Bu haftayı regl den diyorum ama genel olarak iradesizleştim sanırım eskiden bu kadar zorlanmıyordum yemeyecem dediğimde yemiyorum şimdi öyle değilim düşünene kadar kendimi yemiş buluyorumSenin de regl den üzülmeeee
Şimdi abileri okullara dağıtıp eve geldim kızıda yatağına koydum birsürü işim var ama çayımı aldım TV karşısında telefonla keyif yapıyorum kendime ayıracağım şu 1 saati çoook özlemişimO da yolda yoruluyor işte eve gelip rahat et sen de biraz..
Canım yorgunsun motivasyonun düşüyor o etkiliyor seni..Bi silkinsen yine halledersin sen..Bu haftayı regl den diyorum ama genel olarak iradesizleştim sanırım eskiden bu kadar zorlanmıyordum yemeyecem dediğimde yemiyorum şimdi öyle değilim düşünene kadar kendimi yemiş buluyorum
Çoook iyi yapmışsın işler hiiiç bitmiyor ki..İnsan şöyle relax 1 saatciği mumla arıyor..Şimdi abileri okullara dağıtıp eve geldim kızıda yatağına koydum birsürü işim var ama çayımı aldım TV karşısında telefonla keyif yapıyorum kendime ayıracağım şu 1 saati çoook özlemişim
Canim kaç saat okuldalar ?Şimdi abileri okullara dağıtıp eve geldim kızıda yatağına koydum birsürü işim var ama çayımı aldım TV karşısında telefonla keyif yapıyorum kendime ayıracağım şu 1 saati çoook özlemişim
Anaasınıfı 9-12 arası ilkokul 9-12:50 arası götür getir bana 2 saat kalıyor canım onuda Kızımla başbaşa geçiriyoruzCanim kaç saat okuldalar ?
İyi canim giriş çıkış saatleri yakınmış bari. Benim kızın da 1 le 4 arası gidiyor. Bende kız yokken ne yapacağimla ilgili bir düzen tittiramadim dahaAnaasınıfı 9-12 arası ilkokul 9-12:50 arası götür getir bana 2 saat kalıyor canım onuda Kızımla başbaşa geçiriyoruz
nasil da biliyor bizi
hep o mercimekler , cnm bu arada bence sana bulgur dokunuyor olabilirRumuz sarfansari
Başlangıç 62.4
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 61.4
Sonuç +1.1 kilo
Gider sersumcum gider masallah sanaGünaydın kızlar....
Kilo bildirimim
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:87,7 kg
bu hafta:87.4 kg
fark:-300 gr
yüzde:-%0,342
Toplam fark:3,8 kg
Daha fazla gider diyordum ama ödem daha var sanırım...Olsun bakalım..Sonuçta yine de eksideyim..
Şimdiden kolay gelsin Z zeze_35
Ellerine sağlık canım fazla yorulmamışsın listeyi yaparken16 EKIM KiLO BİLDiRİM LİSTESİ
KILO VERENLER
sersum ------ 300 gr
SABİT KALANLAR
Aytanesii
KİLO ALANLAR
Safransari ++++1.1 kg
@ zeze_35 ++++ 700 gr
N nnnadal ++++ 500 gr
Askolsun herkes kilo vermis olsaydı kilo alanlar kısmı olmaz daha az uğraşırdım su an ne gibi bi fark var anlamadım herkesin aldığı kilolari gr olarak yazdim , emoji koydum bilmem baska ne yapabilirdim???Ellerine sağlık canım fazla yorulmamışsın listeyi yaparken
Kıž şaka yaptım alınma lütfen keşke hepimiz kilo verenler kısmında olsaydık ama herkes regli olunca öyle oldu haftaya inşallah hep üstte oluruzAskolsun herkes kilo vermis olsaydı kilo alanlar kısmı olmaz daha az uğraşırdım su an ne gibi bi fark var anlamadım herkesin aldığı kilolari gr olarak yazdim , emoji koydum bilmem baska ne yapabilirdim???
canimcim ellerine saglikAskolsun herkes kilo vermis olsaydı kilo alanlar kısmı olmaz daha az uğraşırdım su an ne gibi bi fark var anlamadım herkesin aldığı kilolari gr olarak yazdim , emoji koydum bilmem baska ne yapabilirdim???
Sen alışıksın listede olmadan liste yapmaya..Kurtarıcı listecimiznasil da biliyor bizizezecim unuttum bile taryilmayi ama.beni bu ara.listeye koymasaniz daha iyi olur ama liste yaparim tekrar siram gelince o konuda sikinti yok
hep o mercimekler , cnm bu arada bence sana bulgur dokunuyor olabilir
Gider sersumcum gider masallah sana
Ellerine sağlık canım16 EKIM KiLO BİLDiRİM LİSTESİ
KILO VERENLER
sersum ------ 300 gr
SABİT KALANLAR
Aytanesii
KİLO ALANLAR
Safransari ++++1.1 kg
@ zeze_35 ++++ 700 gr
N nnnadal ++++ 500 gr
Elime sağlık canim.16 EKIM KiLO BİLDiRİM LİSTESİ
KILO VERENLER
sersum ------ 300 gr
SABİT KALANLAR
Aytanesii
KİLO ALANLAR
Safransari ++++1.1 kg
@ zeze_35 ++++ 700 gr
N nnnadal ++++ 500 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?