evet xnm bnde oyle hatirliyorum hatta aen hatirlatmsan farkinda degilimTebrikler canım uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar verdin diye hatırlıyorum
allah rahmet eylesin cok uzuldumBugün görümcemin nişanlısına doğum günü pastası yaptım tabiki piknik tarzında oldu biraz hava almış olduk iyi oldu ama biraz fala yedim galiba bugün ödül diye oldu ama sonra dikkat etmeye devam bırakmak yok
Bugün bir komşunun kızını buzdolabından elektrik kaçağı sebebiyle hayatını kaybetti çok üzüldüm zira iki yıl öncede erkek kardeşi boğularak öldü kadın perişan olmuştur eminim daha ikigün önce görmüştüm bahçede temizlik yaparken gelen ecel Allah rahmet eylesin inşallah
Bugün görümcemin nişanlısına doğum günü pastası yaptım tabiki piknik tarzında oldu biraz hava almış olduk iyi oldu ama biraz fala yedim galiba bugün ödül diye oldu ama sonra dikkat etmeye devam bırakmak yok
Bugün bir komşunun kızını buzdolabından elektrik kaçağı sebebiyle hayatını kaybetti çok üzüldüm zira iki yıl öncede erkek kardeşi boğularak öldü kadın perişan olmuştur eminim daha ikigün önce görmüştüm bahçede temizlik yaparken gelen ecel Allah rahmet eylesin inşallah
Canım günün sürekli karbonhidratla geçmiş poğaça, firin makarna, 4 5 dilim ekmek çok fazlasabah ;
2 ev poğaçası
1 çay
1000ml su
1 türk kahvesi
öğlen;
1 kase salata
1 dilim başemal soslu fırın makarna
1 bardak ev yapımı limonata
500 ml su
1 türk kahvesi
500ml su
akşam;
menemen 4-5 dilim kepek ekmeği ile
1 filtre kahve
Canm hosgeldin nasilsingünaydın, iyi hafta sonları
herkes iyidir, afiyettedir inşallah
uzun süredir gelemiyorum. yavaş yavaş tekrar gelmeye çalışacağım.
gelmişken selam vermek istedim
Özlettin kendinigünaydın, iyi hafta sonları
herkes iyidir, afiyettedir inşallah
uzun süredir gelemiyorum. yavaş yavaş tekrar gelmeye çalışacağım.
gelmişken selam vermek istedim
Çok üzüldüm canim. Allah sabir versin ailesine. Evlat acisi zor. Allah kimseye yasatmasin.Bugün görümcemin nişanlısına doğum günü pastası yaptım tabiki piknik tarzında oldu biraz hava almış olduk iyi oldu ama biraz fala yedim galiba bugün ödül diye oldu ama sonra dikkat etmeye devam bırakmak yok
Afiyet olsun canım menü güzel yüzünü anladım da bacaklarına neden yaptın ne işe yarıyorBugünkü yediklerim
Kahvaltıda
3 kaşık menemen
1 yumurta
2 dilim karakılçık ekmeği ( dilimler kucuk)
Arada
4 tane kalem gibi sarılmış yaprak sarması ( iç malzemesi yarma ve yeşil mercimekten oluşuyor)
2 kaşık kavrulmuş kıyma (dünden kalan)
Akşam 19.00 da
Ev halkına saç kavurma yapmıştım çiçek ekmekle yediler bense
3 4 çatal kavurma
Yarim kase yoğurt yedim
Ayrıca kendime bakım yaptım
Yuzumu keseleyip ardından gül suyuyla nemlendirdim
Duşta bacaklarıma kahve, limonsuyu ve tozsekerle peeling yaptım ardından da kullandigim bi ilaçtan sürdüm
Kan dolaşımını hızlandırmak için yapmıştır selülit yağ ne varsa yakıyor zaten selülit te yağdan kaynaklıymısAfiyet olsun canım menü güzel yüzünü anladım da bacaklarına neden yaptın ne işe yarıyor
Olabilir o aklıma gelmediKan dolaşımını hızlandırmak için yapmıştır selülit yağ ne varsa yakıyor zaten selülit te yağdan kaynaklıymıs
Selülite, çatlağa, batiklara iyi geliyormusAfiyet olsun canım menü güzel yüzünü anladım da bacaklarına neden yaptın ne işe yarıyor
canim cokkk iyi yapmissin cok sevindim kendine de zaman ayirmissin bnde her aksam temizler nemlendiririm.yuzumuBugünkü yediklerim
Kahvaltıda
3 kaşık menemen
1 yumurta
2 dilim karakılçık ekmeği ( dilimler kucuk)
Arada
4 tane kalem gibi sarılmış yaprak sarması ( iç malzemesi yarma ve yeşil mercimekten oluşuyor)
2 kaşık kavrulmuş kıyma (dünden kalan)
Akşam 19.00 da
Ev halkına saç kavurma yapmıştım çiçek ekmekle yediler bense
3 4 çatal kavurma
Yarim kase yoğurt yedim
Ayrıca kendime bakım yaptım
Yuzumu keseleyip ardından gül suyuyla nemlendirdim
Duşta bacaklarıma kahve, limonsuyu ve tozsekerle peeling yaptım ardından da kullandigim bi ilaçtan sürdüm
Yaptığım şeyleri ara ara yazicam hep beraber aşka gelip yapalım demi amacanim cokkk iyi yapmissin cok sevindim kendine de zaman ayirmissin bnde her aksam temizler nemlendiririm.yuzumu
Kesinlikle yaz bak beni aşka getirdin bile şimdi kitap okuyorum birazdan bende yüzümü temizleyip nemlendireceğimYaptığım şeyleri ara ara yazicam hep beraber aşka gelip yapalım demi ama
Kitabı bırakıp hemen yüzümü temizleyip nemlendirdim birazda siyah noktalarla uğraştım hoşuma gitti alışkanlık edinip her akşam yapsam güzel olacak hatırlat sen aradaYaptığım şeyleri ara ara yazicam hep beraber aşka gelip yapalım demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?