Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlarrr...
Evettt herkesler hazır mı
Gelsin kilo bildirimleri

rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:90 kg
bu hafta:88,7 kg
fark:-1300gr
yüzde:-%1,44
Toplam fark:2,5 kg

Güzel gidiyorum..Maşallah..Gerçi 2 gün önce 88.5 gelmiştim ama olsun..sersum kiiiim hafta da 1.3 kg vermek kimdi..Çok şükür değişti

Maşallah maşallah maşallah

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 61.1
Bu haftaki kilom: 60.1
Aradaki fark : 1 kg
Yuzde: % 1,63

Cok mutluyummmm
Tartimi yanlis diye kizimi da tarttim dogru tartiyor diyet yapiyorum diye stres yapinca kilo veremiyorum onu anladim sonuca cok odaklanmamam lazim

Maşallah maşallah maşallah

Rumuz : sarfansari
Başlangıç : 62.4
Geçen hafta : 61.2
Bu hafta : 60.5
Fark %1.14

Bende çok mutluyum. Haftada 500 Gr a da razıyım artık
Sana da maşallah
Kesinlikle stres etkiliyor..tebrikler

Ben baya dikkat etmeye çalışıyorum ya
Dikkat ettiğim için gidiyor,
Yoksa ipin ucu çok kaçıyor bende.
Maşallah güzel kilo vermişsin.

Ben baya dikkat etmeye çalışıyorum ya
Dikkat ettiğim için gidiyor,
Yoksa ipin ucu çok kaçıyor bende.
Maşallah güzel kilo vermişsin.
Ben de dikkat ediyorum kucuk kacamaklar tadimliklar tabiki oluyor ama demek istedigim şu bu hafta diyetteyim acaba kilo verecek miyim yine mi olmicak acaba ne kadar vericem gibi olumsuz seyler dusunmemeye calisiyorum diyet fikrine odaklanmamaya calisiyorum yoksa stres oluyorum takinti yapiyorum her gun ayni şeyi düşününce bu da tartiya olumlu yansımıyor

Canim ben bir de 2 haftadır türk kahveme hindistan cevizi yağı koyuyorum 1 çay kaşığı. Her gün tuvalete çıkmamı sağladı ben biraz da ona bağlıyorum.

Böyle bir sorunu olan varsa kullanabilir benim gibi. Bende kabızlık yoktu ama her gün cikmiyordum da.

Yağlar çok etkiliyor bende çörekotu yağı içiyorum kesinlikle vücudun yağada ihtiyacı var bazı vitaminler malum yağda çözünür vitamin eksikliği de kilo verememe sorunu yapıyor ben gördüm maşallah herkes çok iyi gidiyor

Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 63.8
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.7
Fark _900
%1.485
Bu arada belden iki cm incelmişim
Akşam yemeği erken yemeye başladım birde akşamı ekmeksiz geçirmeye ekmeği sabah yiyorum hemen farketti

Canim ben seni 61 diye hatirliyorum aramizda 100 gr vardi ben 61.1 dim diye biliyorum yanlis mi hatırladım

Bende kilo bildirimi yapayım
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.2
Bu hafta 61
Fark +800
Vitaminler yüzünden fazla yorgun hissediyorum hazımsızlık yaşamaya başladım karnım ağrıyor sürekli
Yok yanlis hatirlamiyorum gecen hafta 61 missin o zaman 1.3 kg vermissin tebriklerrrr

Canim lahana çorbası nasıl yapıyorsun ?
Yarın turşu kuracağım lahana da alacağım. Kalan lahana ile corba yapacağım bende
Canım ben de çorbadan kalanı turşu yapacağım..
4 soğan
yarım lahana(küçükse yarım büyükse yaklaşık 2 büyük greyfurt kadar koydum..Nasıl ölçüyse)
3 diş sarımsak
1/2demet maydanoz
2 kambe biber
1 çay bardağı yeşil mercimek
karabiber,pul biber
1 çorba kaşığı z.yağı
3-4 bardak da su
ben bir de tavuk bulyon attım çok lezzetli oldu
Hepsini doğra yumuşayana kadar pişir.
Rondodan geçir afiyetler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…