Evden çıkmıyorum bir markete birde arada bir bahçeye oda nadir eşimde kimse ile iletişime girmiyor dikkat ediyor çok şükür inşallah ta olmayız bu halde olursam yataktan kalkmak herhalde kızım perişan olurbizimkiler erzurum da corona oldu. siz olmadınız maşallah size. kardeşimin bulunduğu yer de komple kırmızıydı. şimdi şimdi yeşillendi. ailecek kanatinaya girdiler . kardeşimin okulunda tamamına yakını pozitif çıktı.
eşinin de iş yerinde birlikte çalıştığı arkadaşları pozitf çıktı. bunlar da karantinaya girmesi söylendi .ama geçmiş olsun . şifayı kaptılar. karantinada kaldılar . biraz ağır geçti. ama hastanelik olmadılar şükür
Benim kiz 2014 ocak dogumlu oldugu icin 1. sinifa gonderdim ama anasifi olsa asla gondermezdim tabi bu sizin tercihiniz 1 saat icin okula gondermek ne bileyim cok riskli degil mi canim yaa cok isteklidir ama bilemedimKolayliar diliyorum hanımlar.
Bizde bugün gideceğiz. 1 saatliğine.
Benim kız ana sınıfı. Baya heyecanlı.
Öğlen yemeğim
1 küçük muz
1 bardak süt
2 ceviz
biz anasınıfındayız . ilk ders yarın saat 10 ile 12 buçuk arası. ben de yollamayacağım diye düşünüyorum .Benim kiz 2014 ocak dogumlu oldugu icin 1. sinifa gonderdim ama anasifi olsa asla gondermezdim tabi bu sizin tercihiniz 1 saat icin okula gondermek ne bileyim cok riskli degil mi canim yaa cok isteklidir ama bilemedim
aman maşallahEvden çıkmıyorum bir markete birde arada bir bahçeye oda nadir eşimde kimse ile iletişime girmiyor dikkat ediyor çok şükür inşallah ta olmayız bu halde olursam yataktan kalkmak herhalde kızım perişan olur
çok iyi sersum cum .Bizimki damardan giriyor direk
Şaka bir yana ben de iyi geleceğine inanıyorum çok
İnşallah canım..aman maşallah
çok iyi sersum cum .
senin görmediğin bir beslenme alışkanlığın varsa bunu farkedeceksin eminim ki.
Canim seneye okula gidecek. Bu seneyi tamamen evde geçirmesi çok verimsiz geldi bana.Benim kiz 2014 ocak dogumlu oldugu icin 1. sinifa gonderdim ama anasifi olsa asla gondermezdim tabi bu sizin tercihiniz 1 saat icin okula gondermek ne bileyim cok riskli degil mi canim yaa cok isteklidir ama bilemedim
Bizim sınıfta 8 kişilik.biz anasınıfındayız . ilk ders yarın saat 10 ile 12 buçuk arası. ben de yollamayacağım diye düşünüyorum .
9 kişilik sınıf. öğretmen vatsaptan yazmış .
kaç kişi gelecek diye. 5 kişi falan geliyor gördüğüm kadarıyla
maskeli olarak oturacaklar .
aslında bi gönderebilirim . bilemiyorum . işte oludğum için zor olabilir .
abisi götürür . ya da babası.
öğlen arası ben gidip alabilirim okuldan
içeri kimseyi almıyorlar . daha önce de orda çocuk okuttum . anasınıfında. kapıdan veriyorsun .
Ne kadar dikkat etsende olacagi varsa olur o dogru biz o kadar cok dikkat ediyoruz toplu tasima kullanmiyoruz mesela esimin is arkadaslarindan kullanan var biz tatile gezmeye gitmiyoruz ama fellik fellik gezen is arkadaşları var bi yere kadar sonrasi senin elinde değilCanim seneye okula gidecek. Bu seneyi tamamen evde geçirmesi çok verimsiz geldi bana.
Zaten aylardır evde ve verimsiz.
Evde 4 duvar arasında çok dikkat edenler de oldu Corona. Zaten olacağız kaçışı yok, ondan eğitim işini ertelemek istemedim.
Bahcede olmasi cok iyi olmusBizim sınıfta 8 kişilik.
Normalde 25 kişilik mevcutlar 10 kişiye düşmüş bu sene. Ve 4 yaş kaydı baştan almadilar, seneye 1. Sınıfa başlayacak yaş grubunu aldılar sadece.
Bugün bahçeye hazırlanmıştı. Sosyal mesafeli 8 masa. Haftyaya da 2 gün olacakmış. Biri sınıfta biri bahçede gececekmis. Okul çok güzel bahçesi parkı herşeyiyle çok güzel. Ama önümüzdeki haftadan sonra ne olacağı belli değil tabi. 2 haftalık programla açıldı okul bakalım.
Eşim görev icabı günlük 50-60 coranali karantinada olan kişileri geziyor, karantinada olup olmadiklarini kontrol etmek için kapılarına kadar gidiyor. Biz ne kadar korursak koruyalım eşim çalıştığı sürece olmuyor yaniNe kadar dikkat etsende olacagi varsa olur o dogru biz o kadar cok dikkat ediyoruz toplu tasima kullanmiyoruz mesela esimin is arkadaslarindan kullanan var biz tatile gezmeye gitmiyoruz ama fellik fellik gezen is arkadaşları var bi yere kadar sonrasi senin elinde değil
Canım bende 2014 doğumluyu 1.sınıfa gönderdim ama onu gönderdikten sonra anasınıfına gidecek olanı göndermemek haksızlık olacaktı çünkü çok istiyordu bu hafta pazartesi gitti 2 gündür sen beni okula göndermiyorsun diye ağlıyorBenim kiz 2014 ocak dogumlu oldugu icin 1. sinifa gonderdim ama anasifi olsa asla gondermezdim tabi bu sizin tercihiniz 1 saat icin okula gondermek ne bileyim cok riskli degil mi canim yaa cok isteklidir ama bilemedim
Canim bizim burdaki anasınıfları 3 ve 4 yaş grubu sınıfları acmadilar. Diğer sınıfların mevcudu az olması için o yaş gurubu sınıfları fazlalastirdilarCanım bende 2014 doğumluyu 1.sınıfa gönderdim ama onu gönderdikten sonra anasınıfına gidecek olanı göndermemek haksızlık olacaktı çünkü çok istiyordu bu hafta pazartesi gitti 2 gündür sen beni okula göndermiyorsun diye ağlıyor
Canım bizim okulda öğrenci yok en fazla 4 kişi var sınıflarda öğrencisi olmayan öğretmen var bizimkinin sınıfında sadece 1 öğrenci var oda benimki belki ilerleyen zamanlarda olur diyorlar zaten öğretmenimizde arkadaşım olduğu için içim rahat. Okulda ilkokul yok sadece anaokulu. Geçen hafta okulda 12 tane öğrenci vardıCanim bizim burdaki anasınıfları 3 ve 4 yaş grubu sınıfları acmadilar. Diğer sınıfların mevcudu az olması için o yaş gurubu sınıfları fazlalastirdilar
Maşallah çok güzel gitmiş giden regl şişliğide olabilir bende birazdan tartılacam ama o kadar koşturmaya rağmen gitmiyor bu inatçı kilolarRumuz sarfansari
Başlangıç 62.4
Güncel 61.2
Fark %1.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?