Iyi yapmissin canim biz de yarin anneme gidicez kahvaltiya bosnak boregi açacak ama yemegi düşünmüyorum bakalım normalde belki 1 dilim yerdim ama iddaa büyükZ zeze_35 haftasonu olunca pek diyetlik olmuyor ama yinede mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum bu akşamki pizza süper olmuştu hamuru çok ince ve üzeri bol malzemeliydi başka zaman olsa 4 dilimi gömerdim ama sana menü yazacam diye 1 dilim yedim sonra eşimi ve çocukları izledim 17 aylık kızım bile 1,5 dilim yedi bense ancak onu besledimişin kötüsü büyük oğlum evde yoktu gelince onada yapacam haftaiçinde
Hosgeldin canim kendini tanitir misin yas kilo boy hedef vs...ben de varım, gitsin kilolar insallah
38 yaş, 155 boy, 65 kilo..Hosgeldin canim kendini tanitir misin yas kilo boy hedef vs...
Hoşgeldin hep birlikte eğlenerek zayıflayalım o halde38 yaş, 155 boy, 65 kilo..
hoşbuldum canım, ben 13 kilo verdim. Daha en az 15 kilo vermem lazım..Hoşgeldin hep birlikte eğlenerek zayıflayalım o halde
canim burdayim valla kacmiorum.cumadan kizlar cuma oldugunin farkinda bile degilim yoksa kilomu kontrol ediorum son aldigimi veremedim yerimdeyim bu ara siz nasilsiniz kizlar
ay hiç bildirim gelmiyordu. ve ben de kimseler yazmıyor sanıyordum . ihihih@demirleke hoşgeldin canim seni gormek güzellaada sirada ugra
afiyet olsun .Sabah meyveli suzme.yogurt yedim.2 tane de ceviz ve kajve
arada oluyor öyle. bi şey olmaz . genelde evde yeniyor .Ben kahvaltı yapmadım
Öğle 12
Yarım hamburger (oğlumla paylaştık)
1 bardak ayran
Birkaç patates kızartması
1 nugget
Oğluma uzun süre önce burger King sözü vermiştim bugün borcumu ödedim
Senede 1 veya 2 defa dışarıdan hazır sipariş evimize giriyor aslında çok sağlıksız ama çocuk işte reklamlardan bilbordlardan görüp özeniyor nadirde olsa nefsini köreltsinler ona buna özenmesinler diye alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?