Sakın sıkma daha kötü olur elma sirkeli su yap sabah akşam bunla sil yarım saat Dursun durula nemlendirKesinlikle yaz bak beni aşka getirdin bile şimdi kitap okuyorum birazdan bende yüzümü temizleyip nemlendireceğimbide siyah noktalar için ne yapmam gerekiyor burnumda çok var az önce farkettim yüzüme doğru düzgün bakmadığımı farkettim ne kadar çok kendimi salmışım ben ya ne zaman bu hale geldim bilmiyorum
iyiyim canım, bildiğiniz gibiyim. sen de iyisin inşallah.Canm hosgeldin nasilsin
Gecmis olsun canim. Kabizlik karin agrisida yapiyor. Ondan olabilir agrisi ama idrarida kokuyorsa aile hekiminde test yaptir istersen. Hastahaneye gore daha az kişi geliyor sonucta. İstersen doktorla konus. Sadece idrarini getirsem olurmu diye. Belki kabul eder. Cocuguda o ortama sokmamis olursun canim.Kızlar ya bilgisi olan yaşayan yardımcı olsa ne iyi olur biliyorum doktora gidin diyeceksiniz ama eşim birşey yok diyor ama ben nerdeyse eminim
Hatırlarsanız kızım idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ateşlendi baya ozaman gelememiştir buraya pek
Sanki yine geçiriyor belkide ilaçtan sonra tekrarladı ilaç geçiremedi acilde bakıpmıstık yasak zamanında hemde eşime diyorum idrarı kokuyor yine enfeksiyon geçiriyor diyorum yok disindendir diyor tamam disindede ağrı olabilir ama bana karnında ağrı ve gibi geliyor kabızlığı da var belkide kabızlık tetikliyor fazla suda içemiyor ikigündür de iştahı azaldı kavun karpuz rendeleyip yoğurtla vericem bakalım söktürecekmi idrarı birde kabızlık için hem sürüp hemde yarım fitil verdim hastalabdıktan sonra kabızlığı düzelmedi hiç bende çok su içemiyorum benim yüzümden de olabilir sanırım sizce bana yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa dinlemeye hazırım e güne iyilesmezse ne yapıp edip doktora götürücem bahane bulurum tekrar tahlil yapılması lazım belkide geçmedi hiç
Yarın hemşiremizi arıyayım ozaman bir baksın sağolasın canım benim aklıma gelmemiştiGecmis olsun canim. Kabizlik karin agrisida yapiyor. Ondan olabilir agrisi ama idrarida kokuyorsa aile hekiminde test yaptir istersen. Hastahaneye gore daha az kişi geliyor sonucta. İstersen doktorla konus. Sadece idrarini getirsem olurmu diye. Belki kabul eder. Cocuguda o ortama sokmamis olursun canim.
Sagolasin cnm bnde iyiyimiyiyim canım, bildiğiniz gibiyim. sen de iyisin inşallah.
Geçmiş olsun canım bende aile hekimine git diyecektim kızlar söylemiş benim ortancanında birkaç gündür geceleri hep bacaklarının ağrısına ağlayarak kalkıyor çok ağrıyor diyor internetten biraz araştırdım büyüme çağında gelişimi hızlı olan çocuklarda vitamin mineral eksikliğinde olabiliyormuş bende sabah sağlık ocağına götüreceğim kan tahlili yapsınlar bir eksiklik varsa takviye alırım diye düşünüyorum sende sabah götürKızlar ya bilgisi olan yaşayan yardımcı olsa ne iyi olur biliyorum doktora gidin diyeceksiniz ama eşim birşey yok diyor ama ben nerdeyse eminim
Hatırlarsanız kızım idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ateşlendi baya ozaman gelememiştir buraya pek
Sanki yine geçiriyor belkide ilaçtan sonra tekrarladı ilaç geçiremedi acilde bakıpmıstık yasak zamanında hemde eşime diyorum idrarı kokuyor yine enfeksiyon geçiriyor diyorum yok disindendir diyor tamam disindede ağrı olabilir ama bana karnında ağrı ve gibi geliyor kabızlığı da var belkide kabızlık tetikliyor fazla suda içemiyor ikigündür de iştahı azaldı kavun karpuz rendeleyip yoğurtla vericem bakalım söktürecekmi idrarı birde kabızlık için hem sürüp hemde yarım fitil verdim hastalabdıktan sonra kabızlığı düzelmedi hiç bende çok su içemiyorum benim yüzümden de olabilir sanırım sizce bana yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa dinlemeye hazırım e güne iyilesmezse ne yapıp edip doktora götürücem bahane bulurum tekrar tahlil yapılması lazım belkide geçmedi hiç
Canım geçmiş olsun o bacak ağrısı benim oglanda da var gün içinde çok atlar zıplarsa daha çok oluyor ben de gelişimsel diye düşünüyorum herzaman olmuyorGeçmiş olsun canım bende aile hekimine git diyecektim kızlar söylemiş benim ortancanında birkaç gündür geceleri hep bacaklarının ağrısına ağlayarak kalkıyor çok ağrıyor diyor internetten biraz araştırdım büyüme çağında gelişimi hızlı olan çocuklarda vitamin mineral eksikliğinde olabiliyormuş bende sabah sağlık ocağına götüreceğim kan tahlili yapsınlar bir eksiklik varsa takviye alırım diye düşünüyorum sende sabah götür
aradın mı canım hemşirenizi. geçmiş olsunYarın hemşiremizi arıyayım ozaman bir baksın sağolasın canım benim aklıma gelmemişti
Bizimde herzaman olmuyordu ara sıra olunca bende fazla atlayıp zıplamasına bağlıyordum ama birkaç akşamdır her gece bacaklarım ağrıyor diye ağlamaya başladı o yüzden endişelendimCanım geçmiş olsun o bacak ağrısı benim oglanda da var gün içinde çok atlar zıplarsa daha çok oluyor ben de gelişimsel diye düşünüyorum herzaman olmuyor
Tadını çıkar canım ben hiç kayınvalidenin evinde misafir olamadım ya kayın peder yemekleri yapıyor yada istediğiniz gibi yapın kızım deyip kv kenara çekiliyor deniz nasıl kalabalık değil mi bizde bayramdan hemen sonra yazlığa gidecez çocukları denize sokmayı istemiyorum ama sakin olup çok ısrar ederlerse mecbur kalabilirimaradın mı canım hemşirenizi. geçmiş olsun
merhaba kızlar . biz tatildeyiz . dün ve bugün denize gittik .
yeme içme işleri misafirim . yiyorum az az . yine de pilav ya da börek vs olursa tabağıma alıyorum biraz . eğer çok ısrar ederlerse alıyorum .
genelde almayacağımı direkt söylüyorum .
baştan bilsinler . gerçi 17 yıllık gelinim ama hala ısrar var .
öyle işte.
sebze yemeği de bol yapıyor çok şükür. bu akşam sebzeli et ve pilav var . yoğurt .
sebzeli et alacağım . ekmekle yerim . karp uz da keseriz bence.
büyüme ağrıları olur . bunlar ara ara nadir olur . sık sık olmaz . takip edersin kuzum .Bizimde herzaman olmuyordu ara sıra olunca bende fazla atlayıp zıplamasına bağlıyordum ama birkaç akşamdır her gece bacaklarım ağrıyor diye ağlamaya başladı o yüzden endişelendim
Deniz görmeyi çok özledim iyi geldi
canım kimse kimsenin sosyal mesafesine girmiyor . denizde rahatlıkla 15 mt aralık oluyor . otururken .Tadını çıkar canım ben hiç kayınvalidenin evinde misafir olamadım ya kayın peder yemekleri yapıyor yada istediğiniz gibi yapın kızım deyip kv kenara çekiliyor deniz nasıl kalabalık değil mi bizde bayramdan hemen sonra yazlığa gidecez çocukları denize sokmayı istemiyorum ama sakin olup çok ısrar ederlerse mecbur kalabilirim
Atamadm daha mesaj atıcam şimdiaradın mı canım hemşirenizi. geçmiş olsun
yeme içme işleri misafirim . yiyorum az az . yine de pilav ya da börek vs olursa tabağıma alıyorum biraz . eğer çok ısrar ederlerse alıyorum .
öyle işte.
sebze yemeği de bol yapıyor çok şükür. bu akşam sebzeli et ve pilav var . yoğurt .
canim seni soracsktim tatile gttigini bliyordum dedimki yerlessin gelir demirleke dedim icimden ahaha resim att bol bol insallah bnde ayin 15 ve 16 sinda orayadayim izmire gecmeden oncearadın mı canım hemşirenizi. geçmiş olsun
öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?