Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Neymiş kabak detoksu ile 3 günde 3 kilo gidermiş bendeki ilk gün oynama sadece - 200 g onuda gitmiş saymam sonuçta birşey yemeyince bağırsak doluluk oranı azalıyor normal yiyince eskisi gibi olacak demektir neyse moralimi bozmadan bugün daha yapacağım 3 kabağım daha var

canım sabırlı olursan gedecek tabi ki. ama sabır . şöyle bi 10 gün istikrarı koru. kabak olmasa da sebze yemekleri yemeye çalış . aburcuburu yememeye çalış . evde tatlı vs olsa bile bunları yememeye çalış . bu şekilde ancak verirsin nadal cım .
kolay değil ama başarmak için sabır ve istikrar şart kuzum

bir de kurabiye ve pizza yaptım . pizzanın tadına baktım ve mini kurabiyelerden 4 tane ya da 5 tane yedim . kurabiyeler tarçınlıEki Görüntüle 2649520 Eki Görüntüle 2649524
kurabiyeler zencefilli tarçınlıydı
katı yağ yok
ceviz yağı . 2 yumurta, 1 paket krem şanti. 4kaşık nisasta . gerisi un .
ekstra şeker yok . krem şantinin içindeki yeterli geliyor
tarcın ve zencefil .
oyun hamuru kıvamında olacak . kolayca yuvarlanacak hamur.
çıtır çıtır oluyor .
vitamin hapi gibi oldular . tarçın zencefil de olunca.

hedefin çok değilmiş . çok iyi . sevindim gerkçekten . 3 kilo. ki sen daha fazlasını da verirsin bence. 58 kilo ile fit duruyorsan süpersin.
Yaaaa inşallah sizinle birlikte gidecek ddiye ümitlendim. Dün 20 dk falan Plates yaptım . Yavaş yavaş arttıracağım
Hoşbulduk canım. Olabilir bebeklerimizin arası bir ay. Aslında birşeyde hedef beliryince ulaşana kadar azmederim. Umarım dediğin gibi yakında gider o sinir bozucu Kilo yapıştı kaldı...
0+ kan grubuna mi yasak oluyor canım yoksa bir rahatsızlığın mı var ben de aynı kan grubuyum da

Kan gurubuna göre beslenmede çok etkili . Hem zayıflama açısından hem sağlık. Vucudun sindirim sistemini etkiliyor. Kolayca kurtuluyorsun Kilo veya farklı bir hastalıktan. Mesela 0 gurubû haftada 3 4 et yiyor. Ama À ,B gurubu haftada 2 yeter. Fazlası zararlı. Mercimek À B gurubuna et gibi. Hafayda 2 yemek lazım. Bende çok uygulayan biri değilim ama bildiklerimi yapıyorum.

günaydın kimseler gelmedi mi . huhuuu
Ben geldimmmm
Çocuklarım bayılacak bu kurabiyene.
Bende yapmalıyım heMen

Birde bizim oyunumuz var.
Zencefilli kurabiye kız koşabildigince hızlı koş çünkü sen kurabiye kızsın kimse seni yakalayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…