Canım çocukları bırakacağım yer yok 3 çocukla hastane ortamına girmekte hiç mantıklı değil bayramdan sonra hepsini birden yaparım inşallahCanım istersen önce bi dahilinde git vitamin eksikliğim falan varsa diyetisyene gidene kadar biraz toparlamış olur vücudun
Tebrikler Canım bi daha 83 u görmemek dileğiyle darısı 81 e 79 aKilo bildirimi
Rumuz nnnadal
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta 83,2
Güncel kilom 82,8
Fark -400g
Ufak bir değişiklik var inşallah sonrası hızlı gider
canim o bana da cok oluyor kilom uzun sure herseyi yapmama ragmen yerinde duruyor gibi oluyor sonra bir bakiorum bir gunde 600 gr veya yarim kilo birden gisiyor, vuxut aslinda sen biseyer yaparken kilo veriyor, bosalan yagin yerine su doluyor sonra o su birden birakiyor kendini sonuc bir gunde patBende yaziyim unutmadan
Gecen hafta 64.8
Bu hafta 64.0
Bu nasil oldu onuda anlamadim. Dün tartiya ciktim 64.5 geldim. Regl donemindeyim ödem var demekki baya.
Nadalcim hedef 7 ler insallah canim hadi gorelim seni bayramda vs sakin salmak yok hatta bayrama kadar 7 ler gelsin kacirma hicKilo bildirimi
Rumuz nnnadal
Başlangıç kilom 83,5
Geçen hafta 83,2
Güncel kilom 82,8
Fark -400g
Ufak bir değişiklik var inşallah sonrası hızlı gider
Canım benim karamsar olursak vücudumuzda karamsar.oliyor olacak demelisin beynine olumlu mesaj gönder bak ben birkaç gün mahsustan moralimi bozsam iştahım gider gerçekte olmasada moralim bozulur lakin tüm vücudum olumsuz etkilenir kendine bunu yapma beyin komutla çalışıyor o ne algılarsa vücut onu yapoyor olumsuz olma bakalım iyi telkinde bulun
Geçen haftaki 63.1 misin canım tam 62 misin o zaman 1.1 kg vermissinHerkeee gunaydin kizlar kilo bildirimi ilk bnden gelsin
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 63.5 kizlar umarim dogru hatirliyorum
Bu hafta 63.1
Fatk 400 gram
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç unuttum 62 civarıydı galiba:))
Geçen hafta 60.5 emin değilim :)
Bu haftadan eminim :) 59.9
Fark _600
Çok mutluyum 3 haftadır eksiye iniyorum demekki o stresli zamanlar geride kalıyor bir müddet ara vermek iyi geliyor insana
İnşallah canim ya. Valla iyi geldi yazdiklariniz cok sagolun kizlarCanım sen zaten kilo vermiştin dün şişliğin vardı yani bir günde yarım kilo vermedin şanslıymışsın ödemin olduğu değil gittiği gün cumaya denk geldi tebrik ederim haftaya 50 leri göreceksin inşallah ♥
Bencede götürme canim çocuklari. Ne olur ne olmaz.Canım çocukları bırakacağım yer yok 3 çocukla hastane ortamına girmekte hiç mantıklı değil bayramdan sonra hepsini birden yaparım inşallah
Haklisin canim bendede öyle oldu galiba. Agiz tadiyla sevinebilirim artikcanim o bana da cok oluyor kilom uzun sure herseyi yapmama ragmen yerinde duruyor gibi oluyor sonra bir bakiorum bir gunde 600 gr veya yarim kilo birden gisiyor, vuxut aslinda sen biseyer yaparken kilo veriyor, bosalan yagin yerine su doluyor sonra o su birden birakiyor kendini sonuc bir gunde pat
Nadalcim hedef 7 ler insallah canim hadi gorelim seni bayramda vs sakin salmak yok hatta bayrama kadar 7 ler gelsin kacirma hic
A aaadddaaa canim çok guzel vermissin tebrik ederimGeçen haftaki 63.1 misin canım tam 62 misin o zaman 1.1 kg vermissin
Tam 62 yim canm aynen ohhh cok vermisim yavvGeçen haftaki 63.1 misin canım tam 62 misin o zaman 1.1 kg vermissin
Sagol cnm
Tebrikler canım uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar verdin diye hatırlıyorumTam 62 yim canm aynen ohhh cok vermisim yavv
Sen benden önce hedefine ulasirsin canim. Cok güzel gidiyosunSagol cnmikimIin hedefi ayniydi dimi cnm farkimiz da az hadi bakalim verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?