Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi pazarlar....
sabah

peynirli omlet
8-9 kiraz
1 gün kurusu
ceviz

2. öğünüm

2 kaşık kuru fasulye
2-3 kaşık yumurtalı pazı kavurma
yoğurt
2 köfte
şalgam suyu

2 mil leslie cepte

Slm kızlar ,
Dün yazamadım size , Nasılsıniz keyifler nasıl ?
Dün iftara misafirlerim vardı , baya yogun ve yorgun bir gündu benim için . Misafirler gece 1de gidince bizde sahurdan sonra 6 da uyuduk :)
Neysee , Dün iftara mercimek çorbası , fırında patlıcan Musakka , biber dolması , pilav ,börülce salatası , yeşil salata , karpuz ve tatlı olarak incir dondurması yaptım . Peki ben bunlari yedim mi Hayır yiyemëdim. Çok sıcaktı dün buralar . Orucu 2 büyük bardak su ile açınca şiştim . Çorba ve 1 kaşık Musakka yedim . Sonradan da bir kase tatlı . Tatlı zaten karatay usulü olduğu için rahatım :) neyse kızlar ben kaçar , iftara yine misafir var . Hepinize güzel haftasonları diliyorum

sonunda reglim geldi sevindim ama oruçluydum yinede bozmadım çünkü geç geldi
zaten ben bozamam tedirgin olurum erkende olsa bozmazdım artık hafta sonu şişmeyeyimde tartıda nolcak bakalım
kızlar bayram tatilinde eşimi pek tutamıyorum biyerlere gitmeye kalkıyo herhalde 4 gün buralarda olamam
fikir değiştirmesse çanakkale ye gidelim diyor bakalım nasip
yeme şeklimi aynı düşünüyorum iftar sahur bizimkinleri yalnız bırakmıyayım aralarda ayran ,su içerim
kendinize cici bakınnnnnn

çorba salata köfte şimdide çayy reglden sonraki ilk oruç ara verince salak gibi oldum hafif başım agrıyor

çorba salata köfte şimdide çayy reglden sonraki ilk oruç ara verince salak gibi oldum hafif başım agrıyor

aynen canım benımde oncekı gun ılk orucumdu . cok kotu oluyor ınsan . hemen herseyı agzıma atacak gıbı oluyrm ben ,su ıcesım gelıyor bardak elımde yakalıyrm kendımı

günaydınnnnn , herkese ıyı ve guzel bır hafta dılıyorum.

dun aksam yıne ıftara mısafırlerım vardı. benım hafta sonları rutıne bındı yav ramazan boyunca hep mısafır neysee bu gunlerde gecıyor . son hafta sonuna gelıyoruz. Ramazan ı serıfı ozleyecegım
dun cok yemek yapmama gerek kalmadı . oncekı gunde mısafırlerım vardı ve onlara yemek hazırlarken fazlaca yapmıstım kı ertesı gunu de kurtarayım
oncekı yemeklerın yanına sadece tirit yaptım. ve kızlarrr ınanamadım kendımeee. ıftarda corba ıctım. arkasından zeytınyaglıları yemeyıp tırıt yıyeyım yeter dedım ve cok az kurutulmuş ekmek koyarak servıs ettım kendıme . aman Allah ım , butun gece kıvrandım. belkı 5-6 parcadan olusan kurutulmus ekmek (ki toplasan bır dılım bıle etmez) benı mahvettııı.hazımsızlıkkkk , mıdede gaz. mahvoldum. ilk basta anlayamadım ama eşim durumu soyleyınce hak verdım. 2 aydır ekmek yemıyoruz bız ve hafıf seyler ıle beslenıyoruz. azıcık ekmek yıyıyınce mıdee kaldıramadı bunu. ve su an bıle mıdem toparlayamadı kendını. sahurda sıslıkten dolayı su ıcemedım cok ve yanıyorum sımdı buralar cok sıcak artık . Allah sabır versın hepımızee.az kaldı zaten surda son 10 gunun ıcerısındeyız. Rabbım tamamlayabılmeyı nasıp etsın.

hepınıze boll leptınlı haftalaarrr

selam kızlar...uzun bir izin dönemim oldu... epeydir gelemedim...:26: :26: :26:
aranıza almayı kabul ederseniz tekrar menü ve kilo bildirimi yapmak istiyorum...

en son 7 haziran da bildirim yapmışım.83,9 kg mışım

bugün itibariyle ... 79,2 kg mım.
sevgiler...

selam canim ..
tesekkur ederim.. evet cok yogunum dun de aksamciydim eve geldim ezan okundu iftar actik vallahi ramazan is oruc cok cok zor burada gunler cok uzuuuuuunn o neden ile .. yoruyor beni ..

Okey 16 ags. cok iyi benim icin..

Insallah cumaya yeni cizelge ile gelecegim .. ve insallah cuma gunu vree imdir

canım mide hafif yemeye alışıyor uzun sürede ekmek yemeyınce insan mahvoluyor aynı durumu bende yaşadım geçenlerde midem şişti ve ağırık çöktü üzerime yatıp durdum inan :)

“fırında Patlıcan Kebabı” tarifini veriyorum.

Dört adet orta boy patlıcan alınır, yıkanır.

750 gr kıyma kafi miktarda, damak zevkinize göre tuz ve karabiberle yoğrulur.

Patlıcanlara ilaveten istediğiniz miktarda domates, biber ve kuru soğan baş olarak kabukları soyulmadan yıkanır.

Bir patlıcan bir köfte şeklinde çok az zeytin yağla yağlanan tepsiye patlıcanlar dizilir.Tepsinin ortasında kalan boşluğa domatesler ortadan ikiye bölünerek, soğanlar bütün olarak konur.
Tepsi 210[SUP]0 [/SUP]de fırına konularak Turbo’da yaklaşık 40 dakika pişirilir. Biberler diğer sebzelere göre daha çabuk piştiği için son 15 dakikada tepsiye ilave edilir.

Pişen patlıcan kebabı fırından çıkarıldıktan sonra bir örtüyle, ki biz ona sofra bezi diyoruz, sarılır ve on beş dakika kadar dinlendirilerek terletilir.

sahurda yediklerim

1 kase çorba
domates salatalık
omlet zeytin
peynir
fındık
2 tane taze incir küçük salkım üzüm

meyve yasak ama oruç olduğu için malum canım çekti

aynen bu kebabı bende yapıyorum hem çok hafif hemde süperrrr ellerine sağlık canım

selamlar.cuma günü bildirimi açıkcası unuttum

ama ramazan benim için diyete çok dikkat edilmiştir diyemem.kısıtlı zamanda ne bulursam yedim.çşükür kilo artışım yok ama eksi de yok.ramazanı sabit tamamlayacağım galiba.

son hafta regl olacağım.belki ozaman biraz dikkat edebilirim.

herkese kjolay geldsinnnn

Hanımlar bu elbiseye oldum bittim bulursam alacağım yalan dünya 56. Bölüm nurhayatin elbisesi bilen var mı acaba hangi marka nereden nasıl temin edebilirim ??
yardimci olursanız cok sevinirim

genellikle ipekyol giyiniyor ama ondagördüm diye bi blog var oraya bi bak yoksa blog sahibesine sorabilirsin. o kesin bilir

dün akşam

tavuk sote
ayran
salata

bu sabah

çerez
şeftali
yoğurt

dün sabahtan beri yollardaydım, şu an İngiltere'deyim anca odama yerleştim ve bilgisayarımı açabildim, acayip yoruluyorum, devamlı oraya buraya git, o eksik bu eksik, elimde haritayla dolanıp devamlı kayboluyorum sağolsun İngilizler kendi çocuklarıymışım gibi beni otele kadar bırakıyorlar

henüz bir okula falan da yazılmadım, spor salonuna da yazılmadım, bir iki haftam zaten koşturmayla geçecek, kendimi günlük ağır spor yapıyormuşum gibi hissediyorum bayağı da zayıfladım ama tartım yok henüz alamadım, umarım cuma gününe kadar bir yerlerde tartı bulabilirim:112:

cuma günü tartılsam da 63 çıksam keşke.

[h=2]Kaymaklı Bulgur Pilavı
[/h]

[h=3]Yapılışı[/h] Yeşil mercimek ve bulgurun kaymakla bir arada kullanılması bu tarife inanılmaz bir lezzet katmış. Köpüren kaymağa ilave edilen baharatlar kaymağın o nefis tadını içine çekip, pilavla birleşince sonuç mükemmel oluyor, bende bu sebepten ayın tarifi olarak seçmek istedim.

Önce 1 çay bardağı yeşil mercimeği üzerini geçene kadar suyla haşlayın. 1 adet soğanı valso’da çekin ve 1 adet kapya biberi küp küp doğrayın. Tencereye 1 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyip , soğan ve biberleri kavurun. Daha sonra haşlanmış mercimeği de ilave edip, üzerine iki buçuk bardak sıcak su ve ağız tadınıza göre tuz ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp ocağın altını orta harlı ateşe getirin. Kaynamaya başladıktan sonra da altını kısın.

Diğer yandan ufak bir tavada 2 çorba kaşığı kaymağı eritip, iyice köpürtün. Üzerindeki oluşan köpükleri almayın. Ocağın altını kapatıp 1’er çorba kaşığı nane ve pul biber ile 1 tatlı kaşığı karabiber eklenir. Bu baharatları pişmekte olan pilavın üzerine gezdirin ve demlenmeye bırakın.

[h=3]Malzemeler[/h]
  • 1 su bardağı pilavlık bulgur
  • Üzerine 1 parmak geçene kadar su
  • 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 orta boy soğan
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 çorba kaşığı kaymak
  • 1 çorba kaşığı nane
  • 1 çorba kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…