Allah kabul etsin canımBen bugün oruçluydum
Sahur
Çeyrek ekmekten ekmek arası et
1 bardak meyve suyu
İftar
1 kase mercimek çorbası
3 tane patlıcan dolması
1 bardak şalgam suyu
3 tane susamlı çubuk kraker
2 tane güllü lokum
Çay çay çay
eline saglik cnm oranlari gormedim aceleyle sanirim ama senin iyi gidisatindan dolayi seni birinci yapmak istedimCanım hoşgeldin ..Ellerine sağlık ama ben 3. yüm zeze 1. aytenazmi 2. olacaktı
Sağol canım ben senin gönlünün birincisiyim deseneeline saglik cnm oranlari gormedim aceleyle sanirim ama senin iyi gidisatindan dolayi seni birinci yapmak istedim
canim gecmis olsun halsiz birakmistir isal ama bir o kadar da odem attin sanitim ananas ve lahana acayip attiriyor cunku, bu yeni kisten dimiGünaydın kızlar..
Dün çok fenaydım..Lahana çorbası ve ananas birleşince beni acayip isal yaptı..Düşünün öğlene kadar 10-12 kez su gibi çıktım..tabii elektrolit dengem altüst oldu ..Eklem ağrısı halsizlik..Diyetisyen ananası keselim dedi..Başka belirtiler de olsa corona oldum diyecektim ama çok şükür yok..Öğleden sonra full yattım akşam sadece 1 patates yiyebildim..Tabii bol su ve ilaç..Gece de kırgınlığım için ilaç adım ve uyudum..Çok şükür bu sabah iyiyim ama öğlen yine lahana çorbasını içmeyeyeim dedim diyetisyenime..Vücudumu toplamam lazım..
Sabah yine dukan krepi peynir ve salata,domates biber yedim..Şimdi de bol bol su içiyorum yine..
Bahcenden de olsa en fazla gdo olan besinlrrin basinda misir geliyor yani bahceden de olsa masum degilKahvaltı
İki yumurtalı menemen ama yarısını kızım yedi
Bir dilimden fazla peynir
Birtane salatalık
Sanırım 3 dilim ekmek menemen olunca bazen dayanamıyorum akşam ekmeği kesiyorum sadece
Ve çay
Gece boyu neden bilmem kaşındım akşam mısır yedim birtane haşlanmış o sebep olmuş olabilir mi bilmiyorum kendi bahcemizden değildi
Gecmis olsun canım simdi nasılsınGünaydın kızlar..
Dün çok fenaydım..Lahana çorbası ve ananas birleşince beni acayip isal yaptı..Düşünün öğlene kadar 10-12 kez su gibi çıktım..tabii elektrolit dengem altüst oldu ..Eklem ağrısı halsizlik..Diyetisyen ananası keselim dedi..Başka belirtiler de olsa corona oldum diyecektim ama çok şükür yok..Öğleden sonra full yattım akşam sadece 1 patates yiyebildim..Tabii bol su ve ilaç..Gece de kırgınlığım için ilaç adım ve uyudum..Çok şükür bu sabah iyiyim ama öğlen yine lahana çorbasını içmeyeyeim dedim diyetisyenime..Vücudumu toplamam lazım..
Sabah yine dukan krepi peynir ve salata,domates biber yedim..Şimdi de bol bol su içiyorum yine..
Eşim başka yerden getirmişti fazla olgunlaşmış Mısır içinde olgunlaşınca histamin değerleri artıyor ondan olabilir birde kuruduğu için nişasta oranı da artıyorBahcenden de olsa en fazla gdo olan besinlrrin basinda misir geliyor yani bahceden de olsa masum degil
Gecmis olsun canım simdi nasılsın
Geçmiş olsun canım bol su iç inşallah düzelir geçmezse probiyotik alman gerekebilirGünaydın kızlar..
Sağolasın..valla çok ödem attım ama çok halsiz kaldım.canim gecmis olsun halsiz birakmistir isal ama bir o kadar da odem attin sanitim ananas ve lahana acayip attiriyor cunku, bu yeni kisten dimi
Sağol canım..Daha iyiyim çok şükür..Bahcenden de olsa en fazla gdo olan besinlrrin basinda misir geliyor yani bahceden de olsa masum degil
Gecmis olsun canım simdi nasılsın
Sağol canım..İçiyorum içmez miyim..Kefir içtim öğlen ..Geçmiş olsun canım bol su iç inşallah düzelir geçmezse probiyotik alman gerekebilir
Çok geçmiş olsun canim.Günaydın kızlar..
Sağol canım..Ben daha önce de lahana çorbası içtim ama böyle olmamıştım .Tahminim ananasla birleşince etkisi çok arttı..Zaten diyetisyen de ananası çıkardı hemen..Akşam ben de içicem yine..Çok geçmiş olsun canim.
Bende bugün yapıyorum lahana çorbasını.
3 akşam yemek olarak tiketecegim bakalım.
Sebepsiz kasintinin kaynagi stres diyorlar hoş bisey bulamayınca her seye stresten diyorlarKızlar bu kaşıntının mısırla alakası yok herhalde dün yemedim ama gece yine kaşındm ve kaşınan yer kabardı daha önce de olurdu cildiye uzmanı sebepsiz kaşıntı olarak adlandırmıştı yediklerini hepsi etkiliyor da olabilir şimdilik sirke ile uatırtırmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?