Pasta nerden çıktı sabah sabah sınavında basarilar simdiden kolay gelsinSabah bir dilim pasta
Bir saat sonra
Bir domates
Bir salatalık
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Limonlu yeşil çay
Bu hafta menü yazamayabilirim hafta sonu sınavın var ondan sonrası daha yoğun da olabilirim alan sınavım için yin de yazmaya calışıcam inşallah
Sağolasın canım ikigün önce yapmıştım canım çektiPasta nerden çıktı sabah sabah sınavında basarilar simdiden kolay gelsin
Sabah bir dilim pasta
Bir saat sonra
Bir domates
Bir salatalık
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Limonlu yeşil çay
Bu hafta menü yazamayabilirim hafta sonu sınavın var ondan sonrası daha yoğun da olabilirim alan sınavım için yin de yazmaya calışıcam inşallah
Sınavda başarılarSabah bir dilim pasta
Bir saat sonra
Bir domates
Bir salatalık
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Limonlu yeşil çay
canım yaaa.Hamdolsun canım sağlığımız yerinde çok şükür çocukların ikiside okula başladı çok yoğunum bugün ikisi birden okula kızda abiyi okula götürüp gelince uyudu çok uzun zamandır bu kadar sessizlik yaşamamıştım
canım yaaa. ne güzel . biraz zamanın olmaya başladı kendin içinŞimdi abileri okullara dağıtıp eve geldim kızıda yatağına koydum birsürü işim var ama çayımı aldım TV karşısında telefonla keyif yapıyorum kendime ayıracağım şu 1 saati çoook özlemişim
Günaydın kızlar....
Dün ki kahvaltım
Eki Görüntüle 2707169
Öğlen
Eki Görüntüle 2707170
Akşam
Eki Görüntüle 2707172
Bu sabahı daha 10 da yiyeceğim..
Ankara yağmurlu ve kasvetli...Haftaya perşembe eşim gelecek onun heyecanı var ..3 günlüğüne de olsa..
Sonrasında 45-50 gün sonra temelli dönecek inşallah(bir aksilik çıkmazsa)
başarılar dilerim şekercim . ne sınavına giriyorsun .Sabah bir dilim pasta
Bir saat sonra
Bir domates
Bir salatalık
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Limonlu yeşil çay
Sağol cicimmmmmenülerin muhtişiim
Gözün aydın canım Rabbim bi daha ayirmasin askerdi demi esin kuvveti neydi denizci falan mı bu kadar ayri kaliyorsunuz senelerdir esin yaninda yok bildigim kadariylaGünaydın kızlar....
Dün ki kahvaltım
Eki Görüntüle 2707169
Öğlen
Eki Görüntüle 2707170
Akşam
Eki Görüntüle 2707172
Ankara yağmurlu ve kasvetli...Haftaya perşembe eşim gelecek onun heyecanı var ..3 günlüğüne de olsa..
Hadi gözün aydın şimdiden canim.Günaydın kızlar....
Dün ki kahvaltım
Eki Görüntüle 2707169
Öğlen
Eki Görüntüle 2707170
Akşam
Eki Görüntüle 2707172
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?