Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aytanesii canim nasil oldun gittin mi doktora
Gece acile gittim hastanenin biri korono ihtimaline karşı almadı temiz hastaneymis devlet Hastanesi'ne gittim antibiyotik ve ağrı kesici verdi gece kullandm sabah ateşim yoktu şükür biraz halsizlik ve yorgunluk var burada göğsümde ağrı yarına dah iyi olurum inşallah ayrıca merak edip etiketlediğin için de sağolasın canım benim hani menü paylaşmıyormusunuz

Ben de acaba korono mi oldun diye de düşünmüştüm insallah degilsindir ve yarina gecer menu bildiren olmayinca hevesim kaciyor Cuma gunu benden baska kimse kilo da bildirmedi

Ben de acaba korono mi oldun diye de düşünmüştüm insallah degilsindir ve yarina gecer menu bildiren olmayinca hevesim kaciyor Cuma gunu benden baska kimse kilo da bildirmedi
Korono olsa hemen geçmez diye düşünüyorum bir sene içinde öncesinde iki defa geçirince mastit normal birtane ilaç almıştım onun yan etkilerinde göğüs iltihabı da varmış öncesinde geçirmiş olmamda etkili sanırım

Kız bundan sonra senin için menü bildirimi yapacağım aslında buraya gelecek vakit bulamıyorum şimdi okulda başladı benim işim katlandı

Kız bundan sonra senin için menü bildirimi yapacağım aslında buraya gelecek vakit bulamıyorum şimdi okulda başladı benim işim katlandı
Tesekkurler canım ben de oglene kadar kizla ilgileniyorum canli dersi var online yaninda oturup takip ediyorum 1. sinif olunca ogleden sonra da temizlik yemek derken aksam oluyor

Tesekkurler canım ben de oglene kadar kizla ilgileniyorum canli dersi var online yaninda oturup takip ediyorum 1. sinif olunca ogleden sonra da temizlik yemek derken aksam oluyor
Aynen öyle oluyor canım benim oğlanda 1.sınıf bizdede öğlene kadar onun dersiyle geçiyor 2 de küçük olunca dikkat toplamada zorluk çekiyoruz ev işi çok nankör hergün çamaşır makinesi çalışıyor mutfak desen aş evi gibi yemek bulaşık hiç bitmiyor kızımında tam yaramazlık zamanı 2 dk boş bırakmaya gelmiyor 1 saat önce evi süpürdüm sildim çocuklara öğle yemeği yedirdim bulaşıkları mutfağa götürdüm makineye koyup gelene kadar kız bisküvi bulmuş 1 paket çizgiyi un ufak etmiş hwryere saçmış koltuklara sıvamış 16 aylık bebeye ne diyeyim abilere kızdım görmüyor musunuz diye ama onlarda çocuk işte çizgi film e dalmışlar sonra vicdan yaptım kızdığım için kendime kızdım

Şimidiki çoçuklar çok fena aynen karşılık veriyor sinirlenince gelde sinirlenmeye devam et :))) ben kaç gündür süpüremiyorum bile evin halini düşün :) kızlar uygulama da sorun varmı sizdede giremiyorum ordan

Şimdi süpüremiyorum diyorsun ama ilerde süpürmeye mecbur kalacaksın ben bugün salonu 3 defa süpürdüm sildim çocukları yatırdım şimdi yine paspas atacam bu akşam kuruyemiş yediler heryer mısır oldu yine
Ben uygulamadan girmiyorum Google dan giriyorum sorun yaşamadım

Oglen
1 kase patates salatasi

Aksam
1 tabak haşlanmış et suyu corbasi

Cayla 2 catal pasta
Millet dilim dilim yiyor ben sadece tadına baktım dün de pasta vardi dun hic yemedim

Mecbur kalacağımı biliyorum ama şuan hiç halim yok herhalde diğerinde geçti mastit ne illet birşey lesitin sipariş ettim yarına gelirse rahatlatın azıcık antibiyotik kullanmak düzelteceğine başka şeyleri bozuyor öyle kaşınmaya başladm baktm yan etkilerinin başında mantar diyor delirdim bu nedir ya

Oglen
1 kase patates salatasi

Aksam
1 tabak haşlanmış et suyu corbasi

Cayla 2 catal pasta
Millet dilim dilim yiyor ben sadece tadına baktım dün de pasta vardi dun hic yemedim
Maşallah gayet iyisin yarın iyi hissedersem bende paylaşayım antibiyotik kokusu midemi bozuyor yemek yemede zorlanıyorum ekmek yiyemiyorum :))) en iyi tarafı bu ama ondan daha fazla zarar verdiği kesin

Sabah 7:30
Bir küçük kase aşure

Kahvaltı 11 :00
2 yumurta
2 dilim ekmek

Saat 12:00
1 bitki çayı

Saat 13:00
1 sade nescafe
Birkaç tane çizi kraker

Akşam 18:30
Bir kase bezelye yemeği
1 parça tavuk baget
1 kaşık bulgur pilavı

2 kaşık aşure
2 tane hoşbeş
Çay çay çay

Bol bol su

Biliyorum menüm diyetlik değil ama abartmadığımı düşünüyorum Z zeze_35 sana söz verdiğimi hissettiğim için paylaştım

Sagol canim

Ben yine sabah küçük bir kase aşure yedim erken saatlerde
Saat 11
1 avuç fındık
1 sade nescafe

Saat 13
Çocukları beslerken 2-3 kaşık makarna

Yani yine diyetlik pek birşey yok akşama salata balık yiyeceğim

Canim sen o asureyi esine cocuklarina yedir bitsin bir an önce yoksa evde olunca gidip gelip yeniliyor

Öğle
1 armut
Buyuk bir fincan osmanli kahvesi

Akşam
1 tabak dolusu mercimek çorbası
1 kase manti ( normalde yemiceķtim ama oglanla esimden kaldi atilmasin diye yedim pişmanım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…