Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

su iç meyve iyi gelir. karpuz yok mu

Kizlar buyuk bi azimle misafirlere yaptigim kekten yemedim çok mutluyum şu anda ama apar topar misafir gelince öğle yemegi yiyemedim tabi . 4 kasik yogurtla yulaf icin seftali dograyip yedim. Ara öğün yapamadim. Sular kesik yemek yapamiyorum. Cok aciktim ara öğün niyetine 1 fincan leblebi 1 tatli kaşığı üzüm yaziyo onu yiyim sular gelene kadar diyorum.

cikek ayikladim.ďondurmayi düşnüyorum.
meyveli seyler yaparken. donmuş halde hazurlayinca dondurma gibi oluyor
Netten bak istersen canım ama dondurulmuş çilek 1 Yk süzme yoğurt ve 2yk bal bu ucunu blendirdan geçir. Al sana sağlıklı dondurma (çilek miktarını hatirlayamadim ama az koyarsan bak miktarını azaltabilirsin)

Ben de gecen yaptigim cikolatali pastadan yemedim ve hiç canım istemiyor ben bile kendime şaşıyorum

Karpuz iyi fikir bende erik yiyim demiştim ekşi olur belki bastırır diye karpuz yiyeyim ben teşekkürler canım
Canım meyveyi tek başına yeme ya yanında kuruyemiş ya da süt ürünü tüket. Meyve tek başına daha çok aciktirir.

Netten bak istersen canım ama dondurulmuş çilek 1 Yk süzme yoğurt ve 2yk bal bu ucunu blendirdan geçir. Al sana sağlıklı dondurma (çilek miktarını hatirlayamadim ama az koyarsan bak miktarını azaltabilirsin)
sag ol canim benim. gecen yılda çok yaptım böyle tarif ettiğin gibi.
videolarindan cok izlerdim.ama artik yapiyorum zaten.izlemiyorum
icerik evde ne varsa mantıgı. aslinda mavi alg. yesil alg koyan da var ama çok çok pahali bi seymiş.
ama çok saglıkliymis.
almadim tabi .bulundugum yerde bunu tuketen yoktur. taze bulamam zaten . buyük sehirlerde alinabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…