Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam

3 kaşık kurufasulye
1 kase cacık
2 kaşık haşlama et
salata

hoşgeldinnn.. nasıldı tatil dinlenebildin mi..ben hala gün sayıyorum..çay içiyordum buyur..

Hoşbuldum tatil kulağıma su kaçmayıp boynum tutulmasaydı daha iyi olacaktı ama yinede dinlendim kızımla ve ailemle hasret giderdim sen ağustosun başındamı yoksa bayram haftasındamı çıkıyordun izne sonuçta az kalmış biraz daha sabır

Hoşgeldin canımnasıl geçti tatilin?

Hoşbuldum tatlım tatilim güzel ,sakin geçti şükür, ama işbaşı yapınca sıcaklar daha da artmaya başladı 2. etap bayramdan sonra olacak inş.

Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor tatil ?

çiğdoşun hepinize selamı var..dedesi mide kanaması geçirmiş..ondan gelemiyor..sanırım şimdi iyi ama hastanedeymiş..iletiyim dedim..

Ah Çiğdooş geçmiş olsun canım taşınıp işbaşı yapmışmıydın :44:

tebriks maşallah bu azimle devam edersen hedefine daha çabuk ulaşırsın canım

Herkese iyi geceler bol leptinler

kızlar dünkü iftar yemeğimi anca şimdi yazabiliyorum unutucam nerdeyse

2 et şiş
1 tavuk şiş
1 sucuk şiş
ızgarada yaptım
yanında çok az kus kus pilavı
salata soda limonunu sıktım tabi
çayyyyy
aralarda su
sahur

1 börek kahvaltılık 2 dilim kavun
çayyyy fındık 2 büyük bardak su
bugün akşamı yarın yazayım düzen bozulmasın
bu arada regl denmidir nedir göğsüm çok ağrıyo 2 günüm kaldı vaktinde gelirse
anneme sordum ağrıyı miyom çok ağrı yapar regl de olcan ondandır dedi neren ağrırsa canın orda demişler hayırlısı
sizlerde iyisinizdir inşallah çiğdoşu duydum çok geçmiş olsun inşallah taşınmışmıydı acaba
öpüyorum kızlar hepicinizi

Bugünkü spordan hasilatim 12 km 120 dk 990 kalori 15.600 adim attim kizlar:)) inşallah cumaya mutlu edecek sonuc alirim ama regliyim o nasıl olur bilmem ama mutluyum enerjim fulll yatmadan 3 km yürüdüm sabahtan da 9 km süper oldu bakalim metebolizma iyice hizlanmistir herhalde:)))

Hosgeldin oylesarhosolsamki canim ozlettin kendini Teşekkürler iyi dilekletin için inşallah hedefe ulasirim. Esim epey inceldin diyor karnin cekile yazdi diyor bu da beni mutlu ediyor:)))

ayy çok fenadır o kulağa su kaçması:26::26:..boynunda tuz biber olmuştur..geçmiş olsun..

3 ağustos kısmetse canım..

çiğdoş taşındı ama işte bu sebepten düzene girememiş garibim..Allah beterinden korusun:26::26:

dün gece erken yatmanın etkisi 7 de kalktım..canım hiiç kahvaltı yapmak istemiyor..ilerleyen saatlerde bakalım

nihatla muhabbet dinlemece..

günaydınn

2-3 gundur regl olsamda eşime sahurda eşlık edıyorum ve sabah kahvaltısı yerıne sahurda yıyorum bende.
şu şişlikler bı gecmedı gıttı yahuuu,gram eksılme yok
sahur:
2 tane bulgurlu küçük biber dolması
3 cevızlı gun kurusu
ceyrek seftalı
2 küçük incir

akşam:
2 küçük dolma
domates çorbası
salata
ayran

ayrıcaa spor yapamamanın verdıgı hamlıkda cabasııı

hoşgeldin canım..Allah kolaylıklar versin..daha önce hayırlamıştım atamanı..sevindim senin adına..
dikkat et kendine sağlıklı beslenirsen toparlarsın bence..stresten de olabilir..kendine iyi bak
evet canım hatırlıyorum.sağolasın..

sağlıklı ve kalorili besleniyorum su ara..günümüzde güzel geçti.tatlılarından yedim bol bol..

işte böyle ..sen nasılsın...okul tatil yolladın mı kızını anneannesine ...tayin yok mu size bu yıl ?

kolay gelsin..

merhaba kızlar
iki gündür giremedim çünkü gece gorevim vardı bugün aksam gorevim var........ Bu sırada kararayı hiç bozmadım .

dün iftarda :
esmer bulgurlu etli kabak dolması
bir parça somon
salata
kahve

sahur:
1 kase kabuklu fıstık
1 hurma
2 dilim eski kasar
omega 3
multi vitamin
bir bardak süt ve bir bardak kahve

Malzemeler:
* 500 kğ dolmalık kabak
* 200 gr orta yağlı kıyma
* 1 çay baydağı esmer bulgur
* 1 yemek kaşığı domates salçası
* 2 yemek kaşığı tereyağı
* 1 tane yemeklik doğranmış kuru soğan
* 4-5 diş ince kıyılmış sarımsak
* 1 tane rendelenmiş domates
* 1/2 demet kıyılmış dereotu
* 1/2 demet kıyılmış maydanoz
* 1/2 demet kıyılmış taze nane
* 1 tatlı kaşığı kuru nane
* Tuz, karabiber ve kimyon

Yapılışı: Kabakları kazıyıp içini oyduktan sonra üç parmak kalınlığında parçalara ayırın. İç malzemenin hepsini büyükçe bir kap içinde iyice karıştırın. Kabakların içine doldurduktan sonra
tencereye dizin, üzerine yine bir tabak kapatın, az su ve tuz ilave ederek, kapağını kapatıp yavaş ateşte pişirin. Dinlendikten sonra sarımsaklı yoğurt ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet Şeker Olsun...

oh canım ye doya doya benim yerime de ye kıss..
yolladım kızımı canım 1 ay oldu kısmetse bizde 10 gün sonra oradayız..
tayinimiz seneye..tayinciyiz artık

afiyet olsun canımcım

dünkü iftar yemeğim

çok az yedim daha çok su iştim dün çok zorlandım susuzluktan öldüm resmen
1 kase çorba 2 çatal makarna salata ayran
sahur

1 börek kahvaltılık 1 yumurta domates salatalık
çayyyy 2 büyük bardak su
şu anda gözüm sudaa suuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…