26 temmuz 2013 Liste Bildirimi
kilo verenler
1.PINAR:---%2.941
2.GÜLERYÜZ:---%2.857
3.LEYLAK84:---%1.428
4.SERSUM:---%1.342
5.FİLİZTOPRAK:---%0.845
6.SERPP:---%0.144
aynı kalan
1.kardelen:%0
haftanın ayıbı
1.İHYA:+++%0.235
listeye girer girmez birinci oldum yuppiiii :122::122::124::119::119:
cok mutlu oldum canlarm begendıgınız ıcın
kızlar yıkmıssınız ortalıgı yahu süpersiniz hepinizi tebrik ediyorum
canımcım olsun kalabalık olalım diye hatırlattımSelam kızlar,nasılsınız
Kızlar ramazan telaşı,bi türlü giremiyorum,herkesler iyidir umarım,sersumum mesajını yeni gördüm,kilo bildirmeye gelemedim canım,evde değildim ve de tartılamadım canım,haftaya inşallah biraz veririm,bu hafta da artıymışım gibi geliyor,haftaya hayırlısı
canımcım olsun kalabalık olalım diye hatırlattım..birdy de telaşeden unutmuş ..bari tartıl da cumaya giden kiloyu bil canımcım..
iyi hafta sonları dilerimmm............
bugün evi sildim süpürdüm ardından 2 mil leslie..iyi ter attım valla aferin bana
sonrasında akşama mangal yapıcaz hazırlıkları tamamladım etleri marine ettim..ohh yoruldum şimdi de oturdum müzik dinliyorum..
Bugün iftardan önce tartılayım canım,gerçi korkuyorum tartıya çıkmaya,geçen cumadan beri hiç tartılmadım,bakıcaz artık
Oh mis gibi olmuştur,ellerine sağlık
Afiyet olsun canım
Cuma listesindeki şampiyonları tebrik ederbaşarılarınızın devamını canı gönülden dilerim
Muhtarım arada geliyorum siz çıkmış oluyosunuz beni biliyosunuz her zaman imkanım olmuyortek tesellim millet tatil ve ramazan modunda inşallah eylülde ıssız topik şenlenir
Herkes iyidir umarım Birdy 25 temmuzda göz muayenesi olacaktı haber varmı ?
Çiğdemin dedesi nasıl ? umarım daha iyidir.
Başka sağlık problemleri ile uğraşan varmı bilmiyorum, varsa çok geçmiş olsun Allah şifasını versin diyorum
Ben tatilde melesef iftar nedeniyle geç yedim, pide ve tatlılardan yedim ve dijitalli baskül olmadığı için tam olarak bilmiyorum ama en az 1.5 kilo almıştım sonra işbaşı yaptım 4 gün boyunca sabah işyerinde galeta ve peynir akşamda karataya uygun yemek yiyip ev işi ve yürüyüşle destekledim bu sabah 62.5 gördümaçıkcası inanamadım bence sıcaklardan çok terleyip su atıyorum ayrıca yine 2 aydır regl yok ateş basmaları çok normalden fazla terliyorum ama her zamankinden fazlada su içiyorum bugün geç kahvaltı yapıp evi silip süpürüp alışveriş bahanesiyle dışarda 3 saat dolandım geldim önce kahve eşliğinde bitter çikolata yedim sonra yemek hazırladım yedik ve şimdi çay eşliğinde buradayım
hoşgeldin aramıza..slm benide listeye eklermisiniz
iftarda yediklerim
1 tabak sebzeli etli güveç
yarım kase kırmızı mercimek çorbası
salata
sonra 5 tane hurma 1 tane tatlı
3 bardak çay
yarımçay bardağı kadar fındık
26 temmuz 2013 Liste Bildirimi
kilo verenler
1.PINAR:---%2.941
2.GÜLERYÜZ:---%2.857
3.LEYLAK84:---%1.428
4.SERSUM:---%1.342
5.FİLİZTOPRAK:---%0.845
6.SERPP:---%0.144
aynı kalan
1.kardelen:%0
haftanın ayıbı
1.İHYA:+++%0.235
hoşgeldin aramıza..tabii eklerim. .9 ağustosta cuma listesinde olursun canım ..kurallarımız ilk sayfada yazıyor..orada yardımcı menü linkleri de var..
başarılar
tatlı dışında menü gayet güzel..afiyet olsun..
selam tatlım.merhaba karatay güzelleri .. nasilsiniz ??
Ben iki gündür ugruyamadim kizlar ..
grup liderimiz aradi bugun hic hemsiremiz yok gelirmisin dediler sabah saatin yedisinde kalktim giyindim gittim.
Sonra ki gun yani bu gun de aksam gorevim var idi .. yoruldum acikcasi yogun gunler gecirdim fakat ev odevim bi derdim olmadigi icin zihnen rahatim ..
Hocamizin son kitabi elimin altinda fakat baslayamadim .. insallah baslayacagim ..
Ramazan hayirlisi ile bitsin de insallah ..
Ramazan da karatay genel olarak iyi ve yerinde gidiyor 0 kacamak ile durmak yok kilo vermeye devam bu arada aaa bugun cuma tartilacaktik ben unuttum pardon kizlar ya .. ama onumuzde ki hafta soz ! zaten galiba sanirsam ben yapcam listeyi size ilk orada nasil tonton oldugumu gosterecegim ..
Ramazana ve uzunnnn sure acliga bagli olarak sag tarafimda bosum da bir sancim var bir kac gundur nedenini bilmiyorum ama acliga ve susuzluga bagli olarak diye dusunuyorum..
Simdi rahat rahat Strar da bir erkek bir kadin i izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?