katılıyorum bitmeyen ödemimiz var..Zaten bizim başımız o ödemelerle dertte ya bizim mini market var oraya girmiş fazla birşey almamışlar ama ne bileyim üzüldüm
Kız 3 dilim ekmeği nasıl yedinSabah kahvaltısı
Bir yumurta ile menemen yarısını kız yedi
Bir dilim peynir
Bir salatalık
Bir domates
3 dilim ekmek ekmek fazla oldu biliyorum
Dün akşam pazardan dönerken ufak bir kaza atlattıke kızla kapı öninde bileğim ve dizim kötü kıza birşey olman derken bileğimi incindimi bilmiyorum acıyorkatılıyorum bitmeyen ödemimiz var..
Yazık tabii
Menemene bandm yedimKız 3 dilim ekmeği nasıl yedin
Geçmiş olsun canim.Dün akşam pazardan dönerken ufak bir kaza atlattıke kızla kapı öninde bileğim ve dizim kötü kıza birşey olman derken bileğimi incindimi bilmiyorum acıyor
Ayy çok geçmiş olsun...Dün akşam pazardan dönerken ufak bir kaza atlattıke kızla kapı öninde bileğim ve dizim kötü kıza birşey olman derken bileğimi incindimi bilmiyorum acıyor
Menemene bandm yedim
Sağolasın canımGeçmiş olsun canim.
İnşallah canım tartılmakta sorun yok ama adet dönemindeyiz hepimiz yarın ki tartı hiçbirimizde gerçek sonuç vermeyecek karnımın şişliğini geçtim bu akşam ayaklarım bile şişti çok fena durumdayım ben
Hamdolsun canım sağlığımız yerinde çok şükür çocukların ikiside okula başladı çok yoğunum bugün ikisi birden okula kızda abiyi okula götürüp gelince uyudu çok uzun zamandır bu kadar sessizlik yaşamamıştımevet nadal cığımmmm. aynı öyle . magnolya kreması yapıyorum ama kahve ile ıslıyorum bisküviyi.
meyveli yemiyor çocuklar . meyveyi meyve olara tüketirler
nasılsın çocuklar nasıl . okula başladılar değil mi. anasınıfı 5 gün gidiyor .
ortanca nasıl . onu da yazdırdın mı anasınıfına.
Regl dendir canım gider haftaya..Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.4
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 61.4
Sonuç +1.1 kilo
Senin de regl den üzülmeeeeRumuz :nnnadal
Başlangıç kilom : 83
Geçen hafta :80,9
Güncel kilom :81,4
Fark :+500 g
Aslında daha da fazla çıkacağımı düşünüyordum ama bu hafta 79, 9 hayalim vardı hayallerimi haftaya erteliyorum
O da yolda yoruluyor işte eve gelip rahat et sen de biraz..Hamdolsun canım sağlığımız yerinde çok şükür çocukların ikiside okula başladı çok yoğunum bugün ikisi birden okula kızda abiyi okula götürüp gelince uyudu çok uzun zamandır bu kadar sessizlik yaşamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?