Süper maşallah..Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.4
Güncel 61.2
Fark %1.9
1 ogrenciyle egitim yapiyorlar mi belli bi sayi gerekmiyor muCanım bizim okulda öğrenci yok en fazla 4 kişi var sınıflarda öğrencisi olmayan öğretmen var bizimkinin sınıfında sadece 1 öğrenci var oda benimki belki ilerleyen zamanlarda olur diyorlar zaten öğretmenimizde arkadaşım olduğu için içim rahat. Okulda ilkokul yok sadece anaokulu. Geçen hafta okulda 12 tane öğrenci vardı
göndermedim canım ben . evde benim kız . bakalım ne olur .Bizim sınıfta 8 kişilik.
Normalde 25 kişilik mevcutlar 10 kişiye düşmüş bu sene. Ve 4 yaş kaydı baştan almadilar, seneye 1. Sınıfa başlayacak yaş grubunu aldılar sadece.
Bugün bahçeye hazırlanmıştı. Sosyal mesafeli 8 masa. Haftyaya da 2 gün olacakmış. Biri sınıfta biri bahçede gececekmis. Okul çok güzel bahçesi parkı herşeyiyle çok güzel. Ama önümüzdeki haftadan sonra ne olacağı belli değil tabi. 2 haftalık programla açıldı okul bakalım.
devam canım . sen yine odaklan .selam kızlar..
Bugün liste yapma sırasıAytanesii de şimdiden kolay gelsin..
Biz dün annem ve kızımla mangala gittik..Annem uzun süredir evde çıkamıyor azcık eselsin hafta içi kalabalık değildir dedik ama yanılmışız.neyse ki masaların arası oldukça mesafeliydi..Tabii ben de azcık kaçırdım ama proteini..
benim 3 köftelik hakkım
1 köfte
1 tavuk kalça
3-4 kanat oldu..dün ödem atıcı çayımı da içemedim ve hemen tartıya yansıdı..Buraya göre eksiyim ama diyetisyene göre +700 e çıktım..neyse modum düşmedi tabii 1 günlük bir icraattı bu..Devam
Kilo bildirimi
Rumuz:sersum
Baş.Tar:11 Eylül
Baş.kg:91.2 kg
Geçen hafta:90.6 kg
Bu hafta:90 kg
Fark:600 gr
Yüzde:%0.662
Canim bizim okul da sabah 6 sınıf öğlen 6 sınıf ve 25 er öğrenci varmış. Şimdi 10 ar öğrenci ve sabah grupları açılmamış bile. Yani kimse okula göndermek istemiyor çocukları malum coronadan dolayı.Canım bizim okulda öğrenci yok en fazla 4 kişi var sınıflarda öğrencisi olmayan öğretmen var bizimkinin sınıfında sadece 1 öğrenci var oda benimki belki ilerleyen zamanlarda olur diyorlar zaten öğretmenimizde arkadaşım olduğu için içim rahat. Okulda ilkokul yok sadece anaokulu. Geçen hafta okulda 12 tane öğrenci vardı
Maşallah çok güzel gitmiş giden regl şişliğide olabilir bende birazdan tartılacam ama o kadar koşturmaya rağmen gitmiyor bu inatçı kilolar
göndermedim canım ben . evde benim kız . bakalım ne olur .
öğretmen sormuştu . kimler gönderecek . kimler göndermeyecek diye. watsaptan
bi veli bi kaç gün önce göndermeyeceğim yazmıştı.
dün de demiş ki. hocam kızım çok gelmek istiyor . sanırım biz yarın geleceğiz
öğretmenin cevabı
"benim için fark etmez . "
daha Bismillah . çocukları görmeden . demiş olsa ki . tabi gelmek istiyorsa getirin . sevinirim .
vs vs .
çok öğretmen tanıdık gördük . ama bu cevap bana zihniyetinin nasıl olduğunu hissettirdi.
hoşuma gitmedi
10 gün önceki kiloma döndüm canim. Yani ödem gitti. Asıl mesele bundan sonra eksileri girebilmek
inşallah canım . ödem mi olduydun .Canim bizim okul da sabah 6 sınıf öğlen 6 sınıf ve 25 er öğrenci varmış. Şimdi 10 ar öğrenci ve sabah grupları açılmamış bile. Yani kimse okula göndermek istemiyor çocukları malum coronadan dolayı.
Dün çocuklar dersteyken annelerle konustuk. Hepsi benim dusuncemle getirmiş. Seneye okula başlayacaklar biraz olsun okul disiplini hissetsinler diye.
Kızım geçen senek yaşta olsa bende göndermedim.
Evet canim regl şişliği ve bir hafta görümcem varken yemeğe verdim kendimi. Onların ödemi gitti.
Gerçekten uslupsuz bir cevap olmuş.
10 gün önceki kiloma döndüm canim. Yani ödem gitti. Asıl mesele bundan sonra eksileri girebilmek
Enteresan bir cevap..öğretmenlerin bazılarına da üslup dersi verilmeli sanırım..göndermedim canım ben . evde benim kız . bakalım ne olur .
öğretmen sormuştu . kimler gönderecek . kimler göndermeyecek diye. watsaptan
bi veli bi kaç gün önce göndermeyeceğim yazmıştı.
dün de demiş ki. hocam kızım çok gelmek istiyor . sanırım biz yarın geleceğiz
öğretmenin cevabı
"benim için fark etmez . "
daha Bismillah . çocukları görmeden . demiş olsa ki . tabi gelmek istiyorsa getirin . sevinirim .
vs vs .
çok öğretmen tanıdık gördük . ama bu cevap bana zihniyetinin nasıl olduğunu hissettirdi.
hoşuma gitmedi
Canım listem var sürekli uyuyorum..Sebze ağırlıklı ama protein de var..devam canım . sen yine odaklan .
90 ları görmüşsün . bilmiyordum .
olacak canım . sen sebze yemeye odakla kendini . sanırım sebze iyidir . (göreceli)
Maşallah vermişsin daha ne olsun diyetisyenler için ödem kilo olmuyor galibaselam kızlar..
Bugün liste yapma sırasıAytanesii de şimdiden kolay gelsin..
Biz dün annem ve kızımla mangala gittik..Annem uzun süredir evde çıkamıyor azcık eselsin hafta içi kalabalık değildir dedik ama yanılmışız.neyse ki masaların arası oldukça mesafeliydi..Tabii ben de azcık kaçırdım ama proteini..
benim 3 köftelik hakkım
1 köfte
1 tavuk kalça
3-4 kanat oldu..dün ödem atıcı çayımı da içemedim ve hemen tartıya yansıdı..Buraya göre eksiyim ama diyetisyene göre +700 e çıktım..neyse modum düşmedi tabii 1 günlük bir icraattı bu..Devam
Kilo bildirimi
Rumuz:sersum
Baş.Tar:11 Eylül
Baş.kg:91.2 kg
Geçen hafta:90.6 kg
Bu hafta:90 kg
Fark:600 gr
Yüzde:%0.662
İki geri bir ileri gidiyoruz senleRumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 60.5
Bu haftaki kilom: 61.1
Aradaki fark: +++++600 gr
Sanki zeze sen ve ben aynı kulvardayız bundan sonra hep beraber motive olalım inşallah çabucak istediğimiz kiloya inelimRumuz sarfansari
Başlangıç 62.4
Güncel 61.2
Fark %1.9
Ben de hemen şişiyorum gördüğün gibi 1 günde 700 gr..Ödemdir ödem kedidir kedi gibi olduMaşallah vermişsin daha ne olsun diyetisyenler için ödem kilo olmuyor galibabende de ödem var bu hafta yeşil Çay hiç içmedim tartıya yansımış
800 gramdan bişey olmass haftaya gider..Bende kilo bildirimi yapayım
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.2
Bu hafta 61
Fark +800
Vitaminler yüzünden fazla yorgun hissediyorum hazımsızlık yaşamaya başladım karnım ağrıyor sürekli
İnsan yediğinden ictiğinden zevk alınca daha bir başka oluyorBen de hemen şişiyorum gördüğün gibi 1 günde 700 gr..Ödemdir ödem kedidir kedi gibi oldu
Yeşil çay çok etkiliyor.Dün ben mangala gideceğiz tuvaletim gelmesin diye içemedim detoks suyumu..Hemen etkiledi...Bu haftaki detoks suyuma ananaslı yeşil çay ekledi ..Çok sevdim kokusunu ve tadını...
800 gramdan bişey olmass haftaya gider..
Evet canim. Bende öyle düşündüm. Yarışalım üçümüzSanki zeze sen ve ben aynı kulvardayız bundan sonra hep beraber motive olalım inşallah çabucak istediğimiz kiloya inelim
Bende bu hafta her gün içtim yeşilçay canim. İnşallah her gün içmeye devam edeceğim. Ananaslı bulunca da hemen alırımBen de hemen şişiyorum gördüğün gibi 1 günde 700 gr..Ödemdir ödem kedidir kedi gibi oldu
Yeşil çay çok etkiliyor.Dün ben mangala gideceğiz tuvaletim gelmesin diye içemedim detoks suyumu..Hemen etkiledi...Bu haftaki detoks suyuma ananaslı yeşil çay ekledi ..Çok sevdim kokusunu ve tadını...
800 gramdan bişey olmass haftaya gider..
Ananaslı süper ben bir daha hep ondan alıcam..Kesin al canımBende bu hafta her gün içtim yeşilçay canim. İnşallah her gün içmeye devam edeceğim. Ananaslı bulunca da hemen alırım
Şimdi yaseminli içiyorum. Sade gibi pek aroması yok.
Bu hafta dikkat etmedim açıkçası hatta kilo verdim diye simardim sanırımİki geri bir ileri gidiyoruz senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?