Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugünkü sporumu yaptım:))))
9 km 90 dk 740 kalori
kilolar gidiyor kızlar mutluyum:))))cumaya yüzüm gülecek inşalllah

off offf öyle bir cıkolatalı pasta yıyesım var kıııı offff offffff:18::18::18::18:

amann canım yeme bence yersen de 5 km yürümeyi göze al bence:))))karatay hocamız der ki: zayıflama modunda isen zararlı seylerden uzak dur zayıfsan ye ama 5 km yürü der.cok canın istediyse sadece 1 parça al sonra pişman olma:)))

aynen canım senin dediğin gibi 5 km sporla eşitledim durumu ama keşke yemeseydim ..ah bu regl gözü körolsun..
afiyet olsun sekerimmmm:))))
güzel uyumlu menü süpersinnnn
sana da afiyet olsun tatlım..

Selam kısslarbir sürü alıntı yapmıştım ama gitti hepsi nedense
Öylesarhoşolsamki;bebişim boynun tutulmuş ve kulağına su kaçağı olmuş geçmiş olsun datlum...biz tatile bayramda gidicez,sabırsızlıkla bekliyorum zira çok sıkıldım

Güleryüzüm;süper gidiyosun bu ara,yürüyüşlerin muhteşemen kısa zamanda hedefine de ulaşırsın inşallah

Sersumum;sen nasılsın bacım

Eccük kendimden de bahsedeyimbu ara midem küçüldü iyice.iftarda da sahurda da çok çok az yiyiyorum...canım hiçbirşey çekmiyo sudan başka...yürüyüşlere de devam ediyoruz.bugün dayanamayıp tartıldım ve 60 lı rakamları gördüm aylar sonra çoook mutlu oldum.benden de haberler bu kadar efenim

iyidir bebişim..ben de geldi gelcek derken oldum şükür regl.. bugün eşimden önce yedim valla..cumaya aynı kalsam yeter..

sen sen var ya sen zuppersin bebeemm..

ben dün yedim 1 ince dilim..pişman mıyım evet..ama olan oldu

kızlar yemedımm yemedımmmm, ama nedennn? istedıgım pastayı bulamadım cunku bu aralar kacamak yapacaksam en guzel sekılde yapayım modu var bende. madem tatlı yıyecegım en sevdıgım tatlıyı yıyeyım kı keyfıne varayım dıye dusunuyrm ,bu yuzden aradıgım pasta olmadıgı ıcın yıyemedıııımmm zaten yeseydım de ceyrek dılım yıyecektım. aaamaaa 3 top dondurma ıle de ufacıkda olsa bır kacamak yasattım kendımee
regl durumları ıstee, tututorsun kendını ama bı yere kadar

sahur :
-1 yumurtadan sucuklu yumurta
-yarım domates
-cevızlı 2 gun kurusu
-cay
öğle:
-yeşil salata
-cevızlı 3 gun kurusu

akşam menusu daha sonra

heh heh iyi olmuş bulamadığın..en azından dondurma daha az suçlu..sen de benim gibi düşünüyorsun..kaçamak yapacaksan deysin yanee....ama güleryüzlümün de dediği gibi kaçamak yaptıysan cezasını çekeceksin sonra da önündeki maçlara bakıceksin

bugün yine 4 gibi hortladım sonra da 5 gibi sızdım ve 10 da kalktım..sıra da kahvaltı ve leslie var..azz sonraa...

aklımda o vardı zaten , yersem 3n az 3 km yuruyecektım ama ramazan dolayısı ıle bızım spor ısı yatısta, yuruyemıyoruzda . Aslında ramazanda kılo vermek bı yana almadan bıtırırsem benım ıcın buyuk basarı.:18::18:spor yok,hareket yok... oyhh

kahvaltım

omlet
zeytün peynür..
yoğurt
2 gün kurusu
ceviz

çay çayy..

ramazan da zor haklısın ben oruç tutmadığım için sorun olmuyor..ama ben de dışarı çıkmaya üşeniyorum hem de değişiklik olsun metabolizmam için diye evde leslie yapıyorum..tabii tatile gidiceğim için biraz daha fazla sıkıyorum işi..ailem ve akrabalar beni 1 yıldır görmediler onlara iyi bir sürpriz olsun diyorum..sevenler sevinsin kıskananlar çatlasın
farkı görürüm umarım..

Son düzenleme:
datlım gıymatlım nasılsın..gececiydin heralde..nasıl gidiyor iş ..memnun musun..okul bitti ya artık daha iyi gidiyordur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…