Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet oksun canim, esinin gelecek olmasina cok sevindim o gunlere hazirlik simdiden 50 60 gun sonra sen baayaaaaa bir kilo vermis okursun cnm insallah

Hadi gözün aydın şimdiden canim.
Eşin de incelediğini farkedecek ne güzel
Diğer gelmesine de daha çok inceleceksin inşallah.
Sağol canım..Farkeder heralde nerdeyse 7 kilo olacak En çok da ona seviniyorum..Asıl geldiğinde bayaa bi gitmiş olacak inşallah..
Afiyet oksun canim, esinin gelecek olmasina cok sevindim o gunlere hazirlik simdiden 50 60 gun sonra sen baayaaaaa bir kilo vermis okursun cnm insallah
Sağol canım...Aynen 50 60 gün sonrası böyle giderse şahane olacak inşallah..

Süpersin canım sendeki azmin sadece yarısını istiyorum maşallah
Sağol canım..Ama sen de azimlisin zamanında ne güzel verdin..Beni geçtin..
Ben artık bu sefer son diye çıktım yola..Bıktım çünkü yıllardır..Bu azmi ve motivasyonu getirdi..Tabii verdikçe de azmim artıyor..Sen de yaparsın..

Geçen gün bir arkadaşımla konuştuk bana sen kilo veremiyorsun değil sadece şu yoğun dönemde vermek istemiyorsun senin vermek istediğindeki zamanları ben iyi biliyorum dedi kendimi sorguladım sanırım gerçek anlamda istemiyorum hep hazırda bahanelerim var halbuki bu yoğunluk benim kilo vermemde olumlu etki göstermesi gerekiyor ama nedense o kafayı bulamıyorum

Haklı arkadaşın aynen ben de bundan önce senin gibiydim..Hep bahaneler..İstemeden olmuyor..Yeniden istemelisin..Önceden başardık sen de ben de..Demek ki yine yapabiliriz hatta daha iyisini de yapabiliriz..

Canim keşke diyetisyen sfirsatin olsa. Bak ayda 4-5 kilo az değil. Bir kaç ay bütçe ve zaman ayirsan kendine. Hep bu döngüde olmak, motivasyon düşürüyor.

9. Sınıf var canim. Pamuk ve demirleke
Bence okul olunca boşluk oluyor annelere, hep evde olmaları daha yorucu
Sogru canim daha dun sinava girdiler 9. Sinif oldular masallah onlar var
Eveeettt bu sabah diyetisyen tartı günüm

1.7 kg gitmiş.. Bu hafta çok acıktım ama sabrettim deydi
6 cm de incelmişim..Bakalım cuma ne gelecek
Yasasinnnnnn sersumcum harikasin masallah canim masallah sana
Canim istyoruz saniryoruz ama derinlerde biryerlerde aslinda hic istemiyoruz sunu farkettim ki ben yillardir kilo vermeyi istemeyi istedim ama gercekten istemedim su dunyada gercekten isteyip de yapamauacahimiz sey yok ama onemli olan gercekten istemek, biz sadece kilo vermemiz gerektigini biliuoruz ancak vermek icin birseyler yapmiyoruz malesef
Canim keşke diyetisyen sfirsatin olsa. Bak ayda 4-5 kilo az değil. Bir kaç ay bütçe ve zaman ayirsan kendine. Hep bu döngüde olmak, motivasyon düşürüyor.
Katiliyorum canim aslinda diyeyisyene gitse ac kalmadan halleder

Masallahhhhh

Çok güzel.

Sağolun kızlar..Uzuuuuuun bir aradan sonra sizlerden sık sık maşallah duymak ayrı bir keyif benim için..Acayip gaza geliyorum bak ona göre

N nnnadal canım kızlar haklı bence de eğer bütçeden ayırabileceksen çok iyi geliyor diyetisyen..Yaşam koçu oluyor bir nevi ..Ve A aaadddaaa nın dediği gibi aç kalmadan gidiyor..Ben çok pişmanım keşke daha önce başlasaydım diye..Ama zararın neresinden dönülse kardır..

Günaydın kızlar...Kahvaltımı yaptım..Dünden beri boğazım ağrıyor inşallah mevsimseldir..
Yine de ne olmaz ne olmaz anneme bir süre aynı evde görüşmeyelim dedim..Aman Allah korusun..
Annemi bizim mahalleye taşıdık hatırlarsanız..Ona da iyi oldu bana da ..Aklım onda kalmıyor..O da gündüzleri yürüyüş yapıyor bize geliyor oturuyor gidiyor..ben yanında maskeyle oturuyorum ama bu sürede yine de gelme dedim..ben kapıdan ihtiyaçlarını gideriyorum zaten..
Off bu covid herşeyi bozdu..Allah sonumuzu hayretsin..

Canim inşallah mevsimseldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…