Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar süpersiniz,hepinizi tebrik ederim

listeye girer girmez birinci oldum yuppiiii :122::122::124::119::119:

cok mutlu oldum canlarm begendıgınız ıcın

kızlar yıkmıssınız ortalıgı yahu süpersiniz hepinizi tebrik ediyorum

canımcım olsun kalabalık olalım diye hatırlattım..birdy de telaşeden unutmuş..bari tartıl da cumaya giden kiloyu bil canımcım..

iyi hafta sonları dilerimmm............

bugün evi sildim süpürdüm ardından 2 mil leslie.. iyi ter attım valla aferin bana

sonrasında akşama mangal yapıcaz hazırlıkları tamamladım etleri marine ettim..ohh yoruldum şimdi de oturdum müzik dinliyorum..

sabah

bol soğan biber maydanoz ve peynirli omlet
yoğurt
ceviz ve 1 gün kurusu

canımcım olsun kalabalık olalım diye hatırlattım..birdy de telaşeden unutmuş..bari tartıl da cumaya giden kiloyu bil canımcım..

Bugün iftardan önce tartılayım canım,gerçi korkuyorum tartıya çıkmaya,geçen cumadan beri hiç tartılmadım,bakıcaz artık

Oh mis gibi olmuştur,ellerine sağlık

Afiyet olsun canım

Son düzenleme:

Bugün iftardan önce tartılayım canım,gerçi korkuyorum tartıya çıkmaya,geçen cumadan beri hiç tartılmadım,bakıcaz artık

Oh mis gibi olmuştur,ellerine sağlık

Afiyet olsun canım

korkma tartıl tartıl..gidecek o kilolar başka yolu yok

Cuma listesindeki şampiyonları tebrik eder başarılarınızın devamını canı gönülden dilerim

Muhtarım arada geliyorum siz çıkmış oluyosunuz beni biliyosunuz her zaman imkanım olmuyor tek tesellim millet tatil ve ramazan modunda inşallah eylülde ıssız topik şenlenir

Herkes iyidir umarım Birdy 25 temmuzda göz muayenesi olacaktı haber varmı ?

Çiğdemin dedesi nasıl ? umarım daha iyidir.

Başka sağlık problemleri ile uğraşan varmı bilmiyorum, varsa çok geçmiş olsun Allah şifasını versin diyorum

Ben tatilde melesef iftar nedeniyle geç yedim, pide ve tatlılardan yedim ve dijitalli baskül olmadığı için tam olarak bilmiyorum ama en az 1.5 kilo almıştım sonra işbaşı yaptım 4 gün boyunca sabah işyerinde galeta ve peynir akşamda karataya uygun yemek yiyip ev işi ve yürüyüşle destekledim bu sabah 62.5 gördüm açıkcası inanamadım bence sıcaklardan çok terleyip su atıyorum ayrıca yine 2 aydır regl yok ateş basmaları çok normalden fazla terliyorum ama her zamankinden fazlada su içiyorum bugün geç kahvaltı yapıp evi silip süpürüp alışveriş bahanesiyle dışarda 3 saat dolandım geldim önce kahve eşliğinde bitter çikolata yedim sonra yemek hazırladım yedik ve şimdi çay eşliğinde buradayım

selam canım..yine kaçırmışım seni..çiğdemden daha haber alamadım..birdy tahmin ettiği gibi glakom teşhisi konmuş ve en kısa sürede tedaviye başlayacakmış..neyseki erken teşhis..Allah ihtiyacı olan herkese şifa versin..

kaçamak yaptığım ve regl olmadığım halde toparladım diyosun..tebrikler canım..umarım eylülde herkesler gelir de eski neşeli muhabbetli halimize döneriz...

iftarda yediklerim

1 tabak sebzeli etli güveç
yarım kase kırmızı mercimek çorbası
salata

sonra 5 tane hurma 1 tane tatlı
3 bardak çay
yarımçay bardağı kadar fındık

Son düzenleme:
2. öğünüm

mangalda
tavuk, mantar,hellim peyniri ve sucuk şiş 5 tane
4 köfte
şalgam suyu
yoğurt
semizotu salatası

ardından çay çayyy..

slm benide listeye eklermisiniz
hoşgeldin aramıza..tabii eklerim..9 ağustosta cuma listesinde olursun canım..kurallarımız ilk sayfada yazıyor..orada yardımcı menü linkleri de var..
başarılar

iftarda yediklerim

1 tabak sebzeli etli güveç
yarım kase kırmızı mercimek çorbası
salata

sonra 5 tane hurma 1 tane tatlı
3 bardak çay
yarımçay bardağı kadar fındık

tatlı dışında menü gayet güzel..afiyet olsun..

Son düzenleme:
merhaba karatay güzelleri .. nasilsiniz ??

Ben iki gündür ugruyamadim kizlar ..
grup liderimiz aradi bugun hic hemsiremiz yok gelirmisin dediler sabah saatin yedisinde kalktim giyindim gittim.
Sonra ki gun yani bu gun de aksam gorevim var idi .. yoruldum acikcasi yogun gunler gecirdim fakat ev odevim bi derdim olmadigi icin zihnen rahatim ..

Hocamizin son kitabi elimin altinda fakat baslayamadim .. insallah baslayacagim ..
Ramazan hayirlisi ile bitsin de insallah ..

Ramazan da karatay genel olarak iyi ve yerinde gidiyor 0 kacamak ile durmak yok kilo vermeye devam bu arada aaa bugun cuma tartilacaktik ben unuttum pardon kizlar ya .. ama onumuzde ki hafta soz ! zaten galiba sanirsam ben yapcam listeyi size ilk orada nasil tonton oldugumu gosterecegim ..

Ramazana ve uzunnnn sure acliga bagli olarak sag tarafimda bosum da bir sancim var bir kac gundur nedenini bilmiyorum ama acliga ve susuzluga bagli olarak diye dusunuyorum..

Simdi rahat rahat Strar da bir erkek bir kadin i izliyorum

Hanımlar bu elbiseye oldum bittim bulursam alacağım yalan dünya 56. Bölüm nurhayatin elbisesi bilen var mı acaba hangi marka nereden nasıl temin edebilirim ??
yardimci olursanız cok sevinirim

Eklentiler

• $image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 47
tebrik ederim kizlar sizleri .. basarilarinizin devamini dilerim ve darisi basima insalllllllahhhhhhhhh
26 temmuz 2013 Liste Bildirimi
kilo verenler
1.PINAR:---%2.941
2.GÜLERYÜZ:---%2.857
3.LEYLAK84:---%1.428
4.SERSUM:---%1.342
5.FİLİZTOPRAK:---%0.845
6.SERPP:---%0.144

aynı kalan
1.kardelen:%0

haftanın ayıbı
1.İHYA:+++%0.235

iftara büyük civcivin yanına polatlıya gittik süpriz yaptık ona çorba pide yedim (karışık) kaçamak oldu ama yarın iftardan sonra yürüyüşlere başlayacam artık sahura klasik kahvaltı ufak ergenyusda bana uyacak 2 kilo aldım yemeyecegim demeye başladı

cuma sabah
2 dilim peynir
salatalık domates
5 zeytin

cuma akşam
balık ve salata

dün sabah
sadece 2 fincan filtre kahve içtim

dün akşam
patlıcanlı kebap
ayran

bu sabah
1 kase yoğurt
domates salatalık
8 zeytin

evet canım farkındayım tatlı yok artık:)

sahurda yedklerım

1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalık 1 tane domates
1 kase yeşilmercimekli yogurtlu soğuk çorba
peynir 3 tane zeytin
ve limonlu su

ve akşamda egzersiz yaptım,bisiklete bindim

Son düzenleme:
dünkü iftar yemeğim

kuru fasulye pilav vardı
tabisi pilav yemedim
aslında kuru fasulyede çok az yedim
bir önceki yemek vardı bitsin diye onu yedim o da çok azdı
salata yedim iştahım iyice azldı kızlar
akşama kadar oruç tutuyoz iftarda yiyesim gelmiyo
neyse sahurda

1 adet pişmiş yufka araya peynir zeytin öle yedim
1 yumurta çayyyy ceviz fındık
2 bardak büyük su
bu akşam alış veriş işlerimiz var iftarıda dışarda yapıcağız nasipse
regli bekliyorum hala kızlar öpüyorum canlarım

selam tatlım..yoğunsun yine..ama okul yok nasılsa..

tebrikler valla 0 kaçamakla gidiyorsun..bu arada geçmiş olsun canım..böbrekler susuzluktan ağrı yapabilir dikkat et..

tatlım senin liste sırana daha 2 kişi var önünde..16 ağustosta canım senin sıran stres yapma..ama cumaya gelde listemiz kalabalıklaşsın artık yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…