Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kizlar
gec oldu
yogun bi gundu

sabah ise gittim
evden cikmaadan 1 kasik yogurt ve bi kucuk salatalik yedim
ise gidince kahve yaptim sade nescafe
saat 1 bucuk gibi kahvaltimi yptim
tek öğün oldu .geçe kalınca

ama aksam üstü kiraz ve findik yedim bir kaç tane ve kahve ictim.

bugun iş donüsü çok yoruldum. biraz erken ciktim
ama.aracları kaçırdim. saatinde gelmeyen otobus vs.
yolda inip yarim saat yurume yolum vardi
öyle boyle attim kendimi eve.

yarin bakalim nasil bir gun olur.güzel olur insallah.
burda hava serinledi ve yagmur yagdi.
2 saat sonra kesildi yagmur. ama hava nemliydi çokk
garip bi hava vardi

Yeni gördüm cnm etiketini nete giremiyorum o sebeple
Bende ufaktan başladım az yemeye
oooo kimleri görüyorum hoşgeldin canım
diyet tostmu bilmem ama ben buna benzer birşeyim çocuklara yapıyorum hemde hiç yağsız yapıyorum tost makinesinin içine dilimlenmiş sucuk koyup biraz pişiriyorum zaten yağ salıyor üzerine çırptığım yumurtayı döküyorum tost makinesinin üstünü kapatmadan az pişiriyorum üzerine 2 dilim ekmek basıyorum araya kaşar koyup kapatıyorum süper oluyor tost içinde sucuklu yumurta oluyor çocukların sevdiği tostta yumurtayıda yedirmiş oluyorum
Leslie öyle yapıyor insanı demekki iyi yaktın yağları :) patır patır dökülsün onlar
ayy ne güzel söyledin dökülsün gitsin bu akşamda yapacaktım fırsatım olmadı ama 45 dk dışarıda yürüdüm açık hava iyi geldi
Bir rahatsızlığından ötürü mü miden bulanıyor yoksa benim gibi alışkanlıktan mı ben kahvaltı çok severim ama uyanır uyanmaz değil biraz zaman geçmeli

Kızlar gündüz yoğundum gelemedim hemen menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Beyaz peynir
1 sade nescafe

Öğle
2 küçük poğaça

1 gazoz(keşke içmeseydim sıcaktan beynim döndü dolapta buzgibi görünce içtim)

Akşam
Mantarlı sebze sote
Beyaz peynir
Çay çay
2 dilim karpuz

3 Çatal pasta (eşimin doğum günüydü)

1 sade kahve

4 l su
45 dk yürüyüş

Akşam yemeği
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Salata
etli biber dolması
Birde aynı içten patlıcan dolması
Çorba
İki saat sonra çayın yanında leblebi çok yemedim eşim varken bana kalmıyor zaten:))
Bugün biraz pazara uğradm hemen çıktım 3 kilometre yürümüşüm sadece dışarda

Bulgur pilavı ve dolma içi karbon içerikli kardeşler bir araya gelmişler ama bazı günler böyle oluyor bende evdeki pastayı komşulara dağıtacam sabah poğaçalardanda sabah eşime ve çocuklara yetecek kadar ayırdım gerisini buzluğa attım kendimden yiyecek kaçırıyorum ya çok trajikomik bir durumdayım

Canım dolmalar burda bildiğin etten yapılıyor içinde pirinç çok azdı

Napıcan canım yoksa canın çeker iyi yapmışsın yarın sebze ile telafi ederim inşallah bende

Erzurumdaydın dimi sen biliyorum orada 4 sene yaşadım ama yemeklerini çok sevemedim oranın çok ağır yapıyorlardı apartman sanki iç yağı kokuyordu biri yemek yapınca
Aynen öyle bende yapmıyorum zaten de bugün pazara gittim ya kızı kaynanama bıraktım göromcemle gittim orucluymus beraber yiyelim dediler diye kaldım yoksa sebzeleri hazırlamıştım fırında pişirirken gidelim diye aradı pismeden kapadım ordan geldiğimden beridir midem bulanıyor zaten

Bazen mecbur kalınıyor bu gece evde herkes uyuyor ben deli gibi dolanıyorum uyku tutmadı telefonu elimden bırakayım belki uyurum tabi az sonra çocuklar uyanmazsa sana iyi geceler

Gunaydin . Sabahın ilk açılışını ilik su eşliğinde zeytin yaginda bekletilmiş 1 incir ile yaptim Bu gün daha düzenli beslenicem insallah. Sabah kahvaltiyi erken yapmayi cok sevmiyorum. Öğlen yemek yiyen biri degildim baz n hazırlaması bile zor geliyo valla

Afiyet olsun canım bende erken kahvaltı sevmiyorum kahvaltı geç yapınca Öğle yemeği iptal oluyor karnım acıktığında akşam yemeği saati yaklaşıyor şimdi yemeyim yemek saatini bekleyim diyorum işte o bekleme süresinde saçma sapan ne bulursam ağzıma atıyorum ayaküstü yediğim için ne yediğiminde farkına varamıyorum

Benimde öyle ana öğün , ara öğün birbirine giriyor. Bi duzen oturtamadim o konuda. Bazen atlamiyim diyorum bu seferde hepsini üst üste yemisim gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…