Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah ;

sandwiç (domates , salata kaşar beyaz peynir )
çay

1000ml su
1 türk kahvesi

öğlen ;

çorba
zeytinyağlı patlıcandomates ve biberli 1 adet
2 küçük zeytinyağlı biber dolması
1 kase semizotu yoğurt ve mısırlı

330 ml su

Canım yağları kasa çevirdin bellimi onlar daha kolay gider Emin ol çok sevindim hareket işte diyette yapsan hareket olmayınca olmuyor

canim biz yarin yola cikacagiz .ancak aksam ayvalikta oluruz .

çok katılıyorum ama yapamıyorum
Canım benim karamsar olursak vücudumuzda karamsar.oliyor olacak demelisin beynine olumlu mesaj gönder bak ben birkaç gün mahsustan moralimi bozsam iştahım gider gerçekte olmasada moralim bozulur lakin tüm vücudum olumsuz etkilenir kendine bunu yapma beyin komutla çalışıyor o ne algılarsa vücut onu yapoyor olumsuz olma bakalım iyi telkinde bulun

sen simdi beslenmeni oturt canim iyice tam saglikliya don zaten bu isin yuzde 70 i beslenmeymis, o nedenle bir de ins yuruyuslere baslarsin
Canm aslinda olmayablir 3 yas evet bir de virusten dolayi da almayablirler

Ben bu hafta eksi göremem canim. Cok dikkat etmedim. Kabizlik olayi duzelmeyince canimi çok sıktı. Regl doneminede girdim. Degisik bir ruh haline büründüm resmen. Dahiliyeye gidicem 7 sinde. Ardindanda diyetisyene. Daha iyi yol alirim insallah.
canim biz yarin yola cikacagiz .ancak aksam ayvalikta oluruz .
Hayirli yolculuklar canim

İnşallah canım bende mi gitsem acaba diyetisyene. Dahiliye ye gitmeden doğrudan diyetisyene gidemiyoruz dimi

İnşallah canım bende mi gitsem acaba diyetisyene. Dahiliye ye gitmeden doğrudan diyetisyene gidemiyoruz dimi
Evet canim dahiliyeye gidiyosun o sevk ediyomus. Bence firsatin varsa sende git. Doktorda ilgili olursa daha iyi olur senin icin.

Bende yaziyim unutmadan

Gecen hafta 64.8
Bu hafta 64.0

Bu nasil oldu onuda anlamadim. Dün tartiya ciktim 64.5 geldim. Regl donemindeyim ödem var demekki baya.

nadal canm kesinlikle tavsiye edeeim sana hem bi dahiliyeye gorunmus olursun daha iyi
Evet canim dahiliyeye gidiyosun o sevk ediyomus. Bence firsatin varsa sende git. Doktorda ilgili olursa daha iyi olur senin icin.
Kızlar bende gideceğim ama bayramdan sonra düşünüyorum o zamana kadar kendim çaba sarf edeceğim şimdi gidersem gelen giden bayram seyran derken ilk aydan doğru düzgün uygulayamam daha çok moralim bozulur

Kızlar bende gideceğim ama bayramdan sonra düşünüyorum o zamana kadar kendim çaba sarf edeceğim şimdi gidersem gelen giden bayram seyran derken ilk aydan doğru düzgün uygulayamam daha çok moralim bozulur
Canım istersen önce bi dahilinde git vitamin eksikliğim falan varsa diyetisyene gidene kadar biraz toparlamış olur vücudun

Bir günde 500 gr gidermi canim ondan sasirdim. Bid dun cok asiri dikkat etmedim. Sanki geri gelcekmis gibi. Sevinsemmi bi emin olamadim.
Canım sen zaten kilo vermiştin dün şişliğin vardı yani bir günde yarım kilo vermedin şanslıymışsın ödemin olduğu değil gittiği gün cumaya denk geldi tebrik ederim haftaya 50 leri göreceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…