Canim tam seni etiketleyecektim neredeein diye gelmen iyi olmus seni gordugume sevindim sanirim okul telasi bu ara uzak kaldi herkes buradam yavastan otursa duzen toplanirizGünaydınnnn
Sabah 7:30
Bir küçük kase aşure
Kahvaltı 11 :00
2 yumurta
2 dilim ekmek
Saat 12:00
1 bitki çayı
Çok şükür canım beklediğim takviye vitamin dün geldi onu kullanır kullanmaz rahatladım iyikide geldi dün diğer göğüsümede geçmişti şimdi baya hafifledi antibiyotik te kullanıyorum ama birşey yiyemiyorum midem bulanıyor halsizleşiyorum ilaçta halsizlik kaşıntı yapıyor bir ikigün dah sabredicem takviye iyice etki etsin diye bekliyorum sorduğun için sağol canımAytanesii canm simdi daha iyisin insallah
Tebrikler canim bazen diyet stresinde olmayınca da gidiyorRumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi :14 Ağustos
Başlangıç kilom: 81,8
Geçen hafta kilom :82,4
Güncel kilom :81,2
Fark: - 1200 g
Boy :163
Hiç beklemediğim şaşırtıcı sonuç beni mutlu etti birde şunu istikrarlı hale getirip her hafta bir kilo gitse nasıl güzel olacak. Belki bu hafta çok özenli beslenemesemde kendime yetemeyecek kadar koşturmacalı geçti her ne kadar diyetlik ürünler olmasada hep ölçülü gittiğimi düşünüyorum
Süpersin hadi yarışalım haftaya kadar sen 59u bende 79u göreyim ne dersinKilo bildirimi
Gecen haftaki kilom: 61.2
Bu haftaaki kilom: 60.7
Aradaki fark: - 500 gr
Ilk defa 60 i gordum cok mutluyum darısı 59 a 58 eee
Tamam canım ayy en az 800 gr vermem lazim biraz zor ama hadi bakalımSüpersin hadi yarışalım haftaya kadar sen 59u bende 79u göreyim ne dersin
Ben gazla çalışıyorum hedef oldu mu yapabiliyorum sadece kilo vermeyi istemek bana yetmiyor
Onlar cumadan kaçıyor
Biraz iyi hissedince temizliğe dalmışım da :))
Dün tartılmıştm diyim 60.6 geçen hafta 60.8 dimBen de oyle dusunmeye baslicam artik
Verirsin başladm mı vermeye gerisi gelirTamam canım ayy en az 800 gr vermem lazim biraz zor ama hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?