vayyy yine supersinnn. yarin tartida girecegiz eksiler insallahÖğlen
3 kasik yulaf
4 kasik yogurt
tracinyarim muz
1 seftali karistirip yedim
Aralarda kefir ve incir
Bide sabah benim oglanin biraktigi tostun kalanini yedim. Ac degildim bi an görünce yeme istegi hissettim. Pismanim
25 dk trambolinde calistim telefi olmustur inşa llah
Akşam
4 kasik yogurt
Az yagli kabak yemegi
Semizotu salatasi
Sagol canimvayyy yine supersinnn. yarin tartida girecegiz eksiler insallah
Sanada afiyet olsunben de bir kac susamli cubuk yedim.
cocuklarla.
1 kare bitter.
bir kac fistik
simdi türk kahvesi .süt kattim biraz
Ben de hemen ceyizime aldığım tost makinasına baktım
Afiyet olsun canım. Zaten genelde bizi bu aç olmadigimiz halde görüp yemelerimız maffetmiyor muÖğlen
3 kasik yulaf
4 kasik yogurt
tracinyarim muz
1 seftali karistirip yedim
Aralarda kefir ve incir
Bide sabah benim oglanin biraktigi tostun kalanini yedim. Ac degildim bi an görünce yeme istegi hissettim. Pismanim
25 dk trambolinde calistim telefi olmustur inşa llah
Akşam
4 kasik yogurt
Az yagli kabak yemegi
Semizotu salatasi
evet onlari biliyorum.harika seyler yaparsın makinanda insallahBen de hemen ceyizime aldığım tost makinasına baktımbenimki de arzummus 1800 watt arzum puanın graniti diye bir model. Artık ileride ben de yaparım öyle yemekler
bugün yalnızca bunları yedin demiKizlar mikemmel menum
1.5 litre detoks suyu
2 haşlanmış yumurta (normalde 3 ama 2 tane yetti)
Su 2 litre olur herhalde
Gece yatmadan bitki çayı içerim
Spor normalde bu gün yoktu dinlenme günüydü ama ben 20 dakika yaptım Chloe Ting videolarindan
Ben de ayni soruyu soracagim bugun sadece bunlari mi yedinKizlar mikemmel menum
1.5 litre detoks suyu
2 haşlanmış yumurta (normalde 3 ama 2 tane yetti)
Su 2 litre olur herhalde
Gece yatmadan bitki çayı içerim
Spor normalde bu gün yoktu dinlenme günüydü ama ben 20 dakika yaptım Chloe Ting videolarindan
Ben daha onceden dedigim gibi bunun sadece tavuklusuni yapiyordum ama simdi regl donemindeyim bir an tereddut ettimSiz yapin kizlar sonra bide ben yapiyim
Nasil yapiliyor bu tam olarak kizlar. Ne yenip iciliyorBen daha onceden dedigim gibi bunun sadece tavuklusuni yapiyordum ama simdi regl donemindeyim bir an tereddut ettim
Valla bende kaçırmışım tekrar alabilirmiyiz detaylı amaNasil yapiliyor bu tam olarak kizlar. Ne yenip iciliyor
Benimki saf proetin tavuk.gogsu.yiyorum 3 ogunNasil yapiliyor bu tam olarak kizlar. Ne yenip iciliyor
Sadece tavuk gogsu yada yumurta mi sabah öğle akşam ara öğün yada başka birşey var mı yada tavuk gogsu ne kadar ayyyyyy amma çok soru sordum kusura bakma tatlımBenimki saf proetin tavuk.gogsu.yiyorum 3 ogun
Arkadasimizin yaptigi da aynisi ama yumurtayla
Hislerime tercüman oldun vallaSadece tavuk gogsu yada yumurta mi sabah öğle akşam ara öğün yada başka birşey var mı yada tavuk gogsu ne kadar ayyyyyy amma çok soru sordum kusura bakma tatlım
HosgeldinKızlar selamm. Ben geldim :)
Detoks olduğu için bu şekilde canım. Haftada 2 gün bunu yapıyorum geçen hafta başladım. 1 ay uygulayacağım bu şekilde. Hiç açlik çekmedim inan bunye alışıyor sanırım.bugün yalnızca bunları yedin demi
yaklasik 150 kalori eder binlar.
nasil dayandın. iyi misin.
yarin bol eksi sende olacak gibi
Detoksla birlikte mi canım? Yumurta aşırı yok tutuyor ama hindi füme ayni etkiyi gösterir mi bilmiyorumBen de ayni soruyu soracagim bugun sadece bunlari mi yedinbende yarin senin menuyu yapmak istiorum ama yunurta yerine hindi fumeyle
Canım benim ki hafta da 2 gün oluyor ama kesinlikle arka arkaya yapmıyorum.Sadece tavuk gogsu yada yumurta mi sabah öğle akşam ara öğün yada başka birşey var mı yada tavuk gogsu ne kadar ayyyyyy amma çok soru sordum kusura bakma tatlım
2 yeşil elmanın kabugu (ben tam koyuyorum)
1 ya da 2 çubuk tarçın
Büyükse 1 küçük ise 2 limon
5 tane tane karabiber
1/4 maydanoz
2 paket yaseminli yeşil çay ( ben normal koydum)
Taze zencefil ( göz kararı koyuyorum ben)
1.5 litre su
Hepsini kaynatiyorsun bir gece önceden ertesi gün süzüp içiyorsun gün boyunca. Ve sadece 3 haşlanmış yumurta yiyorsun sabah öğle akşam başka bir şey yok. Su yeşil çay falan serbest.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?