Evet demirleke korumada kendisi baya bir zayif 50 kiloCanim sen korumadamiydin kilomu veriyodun. Birileri korumadaydi galiba ama kimdi karisti hepsi
ben korumadayimCanim sen korumadamiydin kilomu veriyodun. Birileri korumadaydi galiba ama kimdi karisti hepsi
hos geldin. ufaktan ufaktan saglikli beslenmeye geçersin. kaç kilosun ki.boy kaç.yaş kaçKızlar herkese şifalı sağlıklı günler diliyorum.
Bende başlamak istiyorum ama emzirme dönemindeyim bebeğim 13 aylık.
Hosgeldin aramiza emzoren arkadaslarimiz da oldu sen de verirsin biraz kendinden bahseder misinKızlar herkese şifalı sağlıklı günler diliyorum.
HosgeldinKızlar herkese şifalı sağlıklı günler diliyorum.
800 kalori az canim o nedenle acikiyorsun veya birseyler yemek ostiyorsun 1100 kalori iyi bence saglikli besinlerdenBugün ki menüm.gofretten küçük bir isirik aldim. Bir tanede rulokat yedim. Bu son bidaha kacirmiycambitter cikolata aldim ondan bir kare yerim cok canim isteyince. Kizlar bazen 1200 kalori almam gerekirken 800-900 de kaliyor. Yediklerim azda degil aslinda. Bünyeye etkisi olurmu sizce ?
Eki Görüntüle 2649341 Eki Görüntüle 2649342 Eki Görüntüle 2649343
Öncelikle hoş geldin canım. Sen emzirme döneminde oldugun için beslenmenin bizden daha farklı olacağını düşünüyorum. Sutunun azalmaması açısından o yüzden imkanın varsa diyetisyen desteği al bence. Yoksa da kendin netten emzirme döneminde nasıl sağlıklı beslenilecegi ile ilgili araştırma yapıp kendi düzenini olusturabilirsinKızlar herkese şifalı sağlıklı günler diliyorum.
800 kalori az canim o nedenle acikiyorsun veya birseyler yemek ostiyorsun 1100 kalori iyi bence saglikli besinlerden
Bu kiz ne yapmis acaba. Egzantirik bir ismi var derken bir baktım çırpılmış yumurtaymisKızlar size dün ki menünün üzerine nasıl bir menüyle geliyorum
Kahvaltı
2 yumurta ile tuzsuz kaşar loru ile scrambled eggs yaptım(böyle deyince aşırı havalı oluyor.(cirpilmis yumurta)
Yanına salatalık peynir zeytin
Ara (ışte sorun burada başlıyor )
Sade maden suyu
Şekersiz türk kahvesi
Bir de bu gün nişanlım bey ile bir kaç işimiz vardı. Zaten kahveyi de onunla içtim. Sonra o benim kanıma girdi. Dondurmalı irmik helvası yiyelim dedi. Hayır diyebilirdim ama demedimküçük bir porsiyondu ki ben onun yarısını yedim. Çok fazla geldi. Normal de iki tane yerdim.
Akşam
Firinda küçük bir patates ile 4 parça soslu tavuk
1 kepçe domates çorbası
Közlenmiş patlıcan salatası
2 yk mantı
Spor: programın 8. Günü 55 dakika bir de bugün pazara falan gittim 12.30 da evden çıktım. 16.30 da geldim bunun 1 saati oturarak geçse kalanı yürüyüş
Bende 2 saat yür7düm lakin telefonu kızın arabasına koydum ara olarak algılamış adım saymamıs :)) nekadar yürüdüm bilmiyorum farkettigimde eve gelmiştim :)Kilzar menumu yazayim ama.bugun 2.5 saat yurudum 15 bin adim attim
Bende emzirmedeyim bebeğim 12 aylık:)Kızlar herkese şifalı sağlıklı günler diliyorum.
Scarambled egg en sevdigimBir tane ara öğün ekliyim o zaman aksam
Bu kiz ne yapmis acaba. Egzantirik bir ismi var derken bir baktım çırpılmış yumurtaymis
İrmikli dondurmada olmasaymis iyiymis ama olmus bi kere. Unut yola devam et. Sen güzel gidiyosun canim
Gayet iyi sorun yok :) benimki daha vahim kyananm kdının zoruyla yememe gerekenleri yedim menümü paylaşmaya çekiniyorum zira kendisi 100 kilo ve üzeri sıklet grubundan gözüne zayıf göründüm galiba niyeti benide kendine benzetmek :)Kızlar size dün ki menünün üzerine nasıl bir menüyle geliyorum
Kahvaltı
2 yumurta ile tuzsuz kaşar loru ile scrambled eggs yaptım(böyle deyince aşırı havalı oluyor.(cirpilmis yumurta)
Yanına salatalık peynir zeytin
Ara (ışte sorun burada başlıyor )
Sade maden suyu
Şekersiz türk kahvesi
Bir de bu gün nişanlım bey ile bir kaç işimiz vardı. Zaten kahveyi de onunla içtim. Sonra o benim kanıma girdi. Dondurmalı irmik helvası yiyelim dedi. Hayır diyebilirdim ama demedimküçük bir porsiyondu ki ben onun yarısını yedim. Çok fazla geldi. Normal de iki tane yerdim.
Akşam
Firinda küçük bir patates ile 4 parça soslu tavuk
1 kepçe domates çorbası
Közlenmiş patlıcan salatası
2 yk mantı
Spor: programın 8. Günü 55 dakika bir de bugün pazara falan gittim 12.30 da evden çıktım. 16.30 da geldim bunun 1 saati oturarak geçse kalanı yürüyüş
Protein ekle ozaman acıkmazsın protein eksikliğinden tatlı krizleri oluyormuş yeme istekleri ekmek yemiyirsan leblebi gibi tane yiyecekler ekle fındık fıstık falanBir tane ara öğün ekliyim o zaman aksam
Bu kiz ne yapmis acaba. Egzantirik bir ismi var derken bir baktım çırpılmış yumurtaymis
İrmikli dondurmada olmasaymis iyiymis ama olmus bi kere. Unut yola devam et. Sen güzel gidiyosun canim
Leblebi ve kuru uzum ekledim canim. Dedigin gibi o yuzden belki bu ara kacamak oluyor. Sagol bilgiler icinProtein ekle ozaman acıkmazsın protein eksikliğinden tatlı krizleri oluyormuş yeme istekleri ekmek yemiyirsan leblebi gibi tane yiyecekler ekle fındık fıstık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?