Hepberaber motive oluyoruz canım.Kararlısın vermeye aynen devam sayende motive oluyoruz
Canim ben uyku tulumu tullaniyorum küçüklüğünden beri. Altı balon uyku tulumları dan tabsiye ederim. Yoksa hep üstü açık oluyor.Kızda dün kusmustu belliki oda üşüttü
Ben de iki cocugumu uyku tulumuyla büyüttüm ikisi de üstünü cok acarlar ev dogalgazli ama üstlerini ortmedikleri icin hep kullandim tavsiye ederim ben tulum gibi olanlardan aldim alti torbali degilCanim ben uyku tulumu tullaniyorum küçüklüğünden beri. Altı balon uyku tulumları dan tabsiye ederim. Yoksa hep üstü açık oluyor.
Nice mutlu yılların olsun canım...
Varda kalın almışım birde yürüyor ya zor oluyor biraz başka modellere bakayım en iyisiCanim ben uyku tulumu tullaniyorum küçüklüğünden beri. Altı balon uyku tulumları dan tabsiye ederim. Yoksa hep üstü açık oluyor.
Bende aldm da kışlık bizimki biraz Erzurum soğumaya başladı biraz kış kapıda anlaşılanBen de iki cocugumu uyku tulumuyla büyüttüm ikisi de üstünü cok acarlar ev dogalgazli ama üstlerini ortmedikleri icin hep kullandim tavsiye ederim ben tulum gibi olanlardan aldim alti torbali degil
Cok sağol canımNice mutlu yılların olsun canım...
Doğum günün kutlu olsun canimmm
Ablamda Erzurum'da yaşıyor. Görüntülü konuşuyoruz yelekler ceketler giyilmeye başlanmış oradaBende aldm da kışlık bizimki biraz Erzurum soğumaya başladı biraz kış kapıda anlaşılan
Aynen bu sene biraz gecikti geçen yıla göre ama geceleri baya soğukAblamda Erzurum'da yaşıyor. Görüntülü konuşuyoruz yelekler ceketler giyilmeye başlanmış orada
Sagolasin canımDoğum günün kutlu olsun canimmm
Aynen bende kilo olarak verdimmi bilmiyorum ama cm olarak başı bölgelerde incelme var bakalım akşam ölçümü birde sabh belli olur inşallah olumlu olur ya sıkılaşma var yada kilo verme fazla sporda yapamıyorum amaYarın için heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?