- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Sabah kahvaltım ama karpuz çok güzeldi bu kadar daha kestim Eki Görüntüle 2647215
Sabaha kadar ayaktaydım :)Ben uyandım nerdesin kız
afiyet olsun canim cok guzel olmusssSelam kızlar ben şimdi kahvaltımi yaptım. Biraz geç farkındayım ama size bir tarifle geldim
Diyete Uyarlanmıs Fransız Tostu
Öncelikle 1 yumurtayı bir kapta cırpıyoruz tavayi ocağa alıyoruz tavaya göre varla yok arasında yağ koyuyoruz. Ben 1 çay kaşığı kadar koydum. Cirptigimiz yumurtadan 1 yk kadar ya da yumurtanın yarısı diyelim tavaya çok dagılmayacak şekilde koyuyoruz üzerine tuz serpiyoruz. Yumurta tam pismek üzereyken üzerine 1 dilim tam buğday ekmeğini koyup alıyoruz. Yumurtanin uzerine ince bir dilim kasar koyuyoruz. Daha sonra diğer dilim ekmeği de koyuyoruz. Yani iki dilim ekmek arasında yumurta ve kaşar olacak. Kalan yumurtaya 2yk süt 1/2yk yoğurt koyup cirpalim. Çok az tuz da koyalım. Sonra tostumuzun iki tarafını bulayip yağsız tavada pisirelim.Eki Görüntüle 2646891
Acaba havalarla alakalı bir durum mu dün gece ben de sabah 5 falandı hala uyuyamamıstim.Sabaha kadar ayaktaydım :)
inşallah istediğin kiloya geleceksinMerhaba kızlar sabah nasıl bir hızla kalktım
Akşamı yazmamıştım
6 adet kofte
1 kase mercimek corbasi
Közlenmiş biber
Bolca salata
Bugün sabah hiçbirşey yiyemedim ama birazdan yoğurt ve ciha yiyeceğim
Sabah kalktigimdean buyana 1,5 litre kadar detoks suyu içiyorum
Bugün komple ev temizliği çamaşır ser as galiba akşama yürüyüş yapamayacağım
Akşamda sanırım aynı menüyü düşünüyorum dün akşamın ama sadece çorba salata olabilir bakıcaz kolay gelsin herkese
Cok sağol canım inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızinşallah istediğin kiloya geleceksin
makinam çok yuksek derede isiniyor. pişmemesi mumkun degil.hamur oluyor hatta.@demirleke canim resinler harika izgara sebzeleri sen mi yaotin ben de yapiorum ama yag koymazsam cog gibi oluyor gibi hissediyorim
oyyy cok super seyler .yarin tartilma gunu. bu yediklerinle sabit kalabilirsin ama. kalori harcadin mi bugun.bisiklet vs suruyordun aradaKizlar dun arkadaslarim vardi aksam da misafirlige gittik ama pek bisey kacirmadim az yedim simdi hatirlamiorum tam ama bugunkuleri yazim
Sabah kahve ve 2 tane kendim yaotigi. Diyet kurabiye
Oglen 1 minnacik pogaca dunden kalan 2 dilim ekmek peynirli salata
Aksam 2 dilim ekmek arasi sucuklu ve peybirli tost
Ikindide ise bi top dondurma 5 fistik
1800 wattKizlar dun arkadaslarim vardi aksam da misafirlige gittik ama pek bisey kacirmadim az yedim simdi hatirlamiorum tam ama bugunkuleri yazim
Sabah kahve ve 2 tane kendim yaotigi. Diyet kurabiye
Oglen 1 minnacik pogaca dunden kalan 2 dilim ekmek peynirli salata
Aksam 2 dilim ekmek arasi sucuklu ve peybirli tost
Ikindide ise bi top dondurma 5 fistik
Harcadim canm hergun yurudum vermisim bu jafta da cunku hergun tartilirliorum regl de oldum dun ama verdim azcik da olsaoyyy cok super seyler .yarin tartilma gunu. bu yediklerinle sabit kalabilirsin ama. kalori harcadin mi bugun.bisiklet vs suruyordun arada
ooo supersin canim. nerede hareket orada bereketHarcadim canm hergun yurudum vermisim bu jafta da cunku hergun tartilirliorum regl de oldum dun ama verdim azcik da olsa
Simdi farkettim sen tost makinesinde yapiyorsun benim izgaram vat cnm hani et vs icin ocakta olandan onda yapiordum ama bana iyi bir fikir verdin gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?