Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hos geldin. ufaktan ufaktan saglikli beslenmeye geçersin. kaç kilosun ki.boy kaç.yaş kaç
Hoşbulduk aslında çok dikkat eden biriydim nolduysa karantinada döneminde oldu. Kendimi kete katmer baklava içinde buldum. Şimdi toparlıyorum, ekmek yemeyen ben kahvaltıda ekmek aşermeye başladım.

Hoşbulduk kızlar
3 evladım var
Yaş 32
Boy1.68
Kilo 61
İdeal kilom 58 ama veremiyorum
Grupta 1m68 boyu olanlar ve hedef kikosu ayni olanlar cogaliyor canim sen suan bile iyisindir eminim, ekmek katmer vs ye bulastiysan uzun sure bagimlilik yapmistir o nedenle canin istiyordur

Hoşbulduk aslında çok dikkat eden biriydim nolduysa karantinada döneminde oldu. Kendimi kete katmer baklava içinde buldum. Şimdi toparlıyorum, ekmek yemeyen ben kahvaltıda ekmek aşermeye başladım.
Hepsi şeker yüzünden oluyor bizzat yaşadığım birşey eskiden dokunuyordu şeker yemiyirdum o nedenle şimdi dokunmuyor san8yorsum yedim yedim ekmek canım istemeye başladı dursam bir tane ekmeği yerim oysa bir dikimi zor yerdim ben şimdi hep kaşınmak tan perişan oldum

Kizlar ben bi kepce cirba 1 hosbes ve 1 parca cikolata yedim cok tatli kririzim oldu
Senin Kilo benim hedef boylarda aynı
58 kiloda süper Fit oluyorum ben...
Evet bağımlılık yaptı hamur işi.. şimdi dikkat ediyorum inşallah faydası olur.

Cümlemizinkini inşallah
Ek gıda alıyor bir yaşında sadece süt versem daha birşey yemez emzirmeden kesince
Benimkiler 2 atalay kadar yemiyor sonra bir güzel yiyorlar. Ama bu minik farklı. Şimdiden isiyor herşeyi. Ve az az yiyor.

Kesinlikle dikkat etmek lazım. Hele ben 0+ kan gurubuyum bana ekmek buğday yasak.

Grupta 1m68 boyu olanlar ve hedef kikosu ayni olanlar cogaliyor canim sen suan bile iyisindir eminim, ekmek katmer vs ye bulastiysan uzun sure bagimlilik yapmistir o nedenle canin istiyordur
Dediğin gibi iyiyim ama şu fazla Kilolar gitse çok mutlu olacağım...

Senin Kilo benim hedef boylarda aynı
58 kiloda süper Fit oluyorum ben...
Evet bağımlılık yaptı hamur işi.. şimdi dikkat ediyorum inşallah faydası olur.
hedefin çok değilmiş . çok iyi . sevindim gerkçekten . 3 kilo. ki sen daha fazlasını da verirsin bence. 58 kilo ile fit duruyorsan süpersin.

Merhaba kızlar bugün gelemedim sayfalar birikmiş yine oku oku bitmedi karapisso aramıza hoş geldin nedense seni çok azimli ve iradeli hissettim eminim yakında gider o 3 kilo. Benimde 14 aylık kızım var hamişlik topiğinden hatırlıyorum seni sanırım

Sabah
1 haşlanmış yumurta

Karpuz
1 fincan yeşil çay

Öğle
1,5 kabak
2 kaşık yoğurt
2 ceviz

4 tane mercimek köftesi (işte bu olmamalıydı)
2 tane ayıcık jelibon

Akşam
1,5 kabak
2 kaşık yoğurt

Bugün beni en çok zorlayan şey çay kahve içememek oldu ne kadar bağımlı olduğumu hissettim

Suyu ölçülü içmedim ama 3 l nin altında değil

dün çok iyi gitmissin aslında nadalcım .
yani detoks gününmüş anladığım kadarıyla.
böyle devam etmelisin .
sen de azimli kadınsın. yapanlardan, kilo verenlerden bi eksiğin yok .

dün çok iyi gitmissin aslında nadalcım .
yani detoks gününmüş anladığım kadarıyla.
böyle devam etmelisin .
sen de azimli kadınsın. yapanlardan, kilo verenlerden bi eksiğin yok .
Evet canım kabak detoksuna başladım belki bu kesin çizgiyi kırarım diye ama çocukları beslerken kalan köfteleri yedim çocuklar jelibon yerken de ağzıma sokuverdiler ben suçsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…