Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende yaziyim unutmadan

Gecen hafta 64.8
Bu hafta 64.0

Bu nasil oldu onuda anlamadim. Dün tartiya ciktim 64.5 geldim. Regl donemindeyim ödem var demekki baya.
canim o bana da cok oluyor kilom uzun sure herseyi yapmama ragmen yerinde duruyor gibi oluyor sonra bir bakiorum bir gunde 600 gr veya yarim kilo birden gisiyor, vuxut aslinda sen biseyer yaparken kilo veriyor, bosalan yagin yerine su doluyor sonra o su birden birakiyor kendini sonuc bir gunde pat
Kilo bildirimi
Rumuz nnnadal
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta 83,2
Güncel kilom 82,8
Fark -400g

Ufak bir değişiklik var inşallah sonrası hızlı gider
Nadalcim hedef 7 ler insallah canim hadi gorelim seni bayramda vs sakin salmak yok hatta bayrama kadar 7 ler gelsin kacirma hic

haklısın canımmm

Bugün kü kahvaltı
Bir adet salatalık
Bir adet küçük domates
E adet yeşil soğan
İki adet orta boy çarliston biber
İki adet haşlanmış yumurta
Bir tutam dereotu
Bir dilim ekmek bir bardak çay
Birazcık vişne reçeli tadına bakmak istedim

ay maşaallah çok iyii

İnşallah canim ya. Valla iyi geldi yazdiklariniz cok sagolun kizlar
Canım çocukları bırakacağım yer yok 3 çocukla hastane ortamına girmekte hiç mantıklı değil bayramdan sonra hepsini birden yaparım inşallah
Bencede götürme canim çocuklari. Ne olur ne olmaz.
Haklisin canim bendede öyle oldu galiba. Agiz tadiyla sevinebilirim artik
Geçen haftaki 63.1 misin canım tam 62 misin o zaman 1.1 kg vermissin
A aaadddaaa canim çok guzel vermissin tebrik ederim

Kilo veren herkezi tebrik ederim kizlar.

Bugünkü menüm
Kahvaltıda
2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
4 küçük ceri 2 dilim kaşar

Arada
1 Avuç kabak çekirdeği
4 5 kaju
1 bardak limonata

Akşam yemeği az önce yedim

1 glutensiz undan krep
( içine kavrulmuş kıyma koydum )
2 bardak ayran

Sagol cnm ikimIin hedefi ayniydi dimi cnm farkimiz da az hadi bakalim verelim

Bugün görümcemin nişanlısına doğum günü pastası yaptım tabiki piknik tarzında oldu biraz hava almış olduk iyi oldu ama biraz fala yedim galiba bugün ödül diye oldu ama sonra dikkat etmeye devam bırakmak yok
Bugün bir komşunun kızını buzdolabından elektrik kaçağı sebebiyle hayatını kaybetti çok üzüldüm zira iki yıl öncede erkek kardeşi boğularak öldü kadın perişan olmuştur eminim daha ikigün önce görmüştüm bahçede temizlik yaparken gelen ecel Allah rahmet eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…