oooo kimleri görüyorum hoşgeldin canımYeni gördüm cnm etiketini nete giremiyorum o sebeple
Bende ufaktan başladım az yemeye
diyet tostmu bilmem ama ben buna benzer birşeyim çocuklara yapıyorum hemde hiç yağsız yapıyorum tost makinesinin içine dilimlenmiş sucuk koyup biraz pişiriyorum zaten yağ salıyor üzerine çırptığım yumurtayı döküyorum tost makinesinin üstünü kapatmadan az pişiriyorum üzerine 2 dilim ekmek basıyorum araya kaşar koyup kapatıyorum süper oluyor tost içinde sucuklu yumurta oluyorSelam kızlar ben şimdi kahvaltımi yaptım. Biraz geç farkındayım ama size bir tarifle geldim
Diyete Uyarlanmıs Fransız Tostu
Öncelikle 1 yumurtayı bir kapta cırpıyoruz tavayi ocağa alıyoruz tavaya göre varla yok arasında yağ koyuyoruz. Ben 1 çay kaşığı kadar koydum. Cirptigimiz yumurtadan 1 yk kadar ya da yumurtanın yarısı diyelim tavaya çok dagılmayacak şekilde koyuyoruz üzerine tuz serpiyoruz. Yumurta tam pismek üzereyken üzerine 1 dilim tam buğday ekmeğini koyup alıyoruz. Yumurtanin uzerine ince bir dilim kasar koyuyoruz. Daha sonra diğer dilim ekmeği de koyuyoruz. Yani iki dilim ekmek arasında yumurta ve kaşar olacak. Kalan yumurtaya 2yk süt 1/2yk yoğurt koyup cirpalim. Çok az tuz da koyalım. Sonra tostumuzun iki tarafını bulayip yağsız tavada pisirelim.Eki Görüntüle 2646891
ayy ne güzel söyledin dökülsün gitsin bu akşamda yapacaktım fırsatım olmadı ama 45 dk dışarıda yürüdüm açık hava iyi geldiLeslie öyle yapıyor insanı demekki iyi yaktın yağları :) patır patır dökülsün onlar
Bir rahatsızlığından ötürü mü miden bulanıyor yoksa benim gibi alışkanlıktan mı ben kahvaltı çok severim ama uyanır uyanmaz değil biraz zaman geçmeliMerhaba kızlar iyi akşamlar diyeyim dün akşam yazamadım
1 tabak etli türlü
3 kasik yoğurt
Balca yesil salata
6_7 tane kiraz 2 bardak çay
Ve su başkada hiçbirşey yemedim
Kilo tartimina 2 gün kaldı dur bakalım ne olacak bugün ve yarında detoks suyuna tekrar başlayın dedim sanki sistim gibi hissediyorum
Iyi akşamlar
Ama benim sabahları kahvaltı yapamamam daha ne kadar sürecek bilmiyorum
Bugün kahvaltı ve öğle yemek yemedim
Sadece sabah ikisi bir arada içtim 2 litreye yakın su içtim
Ama yemem lazımyediğimde midem bulanıyor ve acayip şişiyorum
Iyi akşamlar akşam yemeğinden sonra görüşürüz byesss
Fırında yağlı kağıt ile sebze birde köfte yapıcam inşallahYarın ne yemek yapsam bilemedim siz ne yapacaksınız menü yazın ilham alayım ne yapacağımı düşünmek yoruyor
Bulgur pilavı ve dolma içi karbon içerikli kardeşler bir araya gelmişler ama bazı günler böyle oluyor bende evdeki pastayı komşulara dağıtacam sabah poğaçalardanda sabah eşime ve çocuklara yetecek kadar ayırdım gerisini buzluğa attım kendimden yiyecek kaçırıyorum ya çok trajikomik bir durumdayımAkşam yemeği
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Salata
etli biber dolması
Birde aynı içten patlıcan dolması
Çorba
İki saat sonra çayın yanında leblebi çok yemedim eşim varken bana kalmıyor zaten:))
Bugün biraz pazara uğradm hemen çıktım 3 kilometre yürümüşüm sadece dışarda
Canım dolmalar burda bildiğin etten yapılıyor içinde pirinç çok azdıBulgur pilavı ve dolma içi karbon içerikli kardeşler bir araya gelmişler ama bazı günler böyle oluyor bende evdeki pastayı komşulara dağıtacam sabah poğaçalardanda sabah eşime ve çocuklara yetecek kadar ayırdım gerisini buzluğa attım kendimden yiyecek kaçırıyorum ya çok trajikomik bir durumdayım
Napıcan canım yoksa canın çeker iyi yapmışsın yarın sebze ile telafi ederim inşallah bendeBulgur pilavı ve dolma içi karbon içerikli kardeşler bir araya gelmişler ama bazı günler böyle oluyor bende evdeki pastayı komşulara dağıtacam sabah poğaçalardanda sabah eşime ve çocuklara yetecek kadar ayırdım gerisini buzluğa attım kendimden yiyecek kaçırıyorum ya çok trajikomik bir durumdayım
Erzurumdaydın dimi sen biliyorum orada 4 sene yaşadım ama yemeklerini çok sevemedim oranın çok ağır yapıyorlardı apartman sanki iç yağı kokuyordu biri yemek yapıncaCanım dolmalar burda bildiğin etten yapılıyor içinde pirinç çok azdı
Aynen öyle bende yapmıyorum zaten de bugün pazara gittim ya kızı kaynanama bıraktım göromcemle gittim orucluymus beraber yiyelim dediler diye kaldım yoksa sebzeleri hazırlamıştım fırında pişirirken gidelim diye aradı pismeden kapadım ordan geldiğimden beridir midem bulanıyor zatenErzurumdaydın dimi sen biliyorum orada 4 sene yaşadım ama yemeklerini çok sevemedim oranın çok ağır yapıyorlardı apartman sanki iç yağı kokuyordu biri yemek yapınca
Bazen mecbur kalınıyor bu gece evde herkes uyuyor ben deli gibi dolanıyorum uyku tutmadı telefonu elimden bırakayım belki uyurum tabi az sonra çocuklar uyanmazsa sana iyi gecelerAynen öyle bende yapmıyorum zaten de bugün pazara gittim ya kızı kaynanama bıraktım göromcemle gittim orucluymus beraber yiyelim dediler diye kaldım yoksa sebzeleri hazırlamıştım fırında pişirirken gidelim diye aradı pismeden kapadım ordan geldiğimden beridir midem bulanıyor zaten
Sanada iyi geceler canımBazen mecbur kalınıyor bu gece evde herkes uyuyor ben deli gibi dolanıyorum uyku tutmadı telefonu elimden bırakayım belki uyurum tabi az sonra çocuklar uyanmazsa sana iyi geceler
Ben uyandım nerdesin kızSanada iyi geceler canım
Afiyet olsun canım bende erken kahvaltı sevmiyorum kahvaltı geç yapınca Öğle yemeği iptal oluyor karnım acıktığında akşam yemeği saati yaklaşıyor şimdi yemeyim yemek saatini bekleyim diyorum işte o bekleme süresinde saçma sapan ne bulursam ağzıma atıyorum ayaküstü yediğim için ne yediğiminde farkına varamıyorumGunaydin. Sabahın ilk açılışını ilik su eşliğinde zeytin yaginda bekletilmiş 1 incir ile yaptim Bu gün daha düzenli beslenicem insallah. Sabah kahvaltiyi erken yapmayi cok sevmiyorum. Öğlen yemek yiyen biri degildim baz n hazırlaması bile zor geliyo valla
Benimde öyle ana öğün , ara öğün birbirine giriyor. Bi duzen oturtamadim o konuda. Bazen atlamiyim diyorum bu seferde hepsini üst üste yemisim gibi oluyoAfiyet olsun canım bende erken kahvaltı sevmiyorum kahvaltı geç yapınca Öğle yemeği iptal oluyor karnım acıktığında akşam yemeği saati yaklaşıyor şimdi yemeyim yemek saatini bekleyim diyorum işte o bekleme süresinde saçma sapan ne bulursam ağzıma atıyorum ayaküstü yediğim için ne yediğiminde farkına varamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?