Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydin kizlar nasilsiniz ?
Dun ben aksam calistim iftara zar zor saniyeler ile yetistim..
Karatay cok guzel gidiyor ama burada gunler uzun .... saatler uzunn .. susuzluk zor .. ama elhamdulillah iyi gidiyor ..

Dun aksam yediklerim :

yalanci kelle paca
kuzu pirzola
dunden kalan esmer bulgurlu etli kabak dolmam dan
yogurt

Sahurda
1 kase yogurdun icine : 1 muz , 2 kuru kayisi , 1 avuc ceviz , 1 cay tasigi tarcin kattim oyle yedim ve bir bardak da sut ictim buna ilaveten omega 3 , multivitamin aldim..

Birde bir kac gundur tuvalete cikamama problem yasiyordum : 5 , 6 kayisi yi iyice yikadim sonra bir tutam sinemaki otu ile birlikte 15 dakika kaynattim sonra iliyinca onun suyunu ictim sonuc !! harika .. Ise yariyor deneyebilirsiniz ..

datlım gıymatlım nasılsın..gececiydin heralde..nasıl gidiyor iş ..memnun musun..okul bitti ya artık daha iyi gidiyordur umarım..

iyiyim canim sagolasinnnnnnnn .. sen nasilsin ??? Taile cok az kaldi .. Heyecan dorukta annenler sok olacaklar gecen yil benimkiler olmustu ?????
Dun aksamciydim 15.00 - 21.30 guzel gecti staj donemine benzemiyor oraya kendini ait hissediyorsun .. Okul yok dersler bitti keyfim tikir ..

Son düzenleme:

evet tatlım az kaldı çok şükür.. benimkiler de şok olsun istiyorum..

oh oh çok sevindim..işini sevmek ve sahiplenmek en güzeli zaten canım..ben pek sevmesemde oraya ait olma hissi yetiyor..

oh oh çok sevindim..işini sevmek ve sahiplenmek en güzeli zaten canım..ben pek sevmesemde oraya ait olma hissi yetiyor..

evet canim aynen oyle ait olma hissi guzel .. annen cok zayiflamissin kizimmm arayi telafi etmen lazim diyecek ve yaptikca yapacak aman dikkat et bu kadar guzel kilo verdikten sonra .... cizlar tabiki olacak ama durmak yok yurumeye yuzmeye gezmeye devam

yokkıss benim annem öyle diycek kadar zayıflamadım daha..seneye belki der..65 le dönersem inşallah..
valla aklımda olan kaçamaklar var tabii 1 yılın sonunda ama cezası olarak bol bol yüzücem inşallah..

sersum kaçar...akşama görüşürüz kısslar..

yokkıss benim annem öyle diycek kadar zayıflamadım daha..seneye belki der..65 le dönersem inşallah..
valla aklımda olan kaçamaklar var tabii 1 yılın sonunda ama cezası olarak bol bol yüzücem inşallah..

benim annem iki kiloyu bile fark edippppppppp calismalara basliyor .. Her anne de var birazcik bu ... kacamaklar illaki olacak canimcigim onemli olan bol haraket ile telafi edebilmek .. ve inaniyorum ki sen edersin ..

Optummmmmm canim kendine dikkat et .. Aksama gorusuruz

ooo hadı ınsallahh beklentılerın cevap bulur .tatıl donusu saha bı azımle baslarsın , tepkıler guzel olunca
bende bayrama kadar 1 kılo daha vereyım dıye ugrasıyrm ama zor , bakalım

kızlar meslegınız yada nerde calıstıgınızı sorsam??

9 km
90 dk
740 kalori
ayrıca arkadaşımdan mekik aleti aldım 8 hafta deneyecem bakalım ne kadar incelecek karnım bugün 100 adet çektim (10 dk)
düğüne de (kızkardesimin) 8 hafta var ama ben 7.5 hafta ugulayacam çünkü 1 hafta öncesinde gitcez...

midemde iyice küçüldü azıcık yemekle doyuyorum artık kac ay uğraştım valla insilün direncim bu ay ancak kırıldı kızlar kilolar tıkır tıkır gidiyor artık ama bu hafta regliydim az gitti ama haftaya daha iyi sonuç bekliyorum hadi hayırlısı bakam...
insilün direncim 5 ayda kırılmış kızlar hesapladım da memlekete gitmeler gelmeler söz nişan derken koca 5 ayda ((

Son düzenleme:
dünkü iftar yemeğim

kuzu kapama 1 tabak
salata
ayran
hocamızın sütlü incir tatlısı
2 incir
2 büyük bardak su daha sonra limonu sıkılmış soda
çayyy
sahurda

1 börek
yumurtalı peynirli omlet ama az yedim
domates çayyyyyyy
2 büyük bardak su
öptüm kızlarrrr

Selam kızlar bir kaç gündür gelemedim iftar davetleri falan derken misafir derken koşturmacaydı kaçamak yapmadım sonunda regl oldum şişmiştim yavaş yavaş da olsa gidiyo kilolar dün görenler ne kadar zayıflamışssın dediler mutlu oldum daha verecek kilolarım var diyorum yeter diyolar olmaz 70 olursam daha iyi olacak 70 lede kalmayacam inebilirsem 65 kadar inmeyi hedefliyorum kolay gelsin yemek yapayım evdekiler oruç iftar sonrası gelirim

haklısın inşallah canım..ben de öptüm
ooo hadı ınsallahh beklentılerın cevap bulur .tatıl donusu saha bı azımle baslarsın , tepkıler guzel olunca
bende bayrama kadar 1 kılo daha vereyım dıye ugrasıyrm ama zor , bakalım
inşallah canım..kolay değil şimdilik 12 belkide 13-14 kilo eksik görecekler beni
verirsin kıss sık biraz dişini

kızlar meslegınız yada nerde calıstıgınızı sorsam??
ben radyoloji teknikeriyim canım..rööntgenciyim halk tabiriyle..

valla tatlıya hamur işine başlarsan direk giriyor devreye insülin direnci..ama kurtulma yolunu biliyoruz neyseki..yaşasın karatay

ooo 7-8 haftada sen kuşa dönersin kısss

kıss onlar kıskançlıktan ööyle diyolar durma sen..verdiğini görünce vermemeni isterler veremezsin oo sen ne oldun böyle derler..
durmak yok

sabahki 2 mil leslie ye ilaveten 1 km daha yürüdüm..

toplamda 3 km gitsin kilolar...

bugünlük sporum yeter regl fena ağrı yaptı..yarına artık

kahvaltımı 12.30 da yaptığım için hala acıkmadım..akşam öğününü cacıkla geçiştirmeyi düşünüyorum..hiç ama hiç yiyesim yok

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
bugun listeyi ben yapacağım ins.bildirimlerinizi bekliyorum.herkese bol eksili günler olsun ins.:16

Bende katılmak istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum yeni olduğum için. Karatay diyeti gerçekten bana mantıklı geliyor. Hoş şu dönem içim hiç bir şey almıyor yemek yiyesim yok ama deniycem yemeyi :) benide aranıza alın kilom çok sizinle vermek istiyorum bu yağları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…