esnerken esnerken çeneyi tutmak gerekiyor bir çıkıkçı düzeltmişti givenilir birine yaptırdı doktor ameliyat demişti seninki nasıl birşeyDuzelmedi canim 2 kilo yu buna borcluyum sevinsem mi uzulsem mi bilemedimyarin ya da pazar acile gidecegim onlar da mudahale ediyorlarmis
Maşallah sana eşimde yapma kemiklerin çıktı diyor am elbise giyince de kız gibisin diyor :))) benimde hedefin 50 am çokmu zayıf olurum bilmiyorum bir ileri bir geri gidiyorum evdeki eksikler yüzünden yiyecek birşeyler bulamıyorum ne bulursam onu yediğimde acıkma seviyem artıyorSagolun kizlar sadece ben den bekliyorsunuz hic siz paylasmiyorsunuzeminim ki hepimiz buradan gule oynaya hedefimize ulasacagiz ❤
Demirleke canim boyum 1.57 cm hedefim 50 kilo insaAllah. Kv dem seviniyor hosuna gidiyor o da diyet yapiyor benimle ☺
Esim de cok mutlu haliyle gel alisveris yapalim diyor ben bekliyorum 50 olduktan sonra yapacagim
Canım ben basladigim kilodayım zayıflasam senin gibi sayfalar dolusu paylaşırımSagolun kizlar sadece ben den bekliyorsunuz hic siz paylasmiyorsunuzeminim ki hepimiz buradan gule oynaya hedefimize ulasacagiz ❤
Demirleke canim boyum 1.57 cm hedefim 50 kilo insaAllah. Kv dem seviniyor hosuna gidiyor o da diyet yapiyor benimle ☺
Esim de cok mutlu haliyle gel alisveris yapalim diyor ben bekliyorum 50 olduktan sonra yapacagim
ben yazmıştım sabah . tartımın pili yok . yarın pil takılırsa yazarım . ama 52 civarıyım bu aralar . çikolata, fıstık, az da kek günleri devam ediyor . onun dışında yine sebze meyve .Sagolun kizlar sadece ben den bekliyorsunuz hic siz paylasmiyorsunuzeminim ki hepimiz buradan gule oynaya hedefimize ulasacagiz ❤
kemiklerin sayılıyor mu gerçekten . boyun uzun olmalı.Rumuz Aytenazmi
Başlangıç kilo 63.5
Geçen hafta 59.5
Bu hafta 59.9
Fark+400
Detoxumu yapamadm fark ondan biraz ödemim var
Bugün kü menümde isteyerek yemedim ne yumurta nede peynir kaldı
Biraz bal kaymak
İki dilim ekmek
Bende cikolatacıyım dün regl oldum bugun 2 kare bitter yedim erittim ağzımda yani findik fistik yiyemiyorum zaten ama sen baya iyi gidiyorsun koruma doneminde imreniyorum sana ☺ben yazmıştım sabah . tartımın pili yok . yarın pil takılırsa yazarım . ama 52 civarıyım bu aralar . çikolata, fıstık, az da kek günleri devam ediyor . onun dışında yine sebze meyve .
benim de malum günlerim . tatlı yedim bende hep . bugün de öyle. çekmecemde kuru üzüm ve kuru erikten başka bi şey kalmadı.Bende cikolatacıyım dün regl oldum bugun 2 kare bitter yedim erittim ağzımda yani findik fistik yiyemiyorum zaten ama sen baya iyi gidiyorsun koruma doneminde imreniyorum sana ☺
Yokya uzun değil de askerdeydi ya kemiklerin batıyor diyor :))) 1.61 boyumkemiklerin sayılıyor mu gerçekten . boyun uzun olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?