bi yerde yanlış var . o da akşam yemekleri.Bakıııın hala pazartesi gün ki kilomdayım
çok şükür . geçti ya . o an rahatladım . ve kendimiNeyse sağlık olsun cnm bidahakine ölçülü yersin ciddi birşey olmamış şükür
yazmadın . senin menüler çok şaaahane. kilo verdin eminim .Başlangı
Yok canım tartıldım şimdi yazacaktım bende
Olsun canım üzme kendini gelecek haftaya verirsinTartıldım tartıldım lavabodan çıkınca koşa koşa tartıya gittim de ne göreyim 59.70 geçen hafta da 59.80 dim maalesef
Ayyy ara sıra bendede olur çok fena oluyor bazen öyle kötü oluyorum ki ölcem sanıyorum dikkat et kuzumdün akşam turp yedim . fazla kaçtı. ölüyorum sandım .
çok feci gaz sancım tuttu. midem göğüs kafesine doğru iyice şişti. içim yandı resmen . kollar uyuştu. vs .
2 saat kadar kıvrandım . soda içtim 1 tane.
wc vs .
yürüdüm son yarım saat . dışarı attım kendimi.
nihayet geçti. bir şeyin azı karar . çoğu zarar .
Saol canım senin mamalarda çok güzelyazmadın . senin menüler çok şaaahane. kilo verdin eminim .
resmi biraz küçültüp atarsan oluyor . ben resmi geniş çekiyorum . sonra düzenleyip , küçültüp öyle kaydediyorum . sonra oluyor .Saol canım senin mamalarda çok güzelev işi yapıyorum bir yandan bir yandanda buraya bakıyorum canım bide tartı fotografı atayım dedim baya denedim zor atabildim bazen zor oluyor fotograf atmak onu çözemedim bir türlü uygulama olmadığı için herhalde
he yaa. bazen gaz yapan ineklere gider eşim . büyükbaşın en büyük sorunu gaz . hep söyler .Ayyy ara sıra bendede olur çok fena oluyor bazen öyle kötü oluyorum ki ölcem sanıyorum dikkat et kuzum
Saol canım bende öyle yapayım atması bazen işkence gibi oluyorresmi biraz küçültüp atarsan oluyor . ben resmi geniş çekiyorum . sonra düzenleyip , küçültüp öyle kaydediyorum . sonra oluyor .
bazen hiç küçültmeden de atınca oluyor .
bir de önce watsap , inst. vs gibi yerlere yüklemişsen oradan da kopyala yapıştır yaparsan hızlı yüklüyor .
Canim gidecegim de kucuk bi normale dinsun agri kesici iciyorum rahatlatiyor. Haftasonu gidecegim canim cocuklari babaaneye birakacagiz.Canım öyle olurmu ya hiç oyalayacak birileri yokmu cocukları uyuduklarında falan gitsen böyle geçermi canım sanada yazık
Canım ben fotoğraf çekiyorum sonra çektiğim fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp onu yüklüyorum çok daha kolay oluyorSaol canım bende öyle yapayım atması bazen işkence gibi oluyor
Saol canım bu taktikler iyi oldu bende deneyecemCanım ben fotoğraf çekiyorum sonra çektiğim fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp onu yüklüyorum çok daha kolay oluyor
Tmm canım dikkat et kendine gittiginde haber et bizlerinde merakta kalmayalimCanim gidecegim de kucuk bi normale dinsun agri kesici iciyorum rahatlatiyor. Haftasonu gidecegim canim cocuklari babaaneye birakacagiz.
Ben sokkkEki Görüntüle 2601108
Rumuz= Ertugrulunhalimesi
Baslangıç tarihi= 10.12.2019
Baslangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 60.7
Güncel kilom= 58.6
Fark= 2.1
Yüzde= %3.45
Cekecegim canim ☺Ben sokkk
Foto isterimm öncesi sonrasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?