Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu haftayı regl den diyorum ama genel olarak iradesizleştim sanırım eskiden bu kadar zorlanmıyordum yemeyecem dediğimde yemiyorum şimdi öyle değilim düşünene kadar kendimi yemiş buluyorum
Canım yorgunsun motivasyonun düşüyor o etkiliyor seni..Bi silkinsen yine halledersin sen..
Çoook iyi yapmışsın işler hiiiç bitmiyor ki..İnsan şöyle relax 1 saatciği mumla arıyor..

Rumuz Aytenazmi
Başlangıç tarihi unuttum 64.8 di
Geçen hafta yok önceki hafta 59.7
Bu hafta sabit

Bu sabahki menüm
Ciğer kıymalı yumurta azıcık yedim midem almadı
Bir dilim peynir
Bir adet salatalık
Bir adet domates
İki dilim ekmek
Çay
Dün akşam dayanamayıp yeseydim artılardaydım akşam iki bardak yeşil çay içtim biraz ütü işlerim vardı onlarla uğraştım üzerine iki bardak ta su içtim midem doldu

Anaasınıfı 9-12 arası ilkokul 9-12:50 arası götür getir bana 2 saat kalıyor canım onuda Kızımla başbaşa geçiriyoruz
İyi canim giriş çıkış saatleri yakınmış bari. Benim kızın da 1 le 4 arası gidiyor. Bende kız yokken ne yapacağimla ilgili bir düzen tittiramadim daha

nasil da biliyor bizizezecim unuttum bile taryilmayi ama.beni bu ara.listeye koymasaniz daha iyi olur ama liste yaparim tekrar siram gelince o konuda sikinti yok
Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.4
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 61.4
Sonuç +1.1 kilo
hep o mercimekler , cnm bu arada bence sana bulgur dokunuyor olabilir
Gider sersumcum gider masallah sana

Askolsun herkes kilo vermis olsaydı kilo alanlar kısmı olmaz daha az uğraşırdım su an ne gibi bi fark var anlamadım herkesin aldığı kilolari gr olarak yazdim , emoji koydum bilmem baska ne yapabilirdim???
Kıž şaka yaptım alınma lütfen keşke hepimiz kilo verenler kısmında olsaydık ama herkes regli olunca öyle oldu haftaya inşallah hep üstte oluruz

Sen alışıksın listede olmadan liste yapmaya..Kurtarıcı listecimiz
Sağol canım inşallah gidecek böyle böyle
Ellerine sağlık canım ..Sanırım bu sefer gerçekten 1. oldum..300 gramcıkla
Haftanın tek birincisi tebrik ederim sersum
Bu sefer tutturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…