Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Saat 8:00
Yarım kase aşure

Saat 11
1 avuç fındık
1 sade nescafe

Saat 13
Çocukları beslerken 2-3 kaşık makarna

Saat 14
1 kase kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı

Saat 17
Birkaç bisküvi
Çay çay çay

Saat 19
Çok az balık

Çay
Sade kahve
Küçük salkım üzüm

Günaydınnnn
Sabah 7:30
Bir küçük kase aşure

Kahvaltı 11 :00
2 yumurta
2 dilim ekmek

Saat 12:00
1 bitki çayı
Canim tam seni etiketleyecektim neredeein diye gelmen iyi olmus seni gordugume sevindim sanirim okul telasi bu ara uzak kaldi herkes buradam yavastan otursa duzen toplaniriz

Kahvaltim
2 yumurtali omlet
1 kk kadar tulum peyniri
Yarim domates yarim salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Aytanesii canm simdi daha iyisin insallah
Çok şükür canım beklediğim takviye vitamin dün geldi onu kullanır kullanmaz rahatladım iyikide geldi dün diğer göğüsümede geçmişti şimdi baya hafifledi antibiyotik te kullanıyorum ama birşey yiyemiyorum midem bulanıyor halsizleşiyorum ilaçta halsizlik kaşıntı yapıyor bir ikigün dah sabredicem takviye iyice etki etsin diye bekliyorum sorduğun için sağol canım

Bende kahvaltımı paylaşayım
İki yumurta başladım eşim yedi kalan kırıntıları yedim kül kedisi gibi
Birtane küçük salatalık ve muz doğradım onlarda da yarım kaldı bana
Bunları ekmeksiz yedim baktm halsizlik devam ediyor midemde karışacak bir dilim ekmekle biraz bal kaymak yedim iyice karıştı birazdan birşeyler atıştırmam lazım ilaç vakti geldi alt alta yazamadm kızlar kusura bakmayın bugün böyle oldu

Yarin tarti günü bildirimlerinizi bekliyor olacağım cok bekletmeyin lutfen bu arada bu hafta tartilmadim hic sonuc ne olur bilmiyorum

Bende menümü yazayım
Sabah kahvaltı yapamadım toplantıya gittim

Öğle 13
1 parça fırında tavuk
1 tatlı kaşığı kızılcık marmelatı
1 tatlı kaşığı çokokrem

3 kaşık aşure (sonunda bitti)
1 sade nescafe
Akşam
Bol sebzeli soslu spagetti
1 yemek kaşığı havuç tarator

Bu akşam 45 dk leslie yaptım 12000 adım attım
Z zeze_35 canım sabah tartılacam ama pek beklentim yok tüm hafta aşure yedim haftaya daha güzel beslenme ve sporla güzel sonuçlar almayı ümit ediyorum

Rumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi :14 Ağustos
Başlangıç kilom: 81,8
Geçen hafta kilom :82,4
Güncel kilom :81,2
Fark: - 1200 g
Boy :163

Hiç beklemediğim şaşırtıcı sonuç beni mutlu etti birde şunu istikrarlı hale getirip her hafta bir kilo gitse nasıl güzel olacak. Belki bu hafta çok özenli beslenemesemde kendime yetemeyecek kadar koşturmacalı geçti her ne kadar diyetlik ürünler olmasada hep ölçülü gittiğimi düşünüyorum

Tebrikler canim bazen diyet stresinde olmayınca da gidiyor

Kilo bildirimi
Gecen haftaki kilom: 61.2
Bu haftaaki kilom: 60.7
Aradaki fark: - 500 gr

Ilk defa 60 i gordum cok mutluyum darısı 59 a 58 eee
Süpersin hadi yarışalım haftaya kadar sen 59u bende 79u göreyim ne dersin
Ben gazla çalışıyorum hedef oldu mu yapabiliyorum sadece kilo vermeyi istemek bana yetmiyor

Bu sabah bayat parçalı ekmekler vardı onlardan parça parça tostçuklar yaptım oğlumla beraber yedik miktar veremem ama yaklaşık yarım somona yakın yemişimdir

Süpersin hadi yarışalım haftaya kadar sen 59u bende 79u göreyim ne dersin
Ben gazla çalışıyorum hedef oldu mu yapabiliyorum sadece kilo vermeyi istemek bana yetmiyor
Tamam canım ayy en az 800 gr vermem lazim biraz zor ama hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…