Kayısı kurusu veya hurma olabilir ama sana meyve şekeride yasak mı 2 ceviz 8-10 fındıkta olabilir tabiAkşam yemeği bir porsiyon kıymalı yeşil fasulye
Birtane haşlanmış tavuk parçası
Birtane çiçek ekmek yediğim saat 6 idi acıkırsam ne yemeliyim kahve yasak süt yasak yoğurt yasak fındık ceviz yesem fazla gelirmi ki
1 tane yeşil elma da olabilir onun şeker oranı düşük oluyorAkşam yemeği bir porsiyon kıymalı yeşil fasulye
Birtane haşlanmış tavuk parçası
Birtane çiçek ekmek yediğim saat 6 idi acıkırsam ne yemeliyim kahve yasak süt yasak yoğurt yasak fındık ceviz yesem fazla gelirmi ki
Rafine şeker yasak canımKayısı kurusu veya hurma olabilir ama sana meyve şekeride yasak mı 2 ceviz 8-10 fındıkta olabilir tabi
Ben tartılmayı unuttum ya canım menümü akşam yedikten sonra yazayım unutmam inşallahBugün tartıldım liste olmasa da kilo bildirimi yapayım
Rumuz Nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs cuma
Başlangıç kilom 83,5
Haydi bismillah deyip yine yeniden diyet serüvenine başlıyorum
Hadi inşallah güzel kilolar verirsin cnm kolay gelsin bende 2 gündür spora başladım diyet araştırmadım henüzBugün tartıldım liste olmasa da kilo bildirimi yapayım
Rumuz Nnnadal
Başlangıç kilom 83,5
Bende dün akşam lesse yapayım dedim yaptımda ama dizim ağrıdı biraz evrede başka ne yapılabilir ki kızım küçük haftada ikigün çıksak yetmiyor bazen o günlerde çıkamıyoruzHadi inşallah güzel kilolar verirsin cnm kolay gelsin bende 2 gündür spora başladım diyet araştırmadım henüz
hayrlı olsun kuşum.Bugün tartıldım liste olmasa da kilo bildirimi yapayım
Rumuz Nnnadal
Başlangıç kilom 83,5
ay kimleri gorüyorum. ne zamandır yoktun canim benim. ben de cok oldu gelmedim burya.Bende dün akşam lesse yapayım dedim yaptımda ama dizim ağrıdı biraz evrede başka ne yapılabilir ki kızım küçük haftada ikigün çıksak yetmiyor bazen o günlerde çıkamıyoruz
hoş gelddin canim. ne zamandir yoktun sen de. nasilsin. iyi misin.kilocuklardan gider insallahkaşıntı ondan mı oluyormuş, benim de alerjik bir vücudum var, el tırnaklarım bile azıcık uzasın, dipleri acaip kaşınır, hemen keserim, elimde egzqma var, kulakların da öyle. Allah şifa versin. yoğurdumu probiyotik maya ile yapıyorum.
canim. bence yeni liste zamanimiz geldi artikMerhaba hanımlar nasılsınız?
Buralar ıssız sessiz kalmış.
Yeni liste yapılırsa beni de etiketleyin demeye geldim :)
a neden yasakti ki bunlqr sanaKızlar tatlı krizi gelirse ne yapayım herşey yasak ban süt kahve çay ama çaya dayanamıyorum ne yesem üzerine bastırır bilen varmı
hoşbuldum canım, sen nasılsın? iyiyim şükür, gider inşallah.hoş gelddin canim. ne zamandir yoktun sen de. nasilsin. iyi misin.kilocuklardan gider insallah
maşallah canım, süper.benim 3 günlük yedilerim. atıştırmalarım. vs
Canim mamalarin yine harika, ben de senin gibi bitter cikolata yapiorum canim cok lezzetli oluyor gercekten en azindan saglikli diyelimbenim 3 günlük yedilerim. atıştırmalarım. vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?