Bugün bi tartıldım durumlar nasıl diye gata ettim motivasyonum bozuluyor bu geçen hafta verdiğim kadar versem daha ne siz sahitsınız kaç zamandır vermek için uğraşıyorum ama olmuyor eşimin yeğeni 15 günde 3 kilo verdi millet çatır çatır veriyorCuma gelmeden tartıldım mı bukadar stres yapma canım azbucuk verdin bukadar bukadar olsa yine iyi
Bugün bi kadını gördüm ben cok tanımıyorum annemi tanıyor kadin bana kilo almışsın sen zayıftın dedi sonra bi de üstüne de yaş gittikçe kilo da alınıyor demez mi sınır oldum daha yaşım ne benim insanlar ne kadar patavatsız ve hadsiz ona mi kalmış benim kilom ve yaşımHayir cnm jayir sakin bak 700 gram verdin neredeyse 1 kg sakin moraliniz bozma
canim herkesin metobolizmasi farkli oyle dusunmeBugün bi tartıldım durumlar nasıl diye gata ettim motivasyonum bozuluyor bu geçen hafta verdiğim kadar versem daha ne siz sahitsınız kaç zamandır vermek için uğraşıyorum ama olmuyor eşimin yeğeni 15 günde 3 kilo verdi millet çatır çatır veriyor
Zezecim seni cok iyi anliyorum insanlar birbirlerini uzmek icin resmen yarisiyorlar bu cumleleri kurmya cesaret ediyorlar senin moralim ona bozuldu muhtemelen sakin verdigin kilolari kucumseme degersiz hissetme, sunu anlamak zor nasil oluyor da daha birbirimize nasil oldugumuz sormazken kilo almissin diyebiliyoruz cok acimasizcaBugün bi kadını gördüm ben cok tanımıyorum annemi tanıyor kadin bana kilo almışsın sen zayıftın dedi sonra bi de üstüne de yaş gittikçe kilo da alınıyor demez mi sınır oldum daha yaşım ne benim insanlar ne kadar patavatsız ve hadsiz ona mi kalmış benim kilom ve yaşım
Bence seninki hormonal bir durum akupunktur denesene belki faydalı olur senin içinBugün bi tartıldım durumlar nasıl diye gata ettim motivasyonum bozuluyor bu geçen hafta verdiğim kadar versem daha ne siz sahitsınız kaç zamandır vermek için uğraşıyorum ama olmuyor eşimin yeğeni 15 günde 3 kilo verdi millet çatır çatır veriyor
Sen millete niye bakıyorsun canım herkes bir mi elbet seninde döküldüğün zamanlar olacak bir vermeye başlayınca sende çatır çatır verirsin merak etme am bazıları kolay verir bazıları zor verir bende hemen verebiliyorum am hemende alıyorum öyle olmuyor valla öyle çabuk verenler daha çabuk geri alıyor zor olsun devamı olsunBugün bi kadını gördüm ben cok tanımıyorum annemi tanıyor kadin bana kilo almışsın sen zayıftın dedi sonra bi de üstüne de yaş gittikçe kilo da alınıyor demez mi sınır oldum daha yaşım ne benim insanlar ne kadar patavatsız ve hadsiz ona mi kalmış benim kilom ve yaşım
Bence de hormonal akupunktura keşke gidebilsem biraz maliyetli bi tedavi ona ayıracak bi bütçem yok su an canımBence seninki hormonal bir durum akupunktur denesene belki faydalı olur senin için
Gecmis olsun canim.Selam canım nasılsınız? Bu 2020 yi hic sevmedim yani buraya her yazdigimda kötü olumsuz okaylar yaziyorum ama diyet yapacak motivasyonun hic kalmadı ve babam yüz felci gecirdi onunla ugrasiyoruz kac gündür vallahi hic birsey yolunda gitmiyor gibi
Kilo vermem yine durdu sinirden catlicam 1 ileri 2 geri böyle giderse hiç yemek yemicem ac birakcam kendimi bu ne yaa
Canim vitaminlere baktirmismiydin hic. B12 ve d vitamini eksikligi kilo vermeyi zorlastiriyormus. İmkanin varsa bi aile hekimine falan baktir.Bugün bi tartıldım durumlar nasıl diye gata ettim motivasyonum bozuluyor bu geçen hafta verdiğim kadar versem daha ne siz sahitsınız kaç zamandır vermek için uğraşıyorum ama olmuyor eşimin yeğeni 15 günde 3 kilo verdi millet çatır çatır veriyor
Aynen bir hormonlara vitaminlere baktırmalı vücut korumaya almış olabilir kendini vitamin eksikliği sebebiyleGecmis olsun canim.
Canim vitaminlere baktirmismiydin hic. B12 ve d vitamini eksikligi kilo vermeyi zorlastiriyormus. İmkanin varsa bi aile hekimine falan baktir.
Bi 5 6 ay olmuştu kanım ve d vitaminim düşüktü sonra baktırmadımGecmis olsun canim.
Canim vitaminlere baktirmismiydin hic. B12 ve d vitamini eksikligi kilo vermeyi zorlastiriyormus. İmkanin varsa bi aile hekimine falan baktir.
Tekrar baktir istersen canim. İlac kullnmismiydinBi 5 6 ay olmuştu kanım ve d vitaminim düşüktü sonra baktırmadım
canım çok geçmiş olsun babacığına. Allah beterinden korusun . öyle düşünme lütfen . yüz felci çok hızlı iyileşen bir felç türü. iyi olcaktır en kısa zamanda inşallah.Selam canım nasılsınız? Bu 2020 yi hic sevmedim yani buraya her yazdigimda kötü olumsuz okaylar yaziyorum ama diyet yapacak motivasyonun hic kalmadı ve babam yüz felci gecirdi onunla ugrasiyoruz kac gündür vallahi hic birsey yolunda gitmiyor gibi
Kan için kullanmadım vermisti, d vitamini için bi ampul kırıp içtim aslında ona da devam etmek lazımdıTekrar baktir istersen canim. İlac kullnmismiydin
Canim benim ben bosum yapcak biseyim yok o nedenle yuruyorum, sen oosan sen de yirirdun ama.yukun cok kuzum heo ayaktasin, insallah cocuklar az daha buyusun okul acilsin alirsin melikeyi yurusun hergun kuzum oranin kisin bile havasi mukemmel.yuruyus iciM Maridraw canım geçmiş olsun benim babamda geçirmişti çok şükür birşeyim kalmadı inşallah babanda tez vakitte sağlığına kavuşur
Z zeze_35 canım pes etmek yok bak bana 1 ayı geçti kilo veremiyorum ama bırakırsam biliyorum üstüne kilo koyarım
@demirleke canım tatil nasıl gidiyor
Aytanesii ve sterlicya6 kızlar maşallah menülerinizi takip ediyorum iyi gidiyorsunuz umarım cumaya yansır
A aaadddaaa seninde yürüyüşlerine çok özeniyorum canım ya
Canım benim ampulü çok düşük olanlara veriyorlar devamında damla veriyorlar da ben solgarın kapsül olanı kullandm ikitane içince bile çok iyi gelmişti kemik ağrısı bel ağrısı popo ağrısı falan varmı birde arka bacak ağrılarıKan için kullanmadım vermisti, d vitamini için bi ampul kırıp içtim aslında ona da devam etmek lazımdı
İnan hep o günleri hayal ediyorum bu yıl ortancayı 3 yaş grubuna anaokuluna vereceğim dün kayıt için okula gittim okuldaki hocalarla veli öğretmenden öte bir ilişkimiz var müdüre hanımla biraz sohbet ettik meb özel okullarda sınıflara 10 kişiyle sınırlı kontenjan şartı koşmuş, eğer aynı kontenjan sınırlaması bizede gelirse bu yıl 3 yaşı alamayabiliriz dedi umarım öyle birşey olmaz eğer okula giderse sabahçı olacak yani kızı besler evden çıkarız 1-2 saat yürüyüp abiyi alır geliriz diye hayal kuruyorum bide ben eskiden çok yürürdüm şimdi o günlere özlem duyuyorum, yürümek beni mutlu ediyordu kendimi çok iyi hissettiriyordu 1 haftadır her akşam yemekten sonra çocuklarla dama çıkıyoruz bir sağ bir sol yürüyorum günlük 10000 adımın altına inmiyorum aşağı gelince yarım saat leslie ve 10 dk plank egzersizleri yapıyorum belki kilo vermedim ama vucudumda olumlu değişimler hissetmeye başladım eşim bile akşam sen kilomu verdin belin incelmiş dedi mutlu oldumCanim benim ben bosum yapcak biseyim yok o nedenle yuruyorum, sen oosan sen de yirirdun ama.yukun cok kuzum heo ayaktasin, insallah cocuklar az daha buyusun okul acilsin alirsin melikeyi yurusun hergun kuzum oranin kisin bile havasi mukemmel.yuruyus ici
Kizz 4 kilo icin mi bu kadar skildin sen ustelik daha 3 ay var ben de 55 kilo ile evlenmistim harika bi kilo o
Boy kac canim. Fazla degilmis aslinda kilon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?