Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yediklerin gayet güzel belkide bu alerji sayesinde kilo verme de hızlanacak
hayırlı olsun Allah gönlüne göre iş versin inşallah
canim benim.suoer yemissin. toparlayacaksin bu işi eninim.senden
inşallah canım inşallah bazen ümidim tükeniyor sonra psikolojiyi tekrar odaklıyorum
sabah aksam yediklerim
arada fistik.findik
bitter. cilek vs.atistirdim

bu sabah 51.3 geldim.
tüm fotoğraflar harika afiyet olsun

Ben de tüm günü yazayım
Sabah
1 tk lor la yarım yumurta
1 sade nescafe
1kk büyüklüğünde börek

1 sade soda

Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 kepçe cacık

1 yeşil çay

Akşam
2 fırında tavuk baget
1 tabak salata
2 yk çorba
1 kk sabahki börek
3-4 tane minik mantar

Çay çay çay

Çocukları uyutmaya çalışıyorum birazdan eşimle sade Türk kahvesi içeriz

Günlük 4-5 l arası su içtim dahada içerim burası çoookk sıcak yanıyoruz

1 l daha su içtim yarım saat leslie yaptım biraz önce rahatladım ama çoookk yoruldum spor yaptığım tshirt ü sıktım yıkamışım gibi suyu çıktı
Leslie öyle yapıyor insanı demekki iyi yaktın yağları :) patır patır dökülsün onlar

Kahvaltı dana önce demir ilacı içtim birkaç vitamin daha alıcam malum eksik beslenmek gerekiyor belkide alerjiden dolayı aldığım gıdalardaki vitaminleri kullanamıyorum vitamin eksikliği de kilo verememe sorunu yapıyor
Kahvaltımda
Dün akşam eşime mantarlı kıymalı yemek yaptın az artmıştı onun içine 3 adet yumurta kırdım eşimle yedik o nedenle fazla yemedim :)
İki adet salatalıktan 1,5 u bana kaldı
5 adet kuru kayısı
Bir adet biber
Küçük pestil aralarına pudra şekeri serpmisler yediğine pişman oldum tadı kötü olmuş
Çay icmemem lazımdı ama eşim olunca içmemezlik yapamadm
İki dilimde ekmek

Selam kızlar ben şimdi kahvaltımi yaptım. Biraz geç farkındayım ama size bir tarifle geldim
Diyete Uyarlanmıs Fransız Tostu
Öncelikle 1 yumurtayı bir kapta cırpıyoruz tavayi ocağa alıyoruz tavaya göre varla yok arasında yağ koyuyoruz. Ben 1 çay kaşığı kadar koydum. Cirptigimiz yumurtadan 1 yk kadar ya da yumurtanın yarısı diyelim tavaya çok dagılmayacak şekilde koyuyoruz üzerine tuz serpiyoruz. Yumurta tam pismek üzereyken üzerine 1 dilim tam buğday ekmeğini koyup alıyoruz. Yumurtanin uzerine ince bir dilim kasar koyuyoruz. Daha sonra diğer dilim ekmeği de koyuyoruz. Yani iki dilim ekmek arasında yumurta ve kaşar olacak. Kalan yumurtaya 2yk süt 1/2yk yoğurt koyup cirpalim. Çok az tuz da koyalım. Sonra tostumuzun iki tarafını bulayip yağsız tavada pisirelim.

Ben bu gün hic düzenli beslenemedim. Esimi kahvalti icin bekleyince ara öğünlerle normal öğünler birbirine karisti. Sabah kahvalti gec kalicagi icin ara öğün yapiyim dedim. 2 hurma ,5 findik yedim .
Kahvalti da 4-5 dilim sucula bir yumurtayi pisirip yedim. Yag koymadim. Domates, bir dilim cok tahıllı ekmek ve yesillik yedim.

Oglen 1 activya 1 incir ve 1 bardak kefir ictim. Bunlari araliklarla yaptim. Diyetin etkisiyle afedersiniz ama bende kabizlik oldu. Onun icin bunlari tukettim iyi gelir dusuncesiyle. Gerce yemekte yoktu. Carsiya gittim geldim. Saate bi baktim 2 olmus . Böyle karisik birşey oldu bugün.
Sizin kabizlik icin tavsiyeniz varmi kizlar mYada uyguladiginiz bisey?

Merhaba kızlar iyi akşamlar diyeyim dün akşam yazamadım
1 tabak etli türlü
3 kasik yoğurt
Balca yesil salata
6_7 tane kiraz 2 bardak çay
Ve su başkada hiçbirşey yemedim
Kilo tartimina 2 gün kaldı dur bakalım ne olacak bugün ve yarında detoks suyuna tekrar başlayın dedim sanki sistim gibi hissediyorum
Iyi akşamlar
Ama benim sabahları kahvaltı yapamamam daha ne kadar sürecek bilmiyorum
Bugün kahvaltı ve öğle yemek yemedim
Sadece sabah ikisi bir arada içtim 2 litreye yakın su içtim
Ama yemem lazım yediğimde midem bulanıyor ve acayip şişiyorum
Iyi akşamlar akşam yemeğinden sonra görüşürüz byesss

Ben hergun mutlaka salata yiyorum veya 3 kasik yoğurda 2 kasik yulaf ezmesi ve elma çilek armut bunlardan birini koyuyorum ve öyle yiyorum baya faydası gördüm birde mutlaka hergun çorba içmeye çalışıyorum canım Çok zor birşey seni anlayabiliyorum

Dediklerini bende yapiyorum canim genelde ama genede bir düzelme yok. Zeytinyaginda bekletilmis inciri deniycem bakalim. Tuvalate cikamayinca şiş gibi hissediyorum kendimi .

Dediklerini bende yapiyorum canim genelde ama genede bir düzelme yok. Zeytinyaginda bekletilmis inciri deniycem bakalim. Tuvalate cikamayinca şiş gibi hissediyorum kendimi .
Benim bir ara çok ciddi sıkıntim oldu bir ilaçla çözdüm ama buarada verebiliyor mu isim bilmiyorum bu toz şase ler var ya probiyotikler onunla çözdüm o dönemde sonrada kendime daha önce yaptıkları mi deneme yanılma yöntemi ile buldum InsaAllah çözüm bulursun

Kızlar benim bugün ki menum. Sabah kahvaltıyı çok geç yaptığım için bir de ara öğün yaptım saat 16.00 gibi o nedenle hala tok hissediyorum. Ve o yüzden akşam öğünü olarak yeşil smoothie yaptım kendime

Spor olarakta programın 3.gunu 40 dakika

Iyi akşamlar
6 köfte
Koca bir kase yesil salata
Közlenmiş biber domates
1 kase mercimek corbasi zorlaya zorlaya yedim yoksa hiç birşey yemeden sabahı edicem
Detoks suyunu yaptım onu içmeye başlayacağım
Yarına bakalım hayırlısı herkese iyi akşamlar arkadaşlar

Afiyet olsun. Bende bazen zoraki yiyorum. Detoks İyi hatirlattin coktandir yapmiyordum bendebyapiyim detoks suyu
Baya ödemde attırıyor benim vücut ilginç bir şekilde su topluyor tuzluda yemem bir türlü çözemedim o yüzden iyi geliyor bende 1 haftafir falan içmiyordum bugün hazırladım yarın birgün içeceğim desteğine teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…