Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Olur öyle canım bende kaçırdım kesin aldmda korkudan tartılmak istemiyorum inanır mısın hiç canım istemezken yemek yiyorum birşeyler yiyorum bileğim moralimi bozdu kaç zamandır yemediğim helva yiyip durdum ikigündür

Kahvaltida
2 haşlanmış yumurta
2 ceri az koy peyniri
1 dilim tam buğday ekmegi

15.00 de
1 krep durum(arasinda peynir ceri salatalik)

18.00 de
1 tabak mercimek çorbası
1 kupa ayran

Cayla 2 minik kus lokumu

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 61.6
Bu haftaki kilom : 61.2
Aradaki fark: - 400 gr

Diyet stresi olmayinca vermisim veya bitmeyen regl bitince odem de gitmis olabilir sonucta gitmis ama demi

Kahvaltida
2 haşlanmış yumurta
2 ceri az koy peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği

Bu hafta benim cok sacma sapan oldu kilo da veremedigimi gorunce diyet miyet kalmadi ugrasip da olmadığını görünce motivasyon kalmiyor
Canim tam sana yaziyordum moral olsun diye zaten vermissin kuzum masallah

Rumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi :14 Ağustos
Başlangıç kilom: 81,8
Geçen hafta kilom:81,4
Güncel kilom :82,4
Fark: +1000 g
Boy :163

Kızlar çok yoğundum birkaç gündür gelemedim misafirlerim vardı bide perşembe günü mantı yaptık onuda yiyince cumaya hemen +1 kg yansıdı kalıcı olduğunu düşünmüyorum bugün dengelediğimi sanıyorum ama yine hafta sonu geldi off ben bu kısır döngüden çıkamıyorum yarında aşure yapacağım bakliyatları akşamdan pişirdim

Canim yogunken insan ne yedigini bilmiyor ve kiko o sekilde gekiyor dikkat et kuzum

Kızlar çok hastayım gelemiyorum kusura bakmayın mastit oldum galiba gece birden göğsün sızlamaya acımaya başladı sadece kolumun altona gelen yeri gece e gibi de bir titreme tuttu ateşim birden 38 oldu titremem okadar coktu ki kızım uykuya bile dalmdı yanımda akşam muhtemelen acile gidicem habire ateşim çıkıyor daha önce de ikidefa yaşadm o titremeyi ateşi unutmadan yine geldi dua edin bana lütfen

Canım geçmiş olsun sık sık göğüslerini boşalt kantaron veya zeytinyağı ile uzun uzun masaj yap bende daha önce mastit oldum ağrısı sırta ve kola vuruyor kımıldayacak halin olmuyor

Gecmis olsun canım insallah sadece süt kaynaklıdır ve gecer

Canım geçmiş olsun sık sık göğüslerini boşalt kantaron veya zeytinyağı ile uzun uzun masaj yap bende daha önce mastit oldum ağrısı sırta ve kola vuruyor kımıldayacak halin olmuyor
Sağdm canım almasında sorun yok sadece iltihaplanmada olabilir

ahh cnim yaa tum dualarim seninle cok cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…