çorba salata köfte şimdide çayyreglden sonraki ilk oruç ara verince salak gibi oldum hafif başım agrıyor
çorba salata köfte şimdide çayyreglden sonraki ilk oruç ara verince salak gibi oldum hafif başım agrıyor
selam tatlım..yoğunsun yine..ama okul yok nasılsa..
tebrikler valla 0 kaçamakla gidiyorsun..bu arada geçmiş olsun canım ..böbrekler susuzluktan ağrı yapabilir dikkat et..
tatlım senin liste sırana daha 2 kişi var önünde..16 ağustosta canım senin sıran stres yapma..ama cumaya gelde listemiz kalabalıklaşsın artık yavvv
günaydınnnnn , herkese ıyı ve guzel bır hafta dılıyorum.
dun aksam yıne ıftara mısafırlerım vardı. benım hafta sonları rutıne bındı yavramazan boyunca hep mısafır neysee bu gunlerde gecıyor . son hafta sonuna gelıyoruz. Ramazan ı serıfı ozleyecegım
dun cok yemek yapmama gerek kalmadı . oncekı gunde mısafırlerım vardı ve onlara yemek hazırlarken fazlaca yapmıstım kı ertesı gunu de kurtarayım
oncekı yemeklerın yanına sadece tirit yaptım. ve kızlarrr ınanamadım kendımeee. ıftarda corba ıctım. arkasından zeytınyaglıları yemeyıp tırıt yıyeyım yeter dedım ve cok az kurutulmuş ekmek koyarak servıs ettım kendıme . aman Allah ım , butun gece kıvrandım. belkı 5-6 parcadan olusan kurutulmus ekmek (ki toplasan bır dılım bıle etmez) benı mahvettııı.hazımsızlıkkkk , mıdede gaz. mahvoldum. ilk basta anlayamadım ama eşim durumu soyleyınce hak verdım. 2 aydır ekmek yemıyoruz bız ve hafıf seyler ıle beslenıyoruz. azıcık ekmek yıyıyınce mıdee kaldıramadı bunu. ve su an bıle mıdem toparlayamadı kendını. sahurda sıslıkten dolayı su ıcemedım cok ve yanıyorum sımdıburalar cok sıcak artık . Allah sabır versın hepımızee.az kaldı zaten surda son 10 gunun ıcerısındeyız. Rabbım tamamlayabılmeyı nasıp etsın.
hepınıze boll leptınlı haftalaarrr
fırında Patlıcan Kebabı tarifini veriyorum.
Patlıcanlara ilaveten istediğiniz miktarda domates, biber ve kuru soğan baş olarak kabukları soyulmadan yıkanır.
Tepsi 210[SUP]0 [/SUP]de fırına konularak Turboda yaklaşık 40 dakika pişirilir. Biberler diğer sebzelere göre daha çabuk piştiği için son 15 dakikada tepsiye ilave edilir.
Bir patlıcan bir köfte şeklinde çok az zeytin yağla yağlanan tepsiye patlıcanlar dizilir.Tepsinin ortasında kalan boşluğa domatesler ortadan ikiye bölünerek, soğanlar bütün olarak konur.
Hanımlar bu elbiseye oldum bittim bulursam alacağım yalan dünya 56. Bölüm nurhayatin elbisesi bilen var mı acaba hangi marka nereden nasıl temin edebilirim ??
yardimci olursanız cok sevinirim
ipek yola baktim canim ama malesef bulamadim simdi senin onerdigin siteye soracagim cok optumgenellikle ipekyol giyiniyor ama ondagördüm diye bi blog var oraya bi bak yoksa blog sahibesine sorabilirsin. o kesin bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?