saat 23.30 2 mil leslie
herkese iyi geceler bol leptinlerrr
slm kızlar,
valla bugun canım hıc bısey ıstemıyor. topıgı de sabah bı okudum yazmak ıstemedı canım .uyku gozumden akıyordu. basımı masaya koymustum 5 dk uyumusum o bana cok ıyı geldı. uyku cok onemlı , calısırken uykusuz kalmak hele kı berbat bısey . şimdi evde olup mısss gıbı uyumak vardııı.
dün kayınvaldemlerde ıftar davetı vardı bızde oradaydık halıyle. menu baya kabarıktı ama ben yedıklerımı yazayım:
-2-3 kasık sehrıye corbası
-2-3 kasık nohut yemegı (cok lezzetlıydı ama yasak oldugu ıcın cok cok az yedım)
-bıraz patlıcan yemegı
-salata
-1 tatlı kasıgıda höşmerim tatlısı yedım.içim gıttııı ama daha fazla yemedım.hazır kılo vermeye baslamısken rıske atmak ıstemedım.
akşama yemegım de yok yemek yapacak halde yok . eve gıdıp uyumak ıstıyorum . bakalım ıftara ne yapabılecegım . onuda yarın yazarım.
herkese hayırlı ıftarlar.afıyet olsun
harika canımmerhaba karatayin guzel ve ozel kizlari ..
Nasil gidiyor Karatay umarim hersey yolunda ve guzelllerin morelleri yerindedir ..
Benim icin hersey yolunda kendimi kilo vermek icinnnnn cok cok cok motive olmus hissediyorum hedefim 65 insallah ulasacagim ...
Optum kizceler sizleri ..
Leptininiz bol olsunnnnnn
Maasalllah canim harikasin .....
:
sahur yemeğim kahvaltımı eşimle yaptım
2 lokma pide peynir zeytin 2 dilim karpuz
fındık 1 yumurta çayyyyy
aralarda ayran içiyorum kızlar iyi geiyo yemek yemiyorum eşimle yiyeceğim
reglim sanırım cuma bitiyor
bayyyyyyy kızlar
Canim nohut yasak degil icinde ki nisasta dan dolayi dikkatli tuketilmesini oneriyor sevgili hocamiz yoksa fasulye , mercimek gibi baklagillerin hepsinin icinde yuksek nisasta var ama tuketebiliyoruz hem tok tutuyor hem zinde ..
hoşgeldin canım..merhaba kizlar hepinize ben geri döndüüüüüüüüüüümmmmmm
umarim her seyler yolundadir, gitmistir kilocuklar ben gelene kadarbeni sorarsaniz, ben yerimde sayiyorum, kilo vermedim ama cok sükür almadim da, ama yine basliyorum diyetimize kaldigim yerden devam etmeye, hedefe fazla kalmadi
dünkü iftar yemeği
actifray da yapmadım ama teflonda azıcık yağla
patlıcan ,kabak biber kızartması yoğurtlu
3 dilim karpuz
sonrasında çayy azıcık çerez
sahurda
şehriyeli bulgur pilavı
domates salatalık
fındık ceviz
çayyyyyyy
boğazlarım çok kötü şişti eşim gripti sonunda banada bulaştı
iyiki reglim sıcak yeşil çay içtim boğazıma iyi geldi
yutkunmakta bile zorluk çekiyorum kızlar hep aynı yemekler
pc den piraz tarif bakıcam kızlar öptüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?