datlım gıymatlım nasılsın..gececiydin heralde..nasıl gidiyor iş ..memnun musun..okul bitti ya artık daha iyi gidiyordur umarım..
iyiyim canim sagolasinnnnnnnn .. sen nasilsin ??? Taile cok az kaldi .. Heyecan dorukta annenler sok olacaklar gecen yil benimkiler olmustu?????
Dun aksamciydim 15.00 - 21.30 guzel gecti staj donemine benzemiyor oraya kendini ait hissediyorsun .. Okul yok dersler bitti keyfim tikir ..
evet tatlım az kaldı çok şükür..benimkiler de şok olsun istiyorum..
oh oh çok sevindim..işini sevmek ve sahiplenmek en güzeli zaten canım ..ben pek sevmesemde oraya ait olma hissi yetiyor..
evet canim aynen oyle ait olma hissi guzel .. annen cok zayiflamissin kizimmm arayi telafi etmen lazim diyecek ve yaptikca yapacak aman dikkat et bu kadar guzel kilo verdikten sonra .... cizlar tabiki olacak ama durmak yok yurumeye yuzmeye gezmeye devam
sersum kaçar...akşama görüşürüz kısslar..
yokkıss benim annem öyle diycek kadar zayıflamadım daha..seneye belki der..65 le dönersem inşallah..
valla aklımda olan kaçamaklar var tabii 1 yılın sonunda ama cezası olarak bol bol yüzücem inşallah..
ramazan da zor haklısın ben oruç tutmadığım için sorun olmuyor..ama ben de dışarı çıkmaya üşeniyorum hem de değişiklik olsun metabolizmam için diye evde leslie yapıyorum ..tabii tatile gidiceğim için biraz daha fazla sıkıyorum işi.. ailem ve akrabalar beni 1 yıldır görmediler onlara iyi bir sürpriz olsun diyorum ..sevenler sevinsin kıskananlar çatlasın
farkı görürüm umarım..
evet tatlım az kaldı çok şükür..benimkiler de şok olsun istiyorum..
oh oh çok sevindim..işini sevmek ve sahiplenmek en güzeli zaten canım ..ben pek sevmesemde oraya ait olma hissi yetiyor..
iyiyim canim sagolasinnnnnnnn .. sen nasilsin ??? Taile cok az kaldi .. Heyecan dorukta annenler sok olacaklar gecen yil benimkiler olmustu?????
Dun aksamciydim 15.00 - 21.30 guzel gecti staj donemine benzemiyor oraya kendini ait hissediyorsun .. Okul yok dersler bitti keyfim tikir ..
benim annem iki kiloyu bile fark edippppppppp calismalara basliyor .. Her anne de var birazcik bu ... kacamaklar illaki olacak canimcigim onemli olan bol haraket ile telafi edebilmek .. ve inaniyorum ki sen edersin ..
Optummmmmm canim kendine dikkat et .. Aksama gorusuruz
inşallah canımooo hadı ınsallahh beklentılerın cevap bulur .tatıl donusu saha bı azımle baslarsın , tepkıler guzel olunca
bende bayrama kadar 1 kılo daha vereyım dıye ugrasıyrm ama zor , bakalım
ben radyoloji teknikeriyim canımkızlar meslegınız yada nerde calıstıgınızı sorsam??
9 km
90 dk
740 kalori
ayrıca arkadaşımdan mekik aleti aldım 8 hafta deneyecem bakalım ne kadar incelecek karnım bugün 100 adet çektim (10 dk)
düğüne de (kızkardesimin) 8 hafta var ama ben 7.5 hafta ugulayacam çünkü 1 hafta öncesinde gitcez...
midemde iyice küçüldü azıcık yemekle doyuyorum artık kac ay uğraştım valla insilün direncim bu ay ancak kırıldı kızlar kilolar tıkır tıkır gidiyor artık ama bu hafta regliydimaz gitti ama haftaya daha iyi sonuç bekliyorum hadi hayırlısı bakam...
insilün direncim 5 ayda kırılmış kızlar hesapladım da memlekete gitmeler gelmeler söz nişan derken koca 5 ayda((
Selam kızlar bir kaç gündür gelemedim iftar davetleri falan derken misafir derken koşturmacaydı kaçamak yapmadım sonunda regl oldum şişmiştim yavaş yavaş da olsa gidiyo kilolar dün görenler ne kadar zayıflamışssın dediler mutlu oldum daha verecek kilolarım var diyorum yeter diyolar olmaz 70 olursam daha iyi olacak 70 lede kalmayacam inebilirsem 65 kadar inmeyi hedefliyorum kolay gelsin yemek yapayım evdekiler oruç iftar sonrası gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?