Yoktum evet canım benim nasılsın iyimisin kk nın bildriimleri banada gelmiyor girmeden oda gelmiyor hiç :) özledim sizleri geldimde kimsefikler yoktuh
ay kimleri gorüyorum. ne zamandır yoktun canim benim. ben de cok oldu gelmedim burya.
bildirim gelmedi hiç.
Ne yersem kaşınıyorum akşam fıronda köfte patates yaptım sabah kadar kasındmy
a neden yasakti ki bunlqr sana
tatli krizi icin.az kavun. karpuz uyidir
Haftaya yaparsın canım bu hafta ben birinci olacamKahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Birtane salatalık
Birtane biber
Çay
Bir dilim ekmek
Tut pestili cevizli çekersiz :)
Kilo bildirimi yapamadm sabah adet oldum geçince yapayım mı yoksa beklemeyimmi
Afiyet olsun canım ne güzel görünüyorbitter cikolatam.
hindistan cevizi yagi .2 yk.
1 yk. dark kako
1 cay kasiğı oudra sekeri.
uzerine findik
İnşallah inşallah bu defa gitsinhayrlı olsun kuşum.
Tek kaldığından mı birinci olmak için beni ekard ediyor şuna bak :))Haftaya yaparsın canım bu hafta ben birinci olacam
Ben uygulama indirdim 30 günlük onu yapıyorum ne kadar yaktığımı görüyorum ve egzersizler de hep aynı değil sıkılmıyorum çocuklarda yapıyor benimleBende dün akşam lesse yapayım dedim yaptımda ama dizim ağrıdı biraz evrede başka ne yapılabilir ki kızım küçük haftada ikigün çıksak yetmiyor bazen o günlerde çıkamıyoruz
Hangisi bende bakmayım canımBen uygulama indirdim 30 günlük onu yapıyorum ne kadar yaktığımı görüyorum ve egzersizler de hep aynı değil sıkılmıyorum çocuklarda yapıyor benimle
hahhaha..Tek kaldığından mı birinci olmak için beni ekard ediyor şuna bak :))
Yoktu canım iki haftadır oluyor seborik vardı sanırım ilerliyor acil önlem almazs her yerim yara olacak tedavisi biraz masraflıhahhaha..
canim kasıntı yapiyor demek o yediklerin. onceden böyle bi sey yoktu sende demi. hiç hatirlamiyorum .
Bizde de eşim bu ara meyan kökü şerbeti yapıyor sürekli dolapta oluyor ben pek sevmiyorum ama çok faydalı olduğunu biliyorum arasıra yarım çay bardağı ancak içebiliyorum bugün yine 2 l yaptı sadece 2 tk şeker koydureyhan serbetini yapmak icin 800 ml kavanoza. 2dal reyhan 1 cubuk tarcin.
10 dk demlenir. sonra az seker ve limon tuzu.
10 dk dan fazla kalabilir bu malzemeler icinde o zaman aromasi daha güzel oluyor
İnşallah diyetle falan önüne geçersin ilerlemeden canımYoktu canım iki haftadır oluyor seborik vardı sanırım ilerliyor acil önlem almazs her yerim yara olacak tedavisi biraz masraflı
İnşallah canım normal kasıntıda gitmiştim ne olduğuna dair fikirleri bile yok dotkorların rastladm bir yerde seboroik dertlmatit nasıl birşey olduğunu öğrendim kremle geçecek bir hastalık değil aslında tam olarak hastalık değil antibiyotik kullanımına bağlı yararlı bakterilerin ölmesinden kaynaklı bakteri çoğalması buda bir amino asit in yaralı iken zararlı hale getirmesinden kaynaklı ne yersem düşman olarak görüyor gibi birşey probiyotik kullanmam lazım diyetle beraber ama probiyotik bile 500 TL aşağıya tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :)İnşallah diyetle falan önüne geçersin ilerlemeden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?