Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu sabah kahvaltım .
1 avuç 20 tane falan çiğ fıstık
1 küçük elma

işe gelince 1 küçük havuç

öğlen için 3 kaşık soya fasülyesi, 4 kaşık yoğurt , 1 salatalık , 1 kırmızı kapya biber , 1 yeşil elma ile salata hazırladım .

Ayyy ara sıra bendede olur çok fena oluyor bazen öyle kötü oluyorum ki ölcem sanıyorum dikkat et kuzum

yazmadın . senin menüler çok şaaahane. kilo verdin eminim .
Saol canım senin mamalarda çok güzelev işi yapıyorum bir yandan bir yandanda buraya bakıyorum canım bide tartı fotografı atayım dedim baya denedim zor atabildim bazen zor oluyor fotograf atmak onu çözemedim bir türlü uygulama olmadığı için herhalde

resmi biraz küçültüp atarsan oluyor . ben resmi geniş çekiyorum . sonra düzenleyip , küçültüp öyle kaydediyorum . sonra oluyor .
bazen hiç küçültmeden de atınca oluyor .

bir de önce watsap , inst. vs gibi yerlere yüklemişsen oradan da kopyala yapıştır yaparsan hızlı yüklüyor .

Ayyy ara sıra bendede olur çok fena oluyor bazen öyle kötü oluyorum ki ölcem sanıyorum dikkat et kuzum
he yaa. bazen gaz yapan ineklere gider eşim . büyükbaşın en büyük sorunu gaz . hep söyler .
iskembe tarafından deler . gazı çıkarrır öyle. bi an aklıma geldi. niye öyle oluyor inekler dediğimde bi şeyi yediklerined şuursuzca yiyorlar da ondan , dediydi.
inek gibi şiştim ben de.

Saol canım bende öyle yapayım atması bazen işkence gibi oluyor

Canım öyle olurmu ya hiç oyalayacak birileri yokmu cocukları uyuduklarında falan gitsen böyle geçermi canım sanada yazık
Canim gidecegim de kucuk bi normale dinsun agri kesici iciyorum rahatlatiyor. Haftasonu gidecegim canim cocuklari babaaneye birakacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…