Peki bu bulduğun bilgiyi doktorla paylaştınmı yani doktor teşhisimi yoksa senin teşhisinmiİnşallah canım normal kasıntıda gitmiştim ne olduğuna dair fikirleri bile yok dotkorların rastladm bir yerde seboroik dertlmatit nasıl birşey olduğunu öğrendim kremle geçecek bir hastalık değil aslında tam olarak hastalık değil antibiyotik kullanımına bağlı yararlı bakterilerin ölmesinden kaynaklı bakteri çoğalması buda bir amino asit in yaralı iken zararlı hale getirmesinden kaynaklı ne yersem düşman olarak görüyor gibi birşey probiyotik kullanmam lazım diyetle beraber ama probiyotik bile 500 TL aşağıya tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :)
Yeni doktor değil ama fonksiyonel tıp uzmanı bakıyor sanırım normal doktora daha önce gittim dahada şiddetle etek geldi bir arkadaş ta egzam geçirdi fonksiyonel tıp uzmanı bakmış ama muayene ücreti 800 TL bunun takviyeleri de desen 1000 TL'den aşağıya olmaz aylık tedavisi tedavi dediği de aynı dedi dediğinden farklı sadece herşey yasakmış probiyotik ülkemizde okadar fazla olanı bulunmuyor okadar hastalanıyor um biliyorsun hiçbir şey çıkmıyor çarpıntı için kaç defa kardiyoloji uzmanı gördü holter takıldı hiçbir şey yok birşey de bulamıyorlar ben bir defa doktora dedim azarladı her doktor hastasını dinlemiyor malesef 3 ay deniycem olmazsa yine giricem doktora ozamana kadar da korono belki azalır dahada her türlü korkuyorum doktora gitmeye de burda vakada artış var yasak günlerde bile kadınlar toplanıyorlar zorla bizide çağırıyorlar sokağa bahçeyePeki bu bulduğun bilgiyi doktorla paylaştınmı yani doktor teşhisimi yoksa senin teşhisinmi
Çıkmayın canım kim kimi zorlayabilir 78 gün oldu biz evden çıkmadık hatta üst katta akrabalar var onlarla bile görüşmedik 2 defa izin günlerinde kısa süreliğine çocuklara hava aldırmaya çıkardım onda da hiç kimseyle görüşmedik bugün koltuklarımı yıkattım çocukları odaya kapattım adamlarda da maske vardı bende de maske vardı sadece 1 kova su verdim uzak mesafeden eğer insanlar dikkat etmezse bu gidişle biz daha çok evde kalacaz gibi görünüyorYeni doktor değil ama fonksiyonel tıp uzmanı bakıyor sanırım normal doktora daha önce gittim dahada şiddetle etek geldi bir arkadaş ta egzam geçirdi fonksiyonel tıp uzmanı bakmış ama muayene ücreti 800 TL bunun takviyeleri de desen 1000 TL'den aşağıya olmaz aylık tedavisi tedavi dediği de aynı dedi dediğinden farklı sadece herşey yasakmış probiyotik ülkemizde okadar fazla olanı bulunmuyor okadar hastalanıyor um biliyorsun hiçbir şey çıkmıyor çarpıntı için kaç defa kardiyoloji uzmanı gördü holter takıldı hiçbir şey yok birşey de bulamıyorlar ben bir defa doktora dedim azarladı her doktor hastasını dinlemiyor malesef 3 ay deniycem olmazsa yine giricem doktora ozamana kadar da korono belki azalır dahada her türlü korkuyorum doktora gitmeye de burda vakada artış var yasak günlerde bile kadınlar toplanıyorlar zorla bizide çağırıyorlar sokağa bahçeye
Resmini ekliyorum indirme programından bakarsınHangisi bende bakmayım canım
nadalllll 3 kayisi sekerpara demissin tatli olam sekerpareden mi oooo, ustune de pismaniyee ohhhh seker bombasiKahvaltıdan sonra 1tane pişmaniye yemiştim onu yazmaya unutmuşum
canim kimse zorlayamaz ben de nadala katiliyorum dusuncesice bir davranis olmis umarim zorladilar diye disari cikmamissindirYeni doktor değil ama fonksiyonel tıp uzmanı bakıyor sanırım normal doktora daha önce gittim dahada şiddetle etek geldi bir arkadaş ta egzam geçirdi fonksiyonel tıp uzmanı bakmış ama muayene ücreti 800 TL bunun takviyeleri de desen 1000 TL'den aşağıya olmaz aylık tedavisi tedavi dediği de aynı dedi dediğinden farklı sadece herşey yasakmış probiyotik ülkemizde okadar fazla olanı bulunmuyor okadar hastalanıyor um biliyorsun hiçbir şey çıkmıyor çarpıntı için kaç defa kardiyoloji uzmanı gördü holter takıldı hiçbir şey yok birşey de bulamıyorlar ben bir defa doktora dedim azarladı her doktor hastasını dinlemiyor malesef 3 ay deniycem olmazsa yine giricem doktora ozamana kadar da korono belki azalır dahada her türlü korkuyorum doktora gitmeye de burda vakada artış var yasak günlerde bile kadınlar toplanıyorlar zorla bizide çağırıyorlar sokağa bahçeye
Yok kızzz tatlı değil kayısı bu ama daha küçük daha şekerli gibi çok lezzetli taze kayısı şekerpare diye satılıyor yanlış anlamayın diye şekerpare kayısı dedimnadalllll 3 kayisi sekerpara demissin tatli olam sekerpareden mi oooo, ustune de pismaniyee ohhhh seker bombasi
canim kimse zorlayamaz ben de nadala katiliyorum dusuncesice bir davranis olmis umarim zorladilar diye disari cikmamissindir
Çıkmıyorum canımnadalllll 3 kayisi sekerpara demissin tatli olam sekerpareden mi oooo, ustune de pismaniyee ohhhh seker bombasi
canim kimse zorlayamaz ben de nadala katiliyorum dusuncesice bir davranis olmis umarim zorladilar diye disari cikmamissindir
Hoşgeldin canım bu hafta tek başıma dev kadro olarak birinciliğimi ilan edecem ama cuma günü kızlardan da başlangıç bildirimi yapan olacaktır bende istiyom ama olmuyor bıkmadan devam olacak inşallahKızlar liste yapıyor musunuz?
Yapıyorsanız beni de ekleyin.
Cuma başlangıç bildireyim ve inşallah kilo vereyim istiyorum.
Tamam canım ben de başlıyorum o zaman.Hoşgeldin canım bu hafta tek başıma dev kadro olarak birinciliğimi ilan edecem ama cuma günü kızlardan da başlangıç bildirimi yapan olacaktır bende istiyom ama olmuyor bıkmadan devam olacak inşallah
Aynen öyle ömür biter diyet bitmezTamam canım ben de başlıyorum o zaman.
Menülerimi bir sonraki gün toplu yazarım.
cuma da başlangıç bildiririm.
Bıkmadan devam, bıkarak devam, yeter ki devam
Hoşgeldin aramızda görmek ne güzel şimdi yat uyu sabah gelKıslar ben geldim ☺ sabah görüşürüz insaAllah ✌
cozutmayacağın günler yakın. inşallahMenüm
Saat 11
Çeyrek ekmek yağsız tost
Öğle 15
2 yumurta
Biraz pide ekmek
Veee yine cozuttum
Saat 17
Şekersiz Türk kahvesi
1 kase lokma tatlısı
Birkaç çakıl taşı çikolata
Akşam 19
3 yk domatesli bulgur pilavı
Biraz fırında tavuk göğüs eti
Birkaç fırında patates
Gün içinde 2 sade nescafe
1 fincan yeşil çay
3 l su
aman kimleri görüyorum.hadi hoş geldin şekerKıslar ben geldim ☺ sabah görüşürüz insaAllah ✌
devam yola. yaz geldi say. ne kadar hava yagmurlu ve kapali olsa da .haziran a girdik. hafifleriz artik insallahTamam canım ben de başlıyorum o zaman.
Menülerimi bir sonraki gün toplu yazarım.
cuma da başlangıç bildiririm.
Bıkmadan devam, bıkarak devam, yeter ki devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?