Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin canım ..bu cuma değil birdaha ki cuma listedesin o zaman..ekledim seni de..
Allah yardımcınız olsun canım
hadi bakalım cumaya süper bi sonuç olur inşallah

negüzel işte canım..bir de ingilizlere soğuk derler..sahiplenmişler seni
ben seni türkiye de sanıyordum.:44::44:.harika gez bakalım..biz de eşimle ingiltereye gitmeyi özellikle o muhteşem şatoları gezmeyi çok istiyoruz..kısmet

[h=2]Kaymaklı Bulgur Pilavı
[/h] ]

harika olur eminim..hemmen kaydettim canım sağol

Annnemmmmmm

Selam Hanımlar :) .Ben geldim. Evlendim de geldim :) Özledim sizleri bir bakayım dedim :) Nasılsınız iyisinizdir umarım.
Ben Gayet iyiyim güzel bir düğünün ardından eşimle evimizdeyiz :) Ramazan da güzel geçiyor. Sizlerinde öyledir umarım.
Kimler ne yaptı , ne kadar kilo verdi? Ben hala kilomu koruyorum çok şükür. 59.5-60 Ama biraz vermeliyim. Göbek özellikle :)

Neyse artık arada uğrarım yanınıza

hahahhahhhaaaahaaa gercekten BOMBA gibi geliyorum canim aldik tatilde kilolari simdi de ramazan Allah sonumuzu hayir etsin ama biliyorum ki Karatay ile geldikleri gibi gidecekler !
genellikle ipekyol giyiniyor ama ondagördüm diye bi blog var oraya bi bak yoksa blog sahibesine sorabilirsin. o kesin bilir

[h=2]Zeytinyağlı Yeşil Mercimek
[/h]

[h=3]Malzemeler
[/h]
  • 2 su bardağı yeşil mercimek
  • 4 su bardağı su
  • 1 adet orta boy soğan
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet patates
  • 3 adet domates
  • Yarım demet maydanoz
  • 3 adet sivri biber
  • Tuz
  • Karabiber

[h=3]Yapılışı[/h] Yıkanmış mercimeği bol su ile bir gece öncesinden ıslatın. Suyunu süzün ve 4 su bardağı su ile orta ateşte 15 dakika pişirin. Ayrı bir kapta yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağı ile birlikte hafif kavurun. Soyulmuş ve küp doğranmış patates ile domatesi ilave edin. 1-2 dakika çevirdikten sonra, mercimeğin içine katın. Mercimek yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Ocağın altını kapattıktan sonra, tuz ile karabiber ilave edip, karıştırın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz ve sivri biber ekleyin. 10 dakika dinlendir-dikten sonra servis tabağına boşaltın. Soğuduktan sonra servis yapın.

Bu orjinal tarif bu tarifte patates var ama ben koymadan yapiyorum ! biraz Karataya uyarliyorum

Son düzenleme:
[h=2]Bulgurlu Kabak
[/h]

[h=3]Malzemeler[/h]
  • 1 çay bardağı pilavlık bulgur
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 4 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 2 adet kırmızı soğan
  • 6 adet kabak
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 5- 6 dal taze kişniş
  • Tuz
  • Pulbiber

[h=3]Yapılışı[/h] Bulguru bir kaba alıp üzerine sıcak su ekleyin ve 20 dakika bekletin. Sıvıyağı bir tencereye alıp piyazlık doğranmış soğanı kavurun. Üzerine bir parmak genişliğinde ve üç parmak uzunluğunda doğranmış kabakları ilave edin. Bulgur, nohut, tuz ve pulbiber ilave edip, kapağını kapatın. Kısık ateşte ara sıra tencereyi sallayarak 10 dakika pişirin. Suyu ekleyip kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Kıyılmış taze kişniş serperek servis yapın.

yavlummm benimmmm..hoşgeldin beyaaa...Allah ömür boyu mutluluklar versin bitanem...
biz de özledik seni..uğra bak arda özletme fazla

hahahhahhhaaaahaaa gercekten BOMBA gibi geliyorum canim aldik tatilde kilolari simdi de ramazan Allah sonumuzu hayir etsin ama biliyorum ki Karatay ile geldikleri gibi gidecekler !
:13::13::13::13:

sabah
2 gün kurusu
badem
3-4 çekirdekli kuru üzüm

2. öğün

bol yeşil soğanlı hamsi buğulama
şalgam suyu

arada 1 sade maden suyu

akşam yemiyecektim karşı komşum çiğköfte yapmış ..çok da güzel yapmış..3 adet çiğköfte ve çayyy

bu arada kocama yaptığım hamurun ve künefenin tadına bile bakmadım aferin bana

Son düzenleme:
öğlen 2 mil leslie..

gece yatmadan da yapmayı umuyorum bakalım

dünkü iftar yemeğim dışardaydık
ekmeksiz döner yedim salata soda
3 çatal künefe yedim sebebi anlaşıldı regl oldum tabisi
eşimle sahurda yedim oruca niyetlenmesemde böle devam edicem
2 adet pişi 2 dilim karpuz peynir çayyyyyy
bu aralar sapıttım abuk sabuk yiyorum
bu akşamda kuru fasulye mercimek çorbası salata
burma kadayıf yedim pişmanmıyım pişmanım offfffff şu regl geç geldi tam geldi
artık dikkat etmem lazım kiloda artış yok ama böyle böyle almadıkmı zaten kiloları
ayrıca saat 11 de kuaföre gittik kızımla kızımın saçlarını katlı kestirdik
bende kestirdim boyattım sarıları kapattırdım orta kumral oldu iyice oturunca boya
5-6 tane paket attırıcam daha doğal olacak tanıdığım yere gittim bu sefer
ölen de 1 tane ayran içtim ve suuuuu
şimdide çayyyyyyy

filizcim sana da çanta
güle güle kullanın saçlarınızı
ben bugun ıftarda kaçamk yaptım mantı yedim kızlar ama 1 senedir yememiştim hiç(

olan olmuş ama topiğimizin kuralı kaçamağa çanta geliyo

maşallahın var canım izne kadar iyice vereceksin kiloları bu azimle

sahurda klasik kahvaltı biraz pastırma biraz böğürtlen ceviz ve olmazsa olmaz çayyyyy
sağol canım..hepberaber inşallah
afiyet olsun

Sağol bitanem,inşallah hepimizin gidecek

O gün tartıldım canım,69.2 çıktım,geçen cuma da 69.9 dum,şimdi gene acayip şişim ,pek dikkat edemiyorum,hayırlısı
bak cicim yavaş yavaş gidiyor daha ne olsun..tut bira kendini
sahurda yediklerim

3 tane içli köfte
domates peynir
yerfıstığı ve çayyy

bu sefer kurtardım galiba:))))
harika menü ..canım öğünlerine yoğurt ya da ayran eklersen daha iyi olur..yoğurdun yağ yakıcı özelliğini unutmamalı.. afiyet olsun.

sabah alışverişe giderken 1 km yürüyüş..

gelince 2 mil leslie 4 km cepte..

şimdi de kahvaltımı yapıyorum..

kahvaltım..

pastırmalı omlet
peynir zeytin
domates
ceviz
yoğurt
çay çayyy

slm kızlar,
valla bugun canım hıc bısey ıstemıyor. topıgı de sabah bı okudum yazmak ıstemedı canım .uyku gozumden akıyordu. basımı masaya koymustum 5 dk uyumusum o bana cok ıyı geldı. uyku cok onemlı , calısırken uykusuz kalmak hele kı berbat bısey . şimdi evde olup mısss gıbı uyumak vardııı.

dün kayınvaldemlerde ıftar davetı vardı bızde oradaydık halıyle. menu baya kabarıktı ama ben yedıklerımı yazayım:
-2-3 kasık sehrıye corbası
-2-3 kasık nohut yemegı (cok lezzetlıydı ama yasak oldugu ıcın cok cok az yedım)
-bıraz patlıcan yemegı
-salata
-1 tatlı kasıgıda höşmerim tatlısı yedım.içim gıttııı ama daha fazla yemedım.hazır kılo vermeye baslamısken rıske atmak ıstemedım.

akşama yemegım de yok yemek yapacak halde yok . eve gıdıp uyumak ıstıyorum . bakalım ıftara ne yapabılecegım . onuda yarın yazarım.
herkese hayırlı ıftarlar. afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…