off offf öyle bir cıkolatalı pasta yıyesım var kıııı offff offffff:18::18: :18::18:
off offf öyle bir cıkolatalı pasta yıyesım var kıııı offff offffff:18::18: :18::18:
2. öğünüm
hamsi buğulama
şalgam suyu
aynen canım senin dediğin gibi 5 km sporla eşitledim durumu ama keşke yemeseydimamann canım yeme bence yersen de 5 km yürümeyi göze al bence:))))karatay hocamız der ki: zayıflama modunda isen zararlı seylerden uzak dur zayıfsan ye ama 5 km yürü der.cok canın istediyse sadece 1 parça al sonra pişman olma:)))
afiyet olsun sekerimmmm:))))
güzel uyumlu menü süpersinnnn
Sersumum;sen nasılsın bacım
Eccük kendimden de bahsedeyimbu ara midem küçüldü iyice.iftarda da sahurda da çok çok az yiyiyorum...canım hiçbirşey çekmiyo sudan başka...yürüyüşlere de devam ediyoruz.bugün dayanamayıp tartıldım ve 60 lı rakamları gördüm aylar sonra çoook mutlu oldum.benden de haberler bu kadar efenim
iyidir bebişim..ben de geldi gelcek derken oldum şükür regl.. bugün eşimden önce yedim valla..cumaya aynı kalsam yeter..
sen sen var ya sen zuppersin bebeemm..
Regl geldiyse sende haftaya baya bi eksilicen desene datlum
ye gitsin dicem ama olmıcakgenelde dikkat ediyosan bişey olmuyo o kadardan kendini fazla sıkma canım
ben dün yedim 1 ince dilim..pişman mıyım evet ..ama olan oldu
amann canım yeme bence yersen de 5 km yürümeyi göze al bence:))))karatay hocamız der ki: zayıflama modunda isen zararlı seylerden uzak dur zayıfsan ye ama 5 km yürü der.cok canın istediyse sadece 1 parça al sonra pişman olma:)))
kızlar yemedımm yemedımmmm, ama nedennn? istedıgım pastayı bulamadım cunkubu aralar kacamak yapacaksam en guzel sekılde yapayım modu var bende. madem tatlı yıyecegım en sevdıgım tatlıyı yıyeyım kı keyfıne varayım dıye dusunuyrm ,bu yuzden aradıgım pasta olmadıgı ıcın yıyemedıııımmm zaten yeseydım de ceyrek dılım yıyecektım. aaamaaa 3 top dondurma ıle de ufacıkda olsa bır kacamak yasattım kendımee
regl durumları ıstee, tututorsun kendını ama bı yere kadar
heh heh iyi olmuş bulamadığın..en azından dondurma daha az suçlu. .sen de benim gibi düşünüyorsun..kaçamak yapacaksan deysin yanee.. ..ama güleryüzlümün de dediği gibi kaçamak yaptıysan cezasını çekeceksin sonra da önündeki maçlara bakıceksin
aklımda o vardı zaten , yersem 3n az 3 km yuruyecektım ama ramazan dolayısı ıle bızım spor ısı yatısta, yuruyemıyoruzda .Aslında ramazanda kılo vermek bı yana almadan bıtırırsem benım ıcın buyuk basarı.:18::18:spor yok,hareket yok... oyhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?