Günaydın bende hergün yeni baştan dünü unut diyorum ama olmuyor eski irademi kaybettim ne yapmalıyım bilmiyorum dün çocuklar poğaça istedi küçük küçük yaptım dedim kendimi kandırdım 3 tane yedim tek tesellim erken saatlerde yedim demek oldu önce yiyiyorum sonra pişman olup bu işi beceremiyom psikoloji ile tekrar yiyorum nolcak bu halim bilmiyorum bugün henüz kahvaltı yapmadım ama ağzıma attığım tek lokmayı bile size yazacam tüm günü o psikoloji ile yaşayacam
Canım dengelemek çok önemli mesela yedin mi 3 poğoça mı yedin üzülmek yerine mesela bu gün dengeleyebilirsin daha sağlıklı beslenebilirsin ya da normalde yediğin ekmek miktarını yarıya indirebilirsin. 30 dk spor yapıyorsan onu 1 saat yapabilirsin. Sonuçta insanız ve canımız istiyor. Ama dengelemek önemli.Günaydın bende hergün yeni baştan dünü unut diyorum ama olmuyor eski irademi kaybettim ne yapmalıyım bilmiyorum dün çocuklar poğaça istedi küçük küçük yaptım dedim kendimi kandırdım 3 tane yedim tek tesellim erken saatlerde yedim demek oldu önce yiyiyorum sonra pişman olup bu işi beceremiyom psikoloji ile tekrar yiyorum nolcak bu halim bilmiyorum bugün henüz kahvaltı yapmadım ama ağzıma attığım tek lokmayı bile size yazacam tüm günü o psikoloji ile yaşayacam
Günaydın bende hergün yeni baştan dünü unut diyorum ama olmuyor eski irademi kaybettim ne yapmalıyım bilmiyorum dün çocuklar poğaça istedi küçük küçük yaptım dedim kendimi kandırdım 3 tane yedim tek tesellim erken saatlerde yedim demek oldu önce yiyiyorum sonra pişman olup bu işi beceremiyom psikoloji ile tekrar yiyorum nolcak bu halim bilmiyorum bugün henüz kahvaltı yapmadım ama ağzıma attığım tek lokmayı bile size yazacam tüm günü o psikoloji ile yaşayacam
Nadalcim benim fikrik hala ayni bence su asamada yasaklamak yapma miktar azaltma yap hayirliyorsun hayal de o sekilde vermisti bir ara baya da guzel vermisti eger diyet dersen bozdugun an daha cok yiyeceksin ustelik karbon ve seker agirlikliyediklerin onlarin yapmis oldugu bagimlilik var suanda ya birden kesiceksin ama cok aci gelecek ya da 3 paogacayi bire indireceksin bu ssekilde yeneceksin ve oradeni guclendireceksin sana inanioruz morali i yuksek tutGünaydın bende hergün yeni baştan dünü unut diyorum ama olmuyor eski irademi kaybettim ne yapmalıyım bilmiyorum dün çocuklar poğaça istedi küçük küçük yaptım dedim kendimi kandırdım 3 tane yedim tek tesellim erken saatlerde yedim demek oldu önce yiyiyorum sonra pişman olup bu işi beceremiyom psikoloji ile tekrar yiyorum nolcak bu halim bilmiyorum bugün henüz kahvaltı yapmadım ama ağzıma attığım tek lokmayı bile size yazacam tüm günü o psikoloji ile yaşayacam
Ödülünü hafta sonuna saklarsan kilonda yansımaz :))) ipucu vereyim dedim sanaCanim gecmis olsun. Sendede benim gibi migrenmi var galiba. Magnezyum takviyesi cok iyi geliyomus bende doktora gibip yazdiramadim firsat bulup ,maden suyu iciyorum magnzyum icin her gün iyi geldi sanki.
Kizlar ben bişey yaptim. Aksam ara öğünde meyve yerine dondurma yedimdayanamadim. Trambolinde 25 dk calistim bisey olmaz bi seferden dedim ama genede yemeseydim iyiydi.
En kötüsü de o acı okadar sıkıntı veriyor ki vücuda anlatamam bugydayamadm yedim ama vücudum hemen tepki verdi cildimde olmayan minik kızarıklıklar var artıkNadalcim benim fikrik hala ayni bence su asamada yasaklamak yapma miktar azaltma yap hayirliyorsun hayal de o sekilde vermisti bir ara baya da guzel vermisti eger diyet dersen bozdugun an daha cok yiyeceksin ustelik karbon ve seker agirlikliyediklerin onlarin yapmis oldugu bagimlilik var suanda ya birden kesiceksin ama cok aci gelecek ya da 3 paogacayi bire indireceksin bu ssekilde yeneceksin ve oradeni guclendireceksin sana inanioruz morali i yuksek tut
canim benim.suoer yemissin. toparlayacaksin bu işi eninim.sendenTeşekkür ederim kızlar zaten olumsuz düşününce hemen sizin yazılarınızı okuyorum kendimi gazlıyorum ama dediğiniz gibi yapacam inşallah belki biraz sancılı olacak ama olacak bugün yediğim herşeyi yazacam demiştim unutmadan yazayım sabah kendime kahvaltı hazırladım ama sonra ufaklıklar uyandı kahvaltımı yediler
Fotoğraftaki tabaktaki yumurta 1 kaşık lor ve 2 yumurtalıydı onun sadece dörtte biri bana düştü domates salatalığı çocuklar yedi bende onların böreğinin köşesini yedim A aaadddaaa nın dediği gibi tadımlık olsun dedim Eki Görüntüle 2646519 Eki Görüntüle 2646520
1 fincan sade nescafe içtim şimdi de bol bol su içiyorum çocukları beslerken açlığımda gitti zaten
hey masalahBu sabahki menümü pylasmadm galiba
Kız huysuz aşı olduk dün bir yaş aşısı şimdi yazayım
Kahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
Bir adet salatalık
Bir adet biber
4 adet kayısı
Dayanamadım eşim varken azıcık helva yedim am son daha yemem mahvetti beni
Az önce
İki kaşık bulgur pilavı sebzeli
3 kaşık kıymalı sebze yemeği
Dün akşam sebzeli kıymalı matar site iki dilim ekmekti
Sonra 4 dilim karpuz yedim bugün akşamı biraz erken yedim meyve ve fındık falan yemeye devam edebilirim evde elma ile dereotu yok detox yapamadm ama dün gece çok su içtim nedense yandım
com iyi adaaa .sen de iui gidiuorsun1.5 saay yuruyus yaptim sabah 2 galeta yesillik azcik labne yedim kahvaltida galtlatalardan birine de 1 tatli kasigi sarelle surdum eve almiorum aslinda bugun misafir var oblara yaptim biseyler onun icin kullandim
Ara 1 ceviz 7 fistik
evet .illa kirılma noktasi olcak. kolay degil.ama olacak insallahO kadar insan bereceriyoda sen mi beceremiyceksin canim.philosophergirl dedigi gibi dengelemeye calisicaz. Ben kendimi böyle motive ediyorum acikcasi. O kadar iradesiz dedigim insanlar bile kilo verdi. Bende basaricam. Dar gelen kiyafetlerimi giyicem.
Canim gecmis olsun. Sendede benim gibi migrenmi var galiba. Magnezyum takviyesi cok iyi geliyomus bende doktora gibip yazdiramadim firsat bulup ,maden suyu iciyorum magnzyum icin her gün iyi geldi sanki.
Kizlar ben bişey yaptim. Aksam ara öğünde meyve yerine dondurma yedimdayanamadim. Trambolinde 25 dk calistim bisey olmaz bi seferden dedim ama genede yemeseydim iyiydi.
Teşekkürler canım
Hergun maden suyu içiyorum ama ankara birden sicaklasti sanırım ondan zaten modunda düştü herşeyi yiyesim var yemek istemiyorum ama kendimi tutamamaktan korkuyorum birde 1 senen boşa gidecek diyorum bakalım
O kahvaltı keşke benim olsa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?