hoşgeldin canımselam kızlar...uzun bir izin dönemim oldu... epeydir gelemedim...:26: :26: :26:
aranıza almayı kabul ederseniz tekrar menü ve kilo bildirimi yapmak istiyorum...
en son 7 haziran da bildirim yapmışım.83,9 kg mışım
bugün itibariyle ... 79,2 kg mım.
sevgiler...
Allah yardımcınız olsun canımselam canim ..
tesekkur ederim.. evet cok yogunum dun de aksamciydim eve geldim ezan okundu iftar actik vallahi ramazan is oruc cok cok zor burada gunler cok uzuuuuuunn o neden ile .. yoruyor beni ..
Okey 16 ags. cok iyi benim icin..
Insallah cumaya yeni cizelge ile gelecegim .. ve insallah cuma gunu vree imdir
negüzel işte canım..bir de ingilizlere soğuk derler..sahiplenmişler senidün sabahtan beri yollardaydım, şu an İngiltere'deyim anca odama yerleştim ve bilgisayarımı açabildim, acayip yoruluyorum, devamlı oraya buraya git, o eksik bu eksik, elimde haritayla dolanıp devamlı kayboluyorumsağolsun İngilizler kendi çocuklarıymışım gibi beni otele kadar bırakıyorlar
henüz bir okula falan da yazılmadım, spor salonuna da yazılmadım, bir iki haftam zaten koşturmayla geçecek, kendimi günlük ağır spor yapıyormuşum gibi hissediyorumbayağı da zayıfladım ama tartım yok henüz alamadım, umarım cuma gününe kadar bir yerlerde tartı bulabilirim:112:
cuma günü tartılsam da 63 çıksam keşke.
[h=2]Kaymaklı Bulgur Pilavı
[/h] ]
genellikle ipekyol giyiniyor ama ondagördüm diye bi blog var oraya bi bak yoksa blog sahibesine sorabilirsin. o kesin bilir
hoşgeldin canım..bu cuma değil birdaha ki cuma listedesin o zaman. .ekledim seni de..
Allah yardımcınız olsun canım
hadi bakalım cumaya süper bi sonuç olur inşallah
negüzel işte canım..bir de ingilizlere soğuk derler..sahiplenmişler seni
ben seni türkiye de sanıyordum.:44::44:.harika gez bakalım..biz de eşimle ingiltereye gitmeyi özellikle o muhteşem şatoları gezmeyi çok istiyoruz. .kısmet
harika olur eminim..hemmen kaydettim canım sağol
Annnemmmmmm
Selam Hanımlar :) .Ben geldim. Evlendim de geldim :) Özledim sizleri bir bakayım dedim :) Nasılsınız iyisinizdir umarım.
Ben Gayet iyiyim güzel bir düğünün ardından eşimle evimizdeyiz :) Ramazan da güzel geçiyor. Sizlerinde öyledir umarım.
Kimler ne yaptı , ne kadar kilo verdi? Ben hala kilomu koruyorum çok şükür. 59.5-60Ama biraz vermeliyim. Göbek özellikle :)
Neyse artık arada uğrarım yanınıza
hahahhahhhaaaahaaa gercekten BOMBA gibi geliyorum canim aldik tatilde kilolari simdi de ramazan Allah sonumuzu hayir etsin ama biliyorum ki Karatay ile geldikleri gibi gidecekler !
dünkü iftar yemeğim dışardaydık
ekmeksiz döner yedim salata soda
3 çatal künefe yedim sebebi anlaşıldı regl oldum tabisi
eşimle sahurda yedim oruca niyetlenmesemde böle devam edicem
2 adet pişi 2 dilim karpuz peynir çayyyyyy
bu aralar sapıttım abuk sabuk yiyorum
bu akşamda kuru fasulye mercimek çorbası salata
burma kadayıf yedim pişmanmıyım pişmanım offfffff şu regl geç geldi tam geldi
artık dikkat etmem lazım kiloda artış yok ama böyle böyle almadıkmı zaten kiloları
ayrıca saat 11 de kuaföre gittik kızımla kızımın saçlarını katlı kestirdik
bende kestirdim boyattım sarıları kapattırdım orta kumral oldu iyice oturunca boya
5-6 tane paket attırıcam daha doğal olacak tanıdığım yere gittim bu sefer
ölen de 1 tane ayran içtim ve suuuuu
şimdide çayyyyyyy
ben bugun ıftarda kaçamk yaptım mantı yedim kızlar ama 1 senedir yememiştim hiç(
saat 23.30 2 mil leslie
herkese iyi geceler bol leptinlerrr
korkma tartıl tartıl..gidecek o kilolar başka yolu yok
sağol canım..hepberaber inşallahmaşallahın var canım izne kadar iyice vereceksin kiloları bu azimle
sahurda klasik kahvaltı biraz pastırma biraz böğürtlen ceviz ve olmazsa olmaz çayyyyy
bak cicim yavaş yavaş gidiyor daha ne olsun.Sağol bitanem,inşallah hepimizin gidecek
O gün tartıldım canım,69.2 çıktım,geçen cuma da 69.9 dum,şimdi gene acayip şişim ,pek dikkat edemiyorum,hayırlısı
sahurda yediklerim
3 tane içli köfte
domates peynir
yerfıstığı ve çayyy
bu sefer kurtardım galiba:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?