Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1 ogrenciyle egitim yapiyorlar mi belli bi sayi gerekmiyor mu

göndermedim canım ben . evde benim kız . bakalım ne olur .
öğretmen sormuştu . kimler gönderecek . kimler göndermeyecek diye. watsaptan

bi veli bi kaç gün önce göndermeyeceğim yazmıştı.
dün de demiş ki. hocam kızım çok gelmek istiyor . sanırım biz yarın geleceğiz

öğretmenin cevabı

"benim için fark etmez . "
daha Bismillah . çocukları görmeden . demiş olsa ki . tabi gelmek istiyorsa getirin . sevinirim .
vs vs .
çok öğretmen tanıdık gördük . ama bu cevap bana zihniyetinin nasıl olduğunu hissettirdi.

hoşuma gitmedi

devam canım . sen yine odaklan .
90 ları görmüşsün . bilmiyordum .
olacak canım . sen sebze yemeye odakla kendini . sanırım sebze iyidir . (göreceli)

Canim bizim okul da sabah 6 sınıf öğlen 6 sınıf ve 25 er öğrenci varmış. Şimdi 10 ar öğrenci ve sabah grupları açılmamış bile. Yani kimse okula göndermek istemiyor çocukları malum coronadan dolayı.

Dün çocuklar dersteyken annelerle konustuk. Hepsi benim dusuncemle getirmiş. Seneye okula başlayacaklar biraz olsun okul disiplini hissetsinler diye.

Kızım geçen senek yaşta olsa bende göndermedim.
Maşallah çok güzel gitmiş giden regl şişliğide olabilir bende birazdan tartılacam ama o kadar koşturmaya rağmen gitmiyor bu inatçı kilolar

Evet canim regl şişliği ve bir hafta görümcem varken yemeğe verdim kendimi. Onların ödemi gitti.

Gerçekten uslupsuz bir cevap olmuş.

Safransari canım maşallah iiyi verdin . tebrik ederim . mucuk .
10 gün önceki kiloma döndüm canim. Yani ödem gitti. Asıl mesele bundan sonra eksileri girebilmek

inşallah canım . ödem mi olduydun .
şimdi artık önümüzdeki maçlara bakacaz .
görelim seni ve diğer arkadaşları

Enteresan bir cevap..öğretmenlerin bazılarına da üslup dersi verilmeli sanırım..
devam canım . sen yine odaklan .
90 ları görmüşsün . bilmiyordum .
olacak canım . sen sebze yemeye odakla kendini . sanırım sebze iyidir . (göreceli)
Canım listem var sürekli uyuyorum..Sebze ağırlıklı ama protein de var..
Tam motiveyim sorun yok

Maşallah vermişsin daha ne olsun diyetisyenler için ödem kilo olmuyor galiba bende de ödem var bu hafta yeşil Çay hiç içmedim tartıya yansımış

Bende kilo bildirimi yapayım
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.2
Bu hafta 61
Fark +800
Vitaminler yüzünden fazla yorgun hissediyorum hazımsızlık yaşamaya başladım karnım ağrıyor sürekli

Maşallah vermişsin daha ne olsun diyetisyenler için ödem kilo olmuyor galiba bende de ödem var bu hafta yeşil Çay hiç içmedim tartıya yansımış
Ben de hemen şişiyorum gördüğün gibi 1 günde 700 gr..Ödemdir ödem kedidir kedi gibi oldu
Yeşil çay çok etkiliyor.Dün ben mangala gideceğiz tuvaletim gelmesin diye içemedim detoks suyumu..Hemen etkiledi...Bu haftaki detoks suyuma ananaslı yeşil çay ekledi ..Çok sevdim kokusunu ve tadını...
Bende kilo bildirimi yapayım
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.2
Bu hafta 61
Fark +800
Vitaminler yüzünden fazla yorgun hissediyorum hazımsızlık yaşamaya başladım karnım ağrıyor sürekli
800 gramdan bişey olmass haftaya gider..

İnsan yediğinden ictiğinden zevk alınca daha bir başka oluyor

Bende bu hafta her gün içtim yeşilçay canim. İnşallah her gün içmeye devam edeceğim. Ananaslı bulunca da hemen alırım

Şimdi yaseminli içiyorum. Sade gibi pek aroması yok.

Bende bu hafta her gün içtim yeşilçay canim. İnşallah her gün içmeye devam edeceğim. Ananaslı bulunca da hemen alırım

Şimdi yaseminli içiyorum. Sade gibi pek aroması yok.
Ananaslı süper ben bir daha hep ondan alıcam..Kesin al canımDoğadanın açai ananas yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…