Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

vayyy yine supersinnn. yarin tartida girecegiz eksiler insallah

ben de bir kac susamli cubuk yedim.
cocuklarla.
1 kare bitter.
bir kac fistik
simdi türk kahvesi .süt kattim biraz

Afiyet olsun canım. Zaten genelde bizi bu aç olmadigimiz halde görüp yemelerimız maffetmiyor mu

bugün yalnızca bunları yedin demi

yaklasik 150 kalori eder binlar.
nasil dayandın. iyi misin.
yarin bol eksi sende olacak gibi

Ben de ayni soruyu soracagim bugun sadece bunlari mi yedinbende yarin senin menuyu yapmak istiorum ama yunurta yerine hindi fumeyle

bugün yalnızca bunları yedin demi

yaklasik 150 kalori eder binlar.
nasil dayandın. iyi misin.
yarin bol eksi sende olacak gibi
Detoks olduğu için bu şekilde canım. Haftada 2 gün bunu yapıyorum geçen hafta başladım. 1 ay uygulayacağım bu şekilde. Hiç açlik çekmedim inan bunye alışıyor sanırım.

Sadece tavuk gogsu yada yumurta mi sabah öğle akşam ara öğün yada başka birşey var mı yada tavuk gogsu ne kadar ayyyyyy amma çok soru sordum kusura bakma tatlım
Canım benim ki hafta da 2 gün oluyor ama kesinlikle arka arkaya yapmıyorum.
Arada bir kaç gun ara veriyorum. Istersen haftada 1 de yap sana kalmış. Gün boyunca aşağıdaki tarifi içiyorum bir de her öğünde 1 yumurta. Tabiki ertesi gün tartı da eksi çıkmasına rağmen onun bir kismini sonra alıyorsun. Mesela ben geçen hafta diyet spor ve bu detoksla 2 kg verdim. Bu hafta o kadar olur mu bilmiyorum bir de pazar yapacağım bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…