Yarışmacı arkadaşlar gayet iyi gidiyorlar almasamıyd8k onları ne
Yarışmacı arkadaşlar gayet iyi gidiyorlar almasamıyd8k onları ne
yediklerin gayet güzel belkide bu alerji sayesinde kilo verme de hızlanacakBu sabahki menümü pylasmadm galiba
Kız huysuz aşı olduk dün bir yaş aşısı şimdi yazayım
Kahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
Bir adet salatalık
Bir adet biber
4 adet kayısı
Dayanamadım eşim varken azıcık helva yedim am son daha yemem mahvetti beni
Az önce
İki kaşık bulgur pilavı sebzeli
3 kaşık kıymalı sebze yemeği
Dün akşam sebzeli kıymalı matar site iki dilim ekmekti
Sonra 4 dilim karpuz yedim bugün akşamı biraz erken yedim meyve ve fındık falan yemeye devam edebilirim evde elma ile dereotu yok detox yapamadm ama dün gece çok su içtim nedense yandım
hayırlı olsun Allah gönlüne göre iş versin inşallahSabah iş görüşmesi vardı o yüzden kahvaltı yapamadım
Geldikten sonrada sıcaktan mi neden bilmiyorum canım istemedi
2 maden suyu
Su
Akşam oldu hala canım birşey istemiyor ama birşeyler yemem gerekiyor
Akşama bakalım hayırlısı
Akşam tekrar görüşürüz
inşallah canım inşallah bazen ümidim tükeniyor sonra psikolojiyi tekrar odaklıyorumcanim benim.suoer yemissin. toparlayacaksin bu işi eninim.senden
tüm fotoğraflar harika afiyet olsunsabah aksam yediklerim
arada fistik.findik
bitter. cilek vs.atistirdim
bu sabah 51.3 geldim.
Yeni gördüm cnm etiketini nete giremiyorum o sebeple@sarfansari canım senide bekliyoruz @Pamuk92 buyurun efendim
@hayal_hatun canımcım sende bu hafta bildirimi yapacaktın
Canim hosgeldin yenidenYeni gördüm cnm etiketini nete giremiyorum o sebeple
Bende ufaktan başladım az yemeye
Leslie öyle yapıyor insanı demekki iyi yaktın yağları :) patır patır dökülsün onlar1 l daha su içtim yarım saat leslie yaptım biraz önce rahatladım ama çoookk yoruldum spor yaptığım tshirt ü sıktım yıkamışım gibi suyu çıktı
Ben hergun mutlaka salata yiyorum veya 3 kasik yoğurda 2 kasik yulaf ezmesi ve elma çilek armut bunlardan birini koyuyorum ve öyle yiyorum baya faydası gördüm birde mutlaka hergun çorba içmeye çalışıyorum canım Çok zor birşey seni anlayabiliyorumBen bu gün hic düzenli beslenemedim. Esimi kahvalti icin bekleyince ara öğünlerle normal öğünler birbirine karisti. Sabah kahvalti gec kalicagi icin ara öğün yapiyim dedim. 2 hurma ,5 findik yedim .
Kahvalti da 4-5 dilim sucula bir yumurtayi pisirip yedim. Yag koymadim. Domates, bir dilim cok tahıllı ekmek ve yesillik yedim.
Oglen 1 activya 1 incir ve 1 bardak kefir ictim. Bunlari araliklarla yaptim. Diyetin etkisiyle afedersiniz ama bende kabizlik oldu. Onun icin bunlari tukettim iyi gelir dusuncesiyle. Gerce yemekte yoktu. Carsiya gittim geldim. Saate bi baktim 2 olmus . Böyle karisik birşey oldu bugün.
Sizin kabizlik icin tavsiyeniz varmi kizlar mYada uyguladiginiz bisey?
Benim bir ara çok ciddi sıkıntim oldu bir ilaçla çözdüm ama buarada verebiliyor mu isim bilmiyorum bu toz şase ler var ya probiyotikler onunla çözdüm o dönemde sonrada kendime daha önce yaptıkları mi deneme yanılma yöntemi ile buldum InsaAllah çözüm bulursunDediklerini bende yapiyorum canim genelde ama genede bir düzelme yok. Zeytinyaginda bekletilmis inciri deniycem bakalim. Tuvalate cikamayinca şiş gibi hissediyorum kendimi .
Hoşbuldum cnmCanim hosgeldin yeniden
Baya ödemde attırıyor benim vücut ilginç bir şekilde su topluyor tuzluda yemem bir türlü çözemedim o yüzden iyi geliyor bende 1 haftafir falan içmiyordum bugün hazırladım yarın birgün içeceğim desteğine teşekkür ederimAfiyet olsun. Bende bazen zoraki yiyorum. Detoksİyi hatirlattin coktandir yapmiyordum bendebyapiyim detoks suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?