hoşgeldinnn..nasıldı tatil dinlenebildin mi. .ben hala gün sayıyorum.. çay içiyordum buyur..
Hoşgeldin canımnasıl geçti tatilin?
çiğdoşun hepinize selamı var..dedesi mide kanaması geçirmiş..ondan gelemiyor..sanırım şimdi iyi ama hastanedeymiş..iletiyim dedim..
gecen hafta carsambadan beri artık günlük9 km 90 dk 750 kalori 11.700 adım atmaktayım kızlar.epeyce sıkılaştım kızlar. bu haftasonu regli de oldum cumaya tartıda nasıl yansır bilmiyorum inşallah ---- lerde olurum.
beslenme seklim 2 öğün oldu artık aralarda sütlü kahveiçiyorum açlık hissi duyarsam. 22 eylüle (kızkardesimin düğününe)az da olsa incelmiş olmak istiyorum .
Hoşbuldumtatil kulağıma su kaçmayıp boynum tutulmasaydı daha iyi olacaktı ama yinede dinlendim kızımla ve ailemle hasret giderdim sen ağustosun başındamı yoksa bayram haftasındamı çıkıyordun izne sonuçta az kalmış biraz daha sabır
Ah Çiğdooş geçmiş olsun canım taşınıp işbaşı yapmışmıydın :44:
Bugünkü spordan hasilatim12 km 120 dk 990 kalori 15.600 adim attim kizlar:)) inşallah cumaya mutlu edecek sonuc alirim ama regliyim o nasıl olur bilmem ama mutluyum enerjim fulll yatmadan 3 km yürüdüm sabahtan da 9 km süper oldu bakalim metebolizma iyice hizlanmistir herhalde:)))
evet canım hatırlıyorum.sağolasın..hoşgeldin canım..Allah kolaylıklar versin..daha önce hayırlamıştım atamanı..sevindim senin adına. .
dikkat et kendine sağlıklı beslenirsen toparlarsın bence..stresten de olabilir..kendine iyi bak
2 mil leslie..
oh canım ye doya doya benim yerime de ye kıss..evet canım hatırlıyorum.sağolasın..
sağlıklı ve kalorili besleniyorum su ara..günümüzde güzel geçti.tatlılarından yedim bol bol..
işte böyle ..sen nasılsın...okul tatil yolladın mı kızını anneannesine ...tayin yok mu size bu yıl ?
kolay gelsin..
afiyet olsun canımcım
merhaba kızlar
iki gündür giremedim çünkü gece gorevim vardı bugün aksam gorevim var........ Bu sırada kararayı hiç bozmadım .
dün iftarda :
esmer bulgurlu etli kabak dolması
bir parça somon
salata
kahve
sahur:
1 kase kabuklu fıstık
1 hurma
2 dilim eski kasar
omega 3
multi vitamin
bir bardak süt ve bir bardak kahve
off offf öyle bir cıkolatalı pasta yıyesım var kıııı offff offffff:18::18: :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?